Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Alex@ είπε:

Κ εμενα μου έκανε εντυπωση αυτό, επισης δεν κάνω δουλειά γραφείου...στον ιδιωτικό τομέα είναι πιο εύκολο να βγεις με επαπειλουμενη.

Τι να πω.. Γιατί να είναι τόσο δυσκολα!! Γνώριζα ότι όταν περάσεις το επιτρεπομενο όριο, μετά για επομενη άδεια περνας απο Β/θμια υγειονομική επιτροπη..

Εμένα τις έγραφε ο γιατρός μου κ μετα με καλουσαν να περασω από Β/θεία υγειονομική επιτροπη.. Προ κοβιντ κάθε μήνα, στην 2η εγκυμοσύνη, μετα κοβιντ, 1φορα..

Ειδικά για τις κυησεις έπρεπε να'ναι σε όλες τις γυναίκες το ίδιο ασχέτως τομέα εργασίας

πρίν από 14 λεπτά , Alex@ είπε:

Κ εμενα μου έκανε εντυπωση αυτό, επισης δεν κάνω δουλειά γραφείου...στον ιδιωτικό τομέα είναι πιο εύκολο να βγεις με επαπειλουμενη.

Και εγώ  αν είχα τόσους μήνες δε θα έπαιρνα επαπειλουμενη, ναι είναι άσχετη με την αναρρωτικη, θεωρείται σαν ειδική άδεια.

Δεν το έγραψα καλά.. Επαπειλουμενη πήρα ασχέτως που είχα δικαίωμα 15μηνων αναρρωτική

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Στενοχωρηθηκα τωρα με τη χαζοορμονη:(:(:(:cry::cry::cry: Δεν το βλεπω να γινεται τιποτα στο τελος.Παει το εργοστασιο.Καλα φοβομουν εγω μετα την αποβολη οτι θα μπω σε καμια εμμηνοπαυση.Ε και σε κλιμακτηριο περιπου το ιδιο ειναι...:(:(

Α ΜΩΡΉ...33 ΧΡΟΝΩΝ ΣΕ ΕΜΜΗΝΌΠΑΥΣΗ...ΤΙ ΝΑ ΠΟΎΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ...ΟΙ ΓΡΙΕΣ;:D:D:D

Ναι κι αμα θα μιλησω θα μου φτιαξει το συστημα:(:(:(

ρε συ μη με νευριάζεις...θα βρεθεί λύση....εδω υπήρχε λύση...για εμένα που νόμιζαν οτι μπηκα στην εμμηνόπαυση....ηρέμησε....άντε..:evil::evil::evil:

Α ΜΩΡΉ...33 ΧΡΟΝΩΝ ΣΕ ΕΜΜΗΝΌΠΑΥΣΗ...ΤΙ ΝΑ ΠΟΎΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ...ΟΙ ΓΡΙΕΣ;:D:D:D

αχαχαχα γρια.Στην ηλικια σου ουτε για δειγμα δεν θα εχω αυγα...Μακαρι να ειχα το συστημα σου(για να δεις οτι υπαρχουν και χειροτερα...)

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

ρε συ μη με νευριάζεις...θα βρεθεί λύση....εδω υπήρχε λύση...για εμένα που νόμιζαν οτι μπηκα στην εμμηνόπαυση....ηρέμησε....άντε..:evil::evil::evil:

Ε το ιδιο θα νομιζουν και για μενα σε λιγους μηνες.Να σου πω.Εσενα αυτο απο τις ωοθηκες το εβγαλαν το συμπερασμα ή απο τις ορμονικες;Γιατι οι ωοθηκες μου λεει ετσι κι ετσι.Καλες με το σκεπτικο οτι θα μπορουσαν και χειροτερα(δλδ ο ωαρια...):evil:

3231580x15ta1yz3w.gif

αχαχαχα γρια.Στην ηλικια σου ουτε για δειγμα δεν θα εχω αυγα...Μακαρι να ειχα το συστημα σου(για να δεις οτι υπαρχουν και χειροτερα...)

ειλικρινά...σας εύχομαι...καμιά να μην έχει το δικό μου σύστημα....άστο αποπου και να το πιάσεις βρωμάει η κατάσταση....άστο....μια χαρά είσαι...;);)

ειλικρινά...σας εύχομαι...καμιά να μην έχει το δικό μου σύστημα....άστο αποπου και να το πιάσεις βρωμάει η κατάσταση....άστο....μια χαρά είσαι...;);)

Ναι μεχρι εδω μυρισε χαχαχαχαχ501295x4kzhv5xfg.gif

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Ε το ιδιο θα νομιζουν και για μενα σε λιγους μηνες.Να σου πω.Εσενα αυτο απο τις ωοθηκες το εβγαλαν το συμπερασμα ή απο τις ορμονικες;Γιατι οι ωοθηκες μου λεει ετσι κι ετσι.Καλες με το σκεπτικο οτι θα μπορουσαν και χειροτερα(δλδ ο ωαρια...):evil:

απο τις ωοθήκες....μια φορά είχα κάνει...κάτι ορμονικές...χάλια....την άλλη φορά...όταν κατέβηκα αθήνα....έκανα δεύτερη μέρα περιόδου...και ήταν όλες πολύ καλές...γιαυτό σου λέω...παίζουν αυτά..;)

απο τις ωοθήκες....μια φορά είχα κάνει...κάτι ορμονικές...χάλια....την άλλη φορά...όταν κατέβηκα αθήνα....έκανα δεύτερη μέρα περιόδου...και ήταν όλες πολύ καλές...γιαυτό σου λέω...παίζουν αυτά..;)

Εγω απο τις ορμονες ειμαι τελειωμενη κατασταση παντως

3231580x15ta1yz3w.gif

Εγω απο τις ορμονες ειμαι τελειωμενη κατασταση παντως

ουφφφφφ...ειλικρινά θα με σκάσεις...ρε συ σου λέω...κάτσε να μιλήσεις με τον γιατρό.....να ξανακάνεις εξετάσεις...αι βλέπουμε.....πωωωωωωωωωωωωωωω

ουφφφφφ...ειλικρινά θα με σκάσεις...ρε συ σου λέω...κάτσε να μιλήσεις με τον γιατρό.....να ξανακάνεις εξετάσεις...αι βλέπουμε.....πωωωωωωωωωωωωωωω

Δε θελω να ξανακανω εξετασεις.Ουτε να μου πουνε ποσο ηταν ακριβως θελω.Ουτε καν στη χοριακη δεν θελω να μου πουνε ποσο θα ειναι.Μονο ενα + ή ενα - Τα βαρεθηκα ολα αυτα τοσα χρονια:evil:

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...