Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Τις καταβολές νομίζω έτσι λέγονται 

Με λίγα λόγια τη δημιουργία των ωαρίων 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

μορφάκι τι κάνεις βρε τρελό? τα έβγαλες και τα τελευταία ραμματάκια?

τρελαίνομαι...χαχαχα...οχι ακόμα...την τρίτη...έχουνε γίνει ένα με το σώμα μου...πως θα τα βγάλει δεν ξέρω...:evil::evil:

εσύ τι κάνεις...πες μας για το γιατρό.....

Διαφημίσεις

Καλά είμαι Ρουμπάκι μου, αν εξαιρέσουμε το ότι όλη μέρα τρέχω τουαλέτα........χάλια το στομάχι μου....χαλια......τίποτα δεν μένει εκεί μέσα......:( αλλά δεν πειράζει.... να ΄ναι καλά το σποράκι μου κ όλα τα άλλα περνάνε...:D

Σου έστειλα π.μ.

Πωπω ρε κοριτσάκι μου!!!Τι να κάνεις,υπομονή!!!Είχες όλο το τρίμηνο εμετούς ή τώρα ξεκίνησαν???

Σου έστειλα και εγώ κούκλα!!!

Διαφημίσεις

όλο το παρεάκι εδώ? ξανθέλα μου είσαι καλά? απολαμβάνεις τα μπανάκια σου?

αύριο θα πάω κι εγώ σήμερα έβρεχε......:mrgreen:

Σήμερα έκανα μπάνιο στον ιδρώτα στη δουλειά...χαχαχαχα

Αυριο έχει ξύλα το πρόγραμμα...πρέπει να εφοδιαστούμε για τον χειμώνα...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Σοκολατένια......σε ποια μέρα του κύκλου είσαι?????????????????????

Όταν μου ακύρωσαν την προσπάθεια είχα Ε2 188...... μου είπαν να παω γρήγορα για υπέρηχο επειδή μάλλον θα έχω κάποια κύστη....πήγα κ όντως είχα κύστη....μου έδωσαν θεραπεία (με αντισυλληπτικά) για έναν ολόκληρο μήνα κ μετά έφυγε......

Αν έχεις κύστη, δεν θα πρέπει να κάνεις έναν υπέρηχο να φανεί κ υπερηχογραφικά??? θεραπεία δεν θα σου δώσουν??? θα περιμένουν να φύγει μόνη της????????? κ αν φύγει μετά απο 2 μ'ηνες??????

Την άλλη φορά που είχα αυξημένη lh (σε φυσικό κύκλο) με τρέχανε αρων αρων να πάω να μου κάνουν ωοληψία γιατί θα εσκαγε το αυγό κ θα το χάναμε......τότε ανεβα'ινει αυτή η ορμόνη.......

Κάτι άλλο δεν ξέρω.....την προσωπική μου ιστορία λέω.... δεν είμαι γιατρός..... μπορεί να κάνω κ λάθος..... αλλά για όλο αυτό που σου συμβαίνει.....θα ΄επρεπε να σου δώσουν μια εξήγηση.......

dYw9p3.png

Μαρή Ρήνα από χθες σε περιμένω να μου δώσεις ραπόρτο....

Για πες....

εχθές ήμουν σε κάτι φιλοσοφικές συζητήσεις στο Πνευματικό του δ. αθηναίων και μετά πήγα για ποτάκια να συνέλθω!!!!!

λοιπόν εκεί γύρω στα 13 ωοθηλάκια και κάποια μικρότερα.....το μεγαλύτερο 15 τα μικρότερα 10ράκια.... σήμερα έκανα το τελευταίο ενεσάκι και την τρίτη ωοληψία.....

α και 9,5 ενδομήτριο....

σκεφτόμουν όμως.... αν δωσει ο Θεός και κάνουμε βλαστοκύστες την Κυριακή δε θα είναι "έτοιμες"?????:?:-?:?

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

όλο το παρεάκι εδώ? ξανθέλα μου είσαι καλά? απολαμβάνεις τα μπανάκια σου?

αύριο θα πάω κι εγώ σήμερα έβρεχε......:mrgreen:

Τι κάνεις Ειρηνούλα μου???Πες κανένα νεάκι.Πως πας???

Σοκολατένια......σε ποια μέρα του κύκλου είσαι?????????????????????

Όταν μου ακύρωσαν την προσπάθεια είχα Ε2 188...... μου είπαν να παω γρήγορα για υπέρηχο επειδή μάλλον θα έχω κάποια κύστη....πήγα κ όντως είχα κύστη....μου έδωσαν θεραπεία (με αντισυλληπτικά) για έναν ολόκληρο μήνα κ μετά έφυγε......

Αν έχεις κύστη, δεν θα πρέπει να κάνεις έναν υπέρηχο να φανεί κ υπερηχογραφικά??? θεραπεία δεν θα σου δώσουν??? θα περιμένουν να φύγει μόνη της????????? κ αν φύγει μετά απο 2 μ'ηνες??????

Την άλλη φορά που είχα αυξημένη lh (σε φυσικό κύκλο) με τρέχανε αρων αρων να πάω να μου κάνουν ωοληψία γιατί θα εσκαγε το αυγό κ θα το χάναμε......τότε ανεβα'ινει αυτή η ορμόνη.......

Κάτι άλλο δεν ξέρω.....την προσωπική μου ιστορία λέω.... δεν είμαι γιατρός..... μπορεί να κάνω κ λάθος..... αλλά για όλο αυτό που σου συμβαίνει.....θα ΄επρεπε να σου δώσουν μια εξήγηση.......

Ναι ε;;;Δεν ξερω ρε συ,Θα μου ελεγαν αν ηταν.Εγω πως ειχα μεινει με την εντυπωση οτι η Lh δειχνει για κυστες;Οτι να ναι θυμαμαι...

Δευτερη μερα ειμαι.Σημερα ξεκινησα ενεσεις

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Έλα ντε???Γιατί???

ναντιουλα μου σέξυ καθηγήτρια με τα ψηλοτάκουνα τι κάνεις?

εγώ ετοιμάζομαι για βολτούλα στ' ανάπλι.... θα είναι ωραία αν κόψει τόοοοοοσο λίγο η βροχή.....

έξω μυρίζει το χώμα σούπερ...

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

εχθές ήμουν σε κάτι φιλοσοφικές συζητήσεις στο Πνευματικό του δ. αθηναίων και μετά πήγα για ποτάκια να συνέλθω!!!!!

λοιπόν εκεί γύρω στα 13 ωοθηλάκια και κάποια μικρότερα.....το μεγαλύτερο 15 τα μικρότερα 10ράκια.... σήμερα έκανα το τελευταίο ενεσάκι και την τρίτη ωοληψία.....

α και 9,5 ενδομήτριο....

σκεφτόμουν όμως.... αν δωσει ο Θεός και κάνουμε βλαστοκύστες την Κυριακή δε θα είναι "έτοιμες"?????:?:-?:?

Πολύ καλά μου ακούγονται τα νέα σου κούκλα μου!!!Με το καλό την Τρίτη για ωοληψία!!!

α και 9,5 ενδομήτριο....

εντάξει...καλά δεν είναι;ε νομίζω οτι και κυριακή να πέσει...θα την κάνεις κανονικά...;)

α και 9,5 ενδομήτριο....

Τι λες ρε θηρίο??? 13...μπράβο....ο γλυκούλης ευχαριστημένος????

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

α και 9,5 ενδομήτριο....

Τοτε θα σου κλεισουν ραντεβου για Κυριακη λογικα.Γιατι δε ρωτας να μην το εχεις αγχος;

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...