Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Αν κάνεις αίματος και η Ε2 είναι κάτω από 70 (ιδανικά κάτω από 50)σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποια κύστη. Άλλη βέβαια ζητουν υπέρηχο για να το δουν. Εγώ με οιστραδιολη 56,έκανα και τα δύο! (ζουρλια δική μου) 

πρίν από 1 λεπτό , Eternity είπε:

Αν κάνεις αίματος και η Ε2 είναι κάτω από 70 (ιδανικά κάτω από 50)σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποια κύστη. Άλλη βέβαια ζητουν υπέρηχο για να το δουν. Εγώ με οιστραδιολη 56,έκανα και τα δύο! (ζουρλια δική μου) 

.... άλλοι γιατροί ήθελα να γράψω... 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

εχθές ήμουν σε κάτι φιλοσοφικές συζητήσεις στο Πνευματικό του δ. αθηναίων και μετά πήγα για ποτάκια να συνέλθω!!!!!

λοιπόν εκεί γύρω στα 13 ωοθηλάκια και κάποια μικρότερα.....το μεγαλύτερο 15 τα μικρότερα 10ράκια.... σήμερα έκανα το τελευταίο ενεσάκι και την τρίτη ωοληψία.....

α και 9,5 ενδομήτριο....

σκεφτόμουν όμως.... αν δωσει ο Θεός και κάνουμε βλαστοκύστες την Κυριακή δε θα είναι "έτοιμες"?????:?:-?:?

πω...πω... τέλεια!!!!!!!!!!! μπράβο κοριτσάκι μου!!!!!!! μπράβο!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D

dYw9p3.png

Διαφημίσεις

λες να κάνουν και την κυριακή εμβρυομεταφορές?

τεσπα θα δούμε... ας γονιμοποιηθούν με το καλό και βλέπουμε....

Γιατι να μην κανουν;Ενταξει αλλα ραντεβου δεν θα κλεινουν φανταζομαι αλλα αυτο δεν θεωρειται επειγον;

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

ναντιουλα μου σέξυ καθηγήτρια με τα ψηλοτάκουνα τι κάνεις?

εγώ ετοιμάζομαι για βολτούλα στ' ανάπλι.... θα είναι ωραία αν κόψει τόοοοοοσο λίγο η βροχή.....

έξω μυρίζει το χώμα σούπερ...

μμμμμμμμμμ....................βροχή?????????????????

σούπερ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dYw9p3.png

Αχαχουχαααα διαβασα τωρα καπου(οπως και στου κεντρου τη σελιδα πιο πριν) οτι δειχνει προωρη εμμηνοπαυση μαζι με ανεβασμενη fsh.Καλα fsh δεν εκανα αλλα ξερω τι θα δειξει...Ρε κοριτσια ετσι τη προβλεπω την ορμονη γενικα...:?Εχω να κανω ορμονικες 2 χρονια.Ε καποια στιγμη στο μεταξυ θα ανεβηκε κι αυτη και μαλλον το ειδαμε τωρα:| Τελεια!!!

σταμάτα να διαβάζεις μαρή....θα μιλήσεις με τον γιατρό....

κοριτσάρες σας αφήνω κόπασε η βροχή.....

βροχερούλα αν μιλήσεις με το θωκάκι να της δώσεις χαιρετίσματα και φιλάκια πολλά! μας έχει ανησυχήσει με την απουσία της το τρελοκόριτσο.........

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Διαφημίσεις

Άπο την αρχή τα έχω Ρουμπάκι μου.... αλλά τις τελευταίες μέρες ήμουν καλύτερα.......απο χθες όμως όλα έγιναν όπως πριν....... ίσως να είναι αλήθεια κ αυτό που λένε ότι όταν αλλάζεις μήνα είσαι κάπως..... ξέρω κ εγώ ???? δεν πειράζει μωρέ.... τι είναι αυτό μπροστά σε όλα αυτά που πέρασα..... τίποτα απολύτως....

Ναι κοπελάρα θα περάσει και αυτό που θα πάει.Απλά ίσως να σε κουράζει λίγο παραπάνω.Φυσικά έχεις περάσει και χειρότερα.Τουλάχιστον αυτό είναι για καλό.

τρελαίνομαι...χαχαχα...οχι ακόμα...την τρίτη...έχουνε γίνει ένα με το σώμα μου...πως θα τα βγάλει δεν ξέρω...:evil::evil:

εσύ τι κάνεις...πες μας για το γιατρό.....

χαχαχαχαχ σε φανταζομαι.Σαν ρολο κοτοπουλο θα εχεις γινει χαχαχαχαχαχ

3231580x15ta1yz3w.gif

σοκαρίστηκε....αλλά μετά μου ειπε ότι θα έπρεπε να μην της το έχω κρύψει γιατί θα μπορούσε να με έχει στηρίξει σε ότι χρειαζόμουν.... ανακουφίστηκα.... την τρίτη θα μας πάει αυτή στο γιατρό.... μετά μου έκανε και πλάκα ότι με αδυνάτισαν και με ομόρφυναν οι ορμόνες.....

Ψυχάρα η αδερφούλα...μπράβο της..

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσάρες σας αφήνω κόπασε η βροχή.....

βροχερούλα αν μιλήσεις με το θωκάκι να της δώσεις χαιρετίσματα και φιλάκια πολλά! μας έχει ανησυχήσει με την απουσία της το τρελοκόριτσο.........

Καλά να περάσεις κουκλίτσα.........

καλή επιτυχία!!!!!

Την αφήνω να ηρεμήσει κ να πάρει τον χρόνο της......θα της τα δώσω..;)

πολλά φιλιά!!!!

dYw9p3.png

Βροχερή έχω να σου κάνω μια πολύ σοβαρή πρόταση....

Εμεις εδώ είμαστε πολλές και είναι λίγο δύσκολο ν μετακομίσουμε...δεν λες στα κορίτσια που έχουν απομείνει στο μαγαζάκι σας να έρθουν στο δικό μας????

Να μαζευτούμε όλες μαζί...να μην ξεσπιτωνόμαστε κάθε τρεις και λίγο...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Εμεις εδώ είμαστε πολλές και είναι λίγο δύσκολο ν μετακομίσουμε...δεν λες στα κορίτσια που έχουν απομείνει στο μαγαζάκι σας να έρθουν στο δικό μας????

Γιατι ειναι και καμια διπλα;;:confused::confused::roll:

3231580x15ta1yz3w.gif

χαχαχαχαχαχα σ΄ευχαριστώ πολύ πολύ κοριτσάκι μου για την πρόσκληση......σας διαβάζω καμμιά φορά μας δεν σας προλαβαίνω......

θα έρχομαι φυσικά έτσι κ αλλιώς όπως κάνω κ τώρα χωρίς να χρειάζεται να με καλέσετε......:tongue: έτσι κ αλλιώς μια γειτονιά είμαστε.....μία πόρτα που λένε......;)

το μαγαζάκι μου όμως...το αγαπώ....:cry:

κ έτσι.....θα το παίζω......σε διπλό ταμπλό!!!! ;)

dYw9p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...