Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ναι ναι προφανώς απλά εννοούσα πως λείπω και ώρες γραφείου αναγκαστικά με όλες τις εξετάσεις κ τους γιατρούς που τρέχουμε αλλά ως τώρα έχω κάποιον να με αναπληρώνει.

Καλημέρα, ας μην προτρεχουμε και αγχώνεσαι άδικα!!!αν και εφόσον είναι η κοπέλα έγκυος θα βρεθεί λυση

4 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Καλημέρα ανάλογα τι εξετάσεις σε έβαλε ,αν σ έβαλε γενικές θα βγουν τσιμπημένα τ αιμοσφαίρια 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Θα ήταν ωραίο να καναμε κανενα ντου οι ΠΑΝΩΚΑΒΑΛΙΩΤΙΣΕΣ στις 21/04 χωρίς να το ξέρετε! :cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Σώπα ρε και εγώ ωροσκόπο Σκορπιό έχω, δεν το πιστεύω...

Καυστικό χιούμορ

Καθόλου διπλωματία

Απόλυτες απόψεις

Ετσι είσαι?

Nai vre etsi akrivos ...

Kai ean exo dikio, panagia mou sose ton alon !!!!!!

Otan den exo ksero na pw kai signomi ekana lathos !!!!

Yv7Sp2.png

Ναι κοπελάρα μου εγώ συμφωνώ!!!!Συγγνώμη Ανιτάκι μου,αλλά βλέπεις ότι υπάρχουν διάφορα προβλήματα μετα τις 21/4.

κι εγω συμφωνω γιατι στις 21 μάλλον εκτός Αθηνων θα ειμαι!

kOZcp3.png

ΚΑΙ Η DADA ΘΑ ΠΕΙ ΣΤΗΝ ΚΕΛΛΥ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 21/4....ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΣ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ...!!!!

ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΩ, ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΕΓΩ ΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗ ΔΩ....!!!!

ΘΑ ΤΗ ΔΩ (ΕΛΠΙΖΩ) ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ (ΑΝ ΕΡΘΩ ΑΘΗΝΑ)...ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΤΗ ΔΩ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ...!!!!!

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΗ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ....ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ..!!!!!

ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΝΤΩΣ..!!!!

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Nai vre etsi akrivos ...

Kai ean exo dikio, panagia mou sose ton alon !!!!!!

Otan den exo ksero na pw kai signomi ekana lathos !!!!

Εγώ όταν εχω άδικο σε κάτι που ήμουν σίγουρη 1000% ότι είχα δίκιο και μετά αποδεικνύεται ότι είχα άδικο, το παραδέχομαι, ζητάω συγνώμη και κάνω γαλιφιές...ετσι και αποδειχτεί όμως ότι είχε άδικο ο άλλος....

Μαυρο φίδι που τον έφαγε....χιχιχι

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Σήμερα ειναι 28η ημέρα...περιόδος πουθενα. Εχω ασταθή κύκλο..Μετα απο 1,5 χρονο θα τον αφήσω 1η φορά χωρις cyclacur και ορμονες εξωσωματικής...:rolleyes:

Θέλω να δω πόσοοοοοοοοοοοοοο θα το τραβήξει :P...σε ποσες μερες θα μου ρχεται? Καθε 45? Κάθε 80? Κάθε 1002? :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Με τέτοιο κύκλο θα αργησω πολύ και στους φυσικούς :(:(:( θα μαζεύουμε 1 το εξάμηνο :(

Μακάρι να σου βρει μια λύση ο γιατρός που θα πας σήμερα. Γιατί δεν μπορούν να σου ρυθμίσουν τον κύκλο???

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

ΚΑΙ Η DADA ΘΑ ΠΕΙ ΣΤΗΝ ΚΕΛΛΥ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 21/4....ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΣ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ...!!!!

ΘΑ ΤΗ ΔΩ (ΕΛΠΙΖΩ) ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ (ΑΝ ΕΡΘΩ ΑΘΗΝΑ)...ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΤΗ ΔΩ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ...!!!!!

Σώπα μαρή τρελοκαμπέρο, ησύχασε...Λυσσαξες...θα τις πιάσει κόψιμο όλες την Κυριακή το πρωι και δεν θα μπορέσουν να συναντηθούν στο τέλος...

Πωπωπω...Γκριιιιιιιιιιιιιιιιιινια!!!!

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Ok tha pw stin Kelly kai sto zamponelaki oti sinadisi einai 21/4.

Kai perimene na doume an mpori kai i Dimitra 14/4 ...

Egw sou eipa kai to ksana lew oti ton allo mina den mporo vre ANITAKI !!!

Yv7Sp2.png

Pink hat στο εστειλα! ;)

Χριστινάκι δεν ξέρω..δε μου εχουν βρει κάτι απλα εχω ασταθή κύκλο...:(

Κορίτσια σας αφήνω να τελειώσω γιατι εχω και θεσσαλονίκη σήμερα......

ZETTA σου στειλα το κινητο μου

EVMORFIA θα επικοινωνήσουμε...

ΗΑRRY θα σου στείλω μήνυμα οταν ξερω οριστικά τι και πως...

PEPSI θα μπορεσεις τελικα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙΣ....ΟΜΩΣ, ΛΕΜΕ!!!!!!

ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΩΣΤΟ ΕΣΥ ΡΕ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ.???? ΑΦΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΤΕ....ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ..!!!!!

Οχι ΑΝΙΤΑΚΙ :oops: εγω συμφωνω μαζι σου.Εσυ πας απο μακρια αν ειναι να πανε όλες στις 14/04 και μετα να μη μπορούνε στις 21...ειναι κριμα...εσυ μπορει να αργήσεις να ξαναπας..

Να δεσμευτουν οτι θα μπορουν σιγουρα να ρθουνε ΚΑΙ στις 21...

ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΙ΄ΑΥΤΟ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ....ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ, ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ...ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ....ΤΕΛΟΣ...!!!!

κι εγω συμφωνω γιατι στις 21 μάλλον εκτός Αθηνων θα ειμαι!

ΟΡΙΣΤΕ.....ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΑΠΩΛΕΙΕΣ....!!!!!!!!!!!

ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΚΥΡΟ ΤΟ 21/4.....ΤΕΛΕΙΩΣΕ..!!!!!!

ΤΣΑΝΤΙΣΤΗΚΑ ΤΩΡΑ!!!

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

Σώπα μαρή τρελοκαμπέρο, ησύχασε...Λυσσαξες...θα τις πιάσει κόψιμο όλες την Κυριακή το πρωι και δεν θα μπορέσουν να συναντηθούν στο τέλος...

Πωπωπω...Γκριιιιιιιιιιιιιιιιιινια!!!!

Esu vre kouklitsa mou tha erthis kai 14/4 kai 21/4 ;;;; :tongue::tongue::tongue:

Yv7Sp2.png

ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΩΣΤΟ ΕΣΥ ΡΕ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ.???? ΑΦΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΤΕ....ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ..!!!!!

ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΙ΄ΑΥΤΟ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ....ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ, ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ...ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ....ΤΕΛΟΣ...!!!!

ΟΡΙΣΤΕ.....ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΑΠΩΛΕΙΕΣ....!!!!!!!!!!!

ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΚΥΡΟ ΤΟ 21/4.....ΤΕΛΕΙΩΣΕ..!!!!!!

ΤΣΑΝΤΙΣΤΗΚΑ ΤΩΡΑ!!!

ANITAAAAAAA TI EPATHES VRE PEDI MOU !!!! IREMISE !!!!!

Apagorevete na min mpori kapia na erthei ;;;

Yv7Sp2.png

Δημητρούλα που είσαι σήμερα????

Εδώ έχουμε ρεσιτάλ...:tongue::tongue::tongue::tongue:

Εγώ σήμερα δε μιλάω μη με πάρουν τα σκάγια! :tongue:

Πέρα απο την πλάκα κοριτσάκια αν είναι να έχουμε στεναχώριες προτείνω να ΜΗΝ συναντηθούμε στις 14/04.

Συναντηθείτε στις 21/04 και το συζητάμε ξανά για τον άλλο μήνα ή γιατί οχι τον Ιούνιο.

Δε θα χαθούμε..

:-)

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Εγώ όταν εχω άδικο σε κάτι που ήμουν σίγουρη 1000% ότι είχα δίκιο και μετά αποδεικνύεται ότι είχα άδικο, το παραδέχομαι, ζητάω συγνώμη και κάνω γαλιφιές...ετσι και αποδειχτεί όμως ότι είχε άδικο ο άλλος....

Μαυρο φίδι που τον έφαγε....χιχιχι

Nai nai akrivos etsi kai egw !!!

Kai episis to thimame gia poli kairo kai an matho meta oti eixa dikio, axxxxx oxi ena mavro fidi, ase ...

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...