Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Τις καταβολές νομίζω έτσι λέγονται 

Με λίγα λόγια τη δημιουργία των ωαρίων 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Ελληνικο μενω.Καμια σχεση δλδ...Εγω υπολογιζω κανενα δυωρο θα θελω περιπου με μετρο και προαστιακο ή με μετρο για αεροδρομιο.Γιατι θελω κι εδω κανενα 15 πες 20λεπτο στη χειροτερη για να φτασω στο μετρο και μπορει να τυχει και τπτ(δεν ξερω κι απο εκει τι θα πρεπει να παιρνω...αστα να πανε)

Η αλήθεια είναι ότι είναι αρκετά μακρυά!!!Δεν έχεις μέσο δικό σου ε???Τουλάχιστον να γλύτωνες από τη μια την ταλαιπωρία,βέβαια από την άλλη θα είχες τις βενζίνες!!!

Είναι χρήσιμο να ελεγχθεί και η αναλογία FSH/LH (ωχρινοποιητική ορμόνη). Η φυσιολογική αναλογία FSH/LH είναι 1. Αν η τιμή της FSH είναι πολύ υψηλότερη από την τιμή της LH, αυτό σημαίνει ότι το απόθεμα των ωοθηκών είναι μικρό.

Θα πρέπει επίσης να ελέγχεται και μία ακόμη ορμόνη, η οιστραδιόλη (Ε2, τη 2η μέρα του κύκλου, μαζί με την FSH). Αν τα επίπεδα της Ε2 είναι υψηλά, αυτό μπορεί να προκαλέσει τη μείωση των επιπέδων της FSH στις φυσιολογικές τιμές και άρα να «ξεγελαστεί» κανείς ότι τα επίπεδα της FSH είναι φυσιολογικά. Οι υψηλές τιμές της Ε2 σημαίνουν χαμηλό απόθεμα ωαρίων στις ωοθήκες.

Στη σελιδα του κεντρου βρηκα αυτο.Ομως εμενα δεν μου εκαναν fsh μονο Ε2 και lh

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Μίλα καλύτερα με το γιατρό να σου τα εξηγήσει αναλυτικά.Δεν ξέρω τι ρόλο μπορεί να παίξει το ζάχαρο σ'αυτό.Πότε σου παρουσιάστηκε το ζάχαρο???
προ αμνημονευτων χρονων χαχαχαχ απλα μετα την αποξεση ανεβηκε παρα πολυ και το πηρα ρεφα το καλοκαιρι.(απο το αγχος 100% πλεον ειμαι σιγουρη)

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Γειά σου βροχερούλα,τι κάνεις???Είσαι καλά???

Καλά είμαι Ρουμπάκι μου, αν εξαιρέσουμε το ότι όλη μέρα τρέχω τουαλέτα........χάλια το στομάχι μου....χαλια......τίποτα δεν μένει εκεί μέσα......:( αλλά δεν πειράζει.... να ΄ναι καλά το σποράκι μου κ όλα τα άλλα περνάνε...:D

Σου έστειλα π.μ.

dYw9p3.png

Καλά είμαι Ρουμπάκι μου, αν εξαιρέσουμε το ότι όλη μέρα τρέχω τουαλέτα........χάλια το στομάχι μου....χαλια......τίποτα δεν μένει εκεί μέσα......:( αλλά δεν πειράζει.... να ΄ναι καλά το σποράκι μου κ όλα τα άλλα περνάνε...:D

Σου έστειλα π.μ.

δεν το πιστεύω θα τρελαθώωωωωω

βροχερούλαααααααααα

εγκυούλα μουυυυυ:-D:-D:-D:-D:-D

να κάνεις υπομονή πού θα πάει θα περάσουν και οι αναγούλες

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Διαφημίσεις

Bροχερή τι κάνεις???

Ολα καλά με το θαυματάκι σου μωρό μου???

όλο το παρεάκι εδώ? ξανθέλα μου είσαι καλά? απολαμβάνεις τα μπανάκια σου?

αύριο θα πάω κι εγώ σήμερα έβρεχε......:mrgreen:

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...