Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Αν κάνεις αίματος και η Ε2 είναι κάτω από 70 (ιδανικά κάτω από 50)σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποια κύστη. Άλλη βέβαια ζητουν υπέρηχο για να το δουν. Εγώ με οιστραδιολη 56,έκανα και τα δύο! (ζουρλια δική μου) 

πρίν από 1 λεπτό , Eternity είπε:

Αν κάνεις αίματος και η Ε2 είναι κάτω από 70 (ιδανικά κάτω από 50)σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποια κύστη. Άλλη βέβαια ζητουν υπέρηχο για να το δουν. Εγώ με οιστραδιολη 56,έκανα και τα δύο! (ζουρλια δική μου) 

.... άλλοι γιατροί ήθελα να γράψω... 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Σήμερα έκανα μπάνιο στον ιδρώτα στη δουλειά...χαχαχαχα

Αυριο έχει ξύλα το πρόγραμμα...πρέπει να εφοδιαστούμε για τον χειμώνα...

ε τότε βλέπω τη Δευτέρα να καταφτάνουν οι ρούσοι και την τρίτη να μου κρατάς το χεράκι στην ωολ μου:rolleyes:

α το είπα και στην αδελφή μου!

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Διαφημίσεις

δεν το πιστεύω θα τρελαθώωωωωω

βροχερούλαααααααααα

εγκυούλα μουυυυυ:-D:-D:-D:-D:-D

να κάνεις υπομονή πού θα πάει θα περάσουν και οι αναγούλες

Kaleeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τρελάρα μου!!!!!!!!!!!!!!! τι κάνεις κοριτσάρα μου????? τι να κάνω..... αφού δεν μας επισκέπτεσαι εσύ....... είπα να έρθω εγώ.......:tongue: πες τα νέα σου....... τι γίνεται με την εξω???? σε τι φάση είσαι ?????

dYw9p3.png

Ναι ε;;;Δεν ξερω ρε συ,Θα μου ελεγαν αν ηταν.Εγω πως ειχα μεινει με την εντυπωση οτι η Lh δειχνει για κυστες;Οτι να ναι θυμαμαι...

Δευτερη μερα ειμαι.Σημερα ξεκινησα ενεσεις

Σίγουρα θα μιλήσεις με τον γιατρό.Άλλωστε τηλεφωνικά δεν σου είπαν τα αποτελέσματα???Λογικά κάποια μαία σε πήρε τηλ.Οπότε θα μιλήσεις και με το γιατρό και θα σου λυθούν οι απορίες!!

Τι λες ρε θηρίο??? 13...μπράβο....ο γλυκούλης ευχαριστημένος????

δεν ξέρω αφού δεν τον είδα.... δε νομίζω να είναι και όλα ώριμα την τρίτη.... πόσο να μεγαλώσουν πια τα δεκαράκια σε 3 μέρες?

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

ναντιουλα μου σέξυ καθηγήτρια με τα ψηλοτάκουνα τι κάνεις?

εγώ ετοιμάζομαι για βολτούλα στ' ανάπλι.... θα είναι ωραία αν κόψει τόοοοοοσο λίγο η βροχή.....

έξω μυρίζει το χώμα σούπερ...

Καλά είμαι!!!

Να περάσετε τέλεια!!!

Διαφημίσεις

Τοτε θα σου κλεισουν ραντεβου για Κυριακη λογικα.Γιατι δε ρωτας να μην το εχεις αγχος;

λες να κάνουν και την κυριακή εμβρυομεταφορές?

τεσπα θα δούμε... ας γονιμοποιηθούν με το καλό και βλέπουμε....

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Bροχερή τι κάνεις???

Ολα καλά με το θαυματάκι σου μωρό μου???

Γεια σου κοριτσάρα.....όλα καλά...... με τυρανάει λίγο το θαυματάκι μου.....αλλά δεν πειράζει.....είμαι σίγουρη ότι το κάνει επειδή ξέρει πως θα του τα συγχωρήσω όλα.........;) χαχαχαχαχαχαχα

Εσύ πως είσαι??? κάτι διάβασα πως ξεκινάς????? καλή επιτυχία γλυκιά μου!!!!

dYw9p3.png

τρελαίνομαι...χαχαχα...οχι ακόμα...την τρίτη...έχουνε γίνει ένα με το σώμα μου...πως θα τα βγάλει δεν ξέρω...:evil::evil:

εσύ τι κάνεις...πες μας για το γιατρό.....

είναι πολύ καλός.... πιστεύω θα μας κάνει αργά ή γρήγορα μανούλες... του έχω τόοοοοοοοση εμπιστοσύνη........

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Πωπω ρε κοριτσάκι μου!!!Τι να κάνεις,υπομονή!!!Είχες όλο το τρίμηνο εμετούς ή τώρα ξεκίνησαν???

Σου έστειλα και εγώ κούκλα!!!

Άπο την αρχή τα έχω Ρουμπάκι μου.... αλλά τις τελευταίες μέρες ήμουν καλύτερα.......απο χθες όμως όλα έγιναν όπως πριν....... ίσως να είναι αλήθεια κ αυτό που λένε ότι όταν αλλάζεις μήνα είσαι κάπως..... ξέρω κ εγώ ???? δεν πειράζει μωρέ.... τι είναι αυτό μπροστά σε όλα αυτά που πέρασα..... τίποτα απολύτως....

dYw9p3.png

Διαφημίσεις

Γεια σου κοριτσάρα.....όλα καλά...... με τυρανάει λίγο το θαυματάκι μου.....αλλά δεν πειράζει.....είμαι σίγουρη ότι το κάνει επειδή ξέρει πως θα του τα συγχωρήσω όλα.........;) χαχαχαχαχαχαχα

Εσύ πως είσαι??? κάτι διάβασα πως ξεκινάς????? καλή επιτυχία γλυκιά μου!!!!

Σε ευχαριστώ πολύ βροχερή μου...εδώ είμαι στην αναμονή...σήμερα αυριο...όπου να ναι ξεκινάω και εγώ για την τυχερή μου προσπάθεια...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Σίγουρα θα μιλήσεις με τον γιατρό.Άλλωστε τηλεφωνικά δεν σου είπαν τα αποτελέσματα???Λογικά κάποια μαία σε πήρε τηλ.Οπότε θα μιλήσεις και με το γιατρό και θα σου λυθούν οι απορίες!!

Αχαχουχαααα διαβασα τωρα καπου(οπως και στου κεντρου τη σελιδα πιο πριν) οτι δειχνει προωρη εμμηνοπαυση μαζι με ανεβασμενη fsh.Καλα fsh δεν εκανα αλλα ξερω τι θα δειξει...Ρε κοριτσια ετσι τη προβλεπω την ορμονη γενικα...:?Εχω να κανω ορμονικες 2 χρονια.Ε καποια στιγμη στο μεταξυ θα ανεβηκε κι αυτη και μαλλον το ειδαμε τωρα:| Τελεια!!!

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

είναι πολύ καλός.... πιστεύω θα μας κάνει αργά ή γρήγορα μανούλες... του έχω τόοοοοοοοση εμπιστοσύνη........

κακό του κεφαλιού του αν δεν μας κάνει...και όχι αργά....γρήγορα....:D:D....θα φάει πολύ ξύλο.....:D:D

Ωχ...και τι είπε???/

σοκαρίστηκε....αλλά μετά μου ειπε ότι θα έπρεπε να μην της το έχω κρύψει γιατί θα μπορούσε να με έχει στηρίξει σε ότι χρειαζόμουν.... ανακουφίστηκα.... την τρίτη θα μας πάει αυτή στο γιατρό.... μετά μου έκανε και πλάκα ότι με αδυνάτισαν και με ομόρφυναν οι ορμόνες.....

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...