Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γειά σου κορίτσι ❤️ Καλή επιτυχία να έχεις, να σου πάνε όλα καλά! Κι εγώ φοβάμαι, κάθε μέρα. Νομίζω όλες μας λίγο πολύ φοβόμαστε/αγχωνόμαστε για το επόμενο βήμα. Να έχεις εμπιστοσύνη στον γιατρό σου και στην ομάδα του και όλα καλά θα πάνε. 

Ξερω οτι μπορει να μην σκεφτομαι λογικα,εχω εμπιστοσυνη στον γιατρο μου αλλα αγχωνομαι.Εχω 12 βλαστοκυστες στην καταψυξη απο 24 ωαρια ο γιατρος λεει οτι ειναι πολυ καλα.Συγνωμη αν σας πριζω αλλα καταλαβαινετε!!!

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Ρε συ Ρουμπι αυτο ειναι το σπαστικο.Ολο το ανοιγουν.Τωρα υποτιθεται τον αλλο μηνα....και καλα....Μπορει να το ανοιξουν και οταν θα εχω γκαστρωθει και δεν θα μπορω να παω μετα.Αυτο ειναι που μου τη δινει τοσο.Δεν ξερω τι να προγραμματισω ουτε αν προλαβαινω ουτε τπτ.:evil::evil::evil::evil:Και εννοειται οτι θα πηγαινα και δεν θα χαλιομουνα ετσι αν δεν επεφτε και η εξωσωματικη μαζι.

Τότε προγραμματίζεις κανονικά την εξωσωματική για τον άλλο μήνα και μετά βλέπεις.Αν ανοίξει και αυτό τον άλλο μήνα θα τα κάνεις ταυτόχρονα και θα βρούμε τη λύση,θα είναι δύσκολα,αλλά θα υπάρχει λύση.Άλλωστε μπορεί να ανοίξει σε 2 μήνες και τότε να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Διαφημίσεις

Ορμόνες που επηρεάζουν ή προκαλούν σύνδρομο πολυκυστικών -άλλοι βιοχημικοί δείκτες

·Υψηλά επίπεδα της ωχρινοτρόπου ορμόνης (LH)

·Φυσιολογικά ή οριακά χαμηλά επίπεδα της ωοθυλακιοτρόπου ορμόνης (FSH)

·Υψηλά επίπεδα τεστοστερόνης

·Χαμηλά επίπεδα προγεστερόνης (στην ωχρινική φάση του κύκλου)

·Υψηλά επίπεδα οιστρογόνων

·Υψηλά επίπεδα ινσουλίνης και γλυκόζης

·Ανώμαλο λιπιδαιμικό προφίλ

Ρε σεις λετε να ειναι απο το ανεβασμενο σακχαρο η ορμονη αυτη ανεβασμενη;Που ειναι η Ζεττα να με ενημερωσει;;Εκεινη δεν εκανε κυστες;;

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Δεν πειράζει μωρό μου..θα κάνουμε εμείς λίγο παρέα..

Αλήθεια ??? Η ρίκα τι κάνει ????

Ευτυχώς που έχω και εσάς!!!

Δεν ξέρω τι κάνει.Λογικά θα τα έχει παίξει με την μετακόμιση.Η Μόρφω δεν την βλέπει ούτε στο facebook,οπότε λέει μήπως δεν της έχουνε βάλει ακόμα γραμμή.Θα πάρω κανένα τηλέφωνο αύριο να δω.

Τότε προγραμματίζεις κανονικά την εξωσωματική για τον άλλο μήνα και μετά βλέπεις.Αν ανοίξει και αυτό τον άλλο μήνα θα τα κάνεις ταυτόχρονα και θα βρούμε τη λύση,θα είναι δύσκολα,αλλά θα υπάρχει λύση.Άλλωστε μπορεί να ανοίξει σε 2 μήνες και τότε να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Να μου βρειτε εναν εθελοντη σωφερ να με πηγαινοφερνει Παιανια για να προλαβαινω:tongue::tongue::tongue:

3231580x15ta1yz3w.gif

Ρε σεις λετε να ειναι απο το ανεβασμενο σακχαρο η ορμονη αυτη ανεβασμενη;Που ειναι η Ζεττα να με ενημερωσει;;Εκεινη δεν εκανε κυστες;;

Κακάο μου δεν το ξέρω καθόλου.Πάντως και εγώ τον Μάη νομίζω είχα λίγο ανεβασμένη LH,αλλά πολύ πολύ λίγο.

Διαφημίσεις

Ευτυχώς που έχω και εσάς!!!

Δεν ξέρω τι κάνει.Λογικά θα τα έχει παίξει με την μετακόμιση.Η Μόρφω δεν την βλέπει ούτε στο facebook,οπότε λέει μήπως δεν της έχουνε βάλει ακόμα γραμμή.Θα πάρω κανένα τηλέφωνο αύριο να δω.

:P:p:p:p

3231580x15ta1yz3w.gif

Κακάο μου δεν το ξέρω καθόλου.Πάντως και εγώ τον Μάη νομίζω είχα λίγο ανεβασμένη LH,αλλά πολύ πολύ λίγο.

Καλα θα ρωτησω και το γιατρο.Στο μεταξυ παιρνω και ενα σωρο βλακειες.Παιρνω αυτες τις βιταμινες που και καλα βοηθανε τον οργανισμο να συλλαβει...το αλλο το dhea που ειναι ανδρογονο(ασχολιαστο) και ειχε ανεβει και το σακχαρο.Λεω μηπως κατι σε συνδιασμο με το σακχαρο την ανεβασε.Θα δειξει.Μπορει να ηταν και τυχαιο ή να εγινε απο την εγκυμοσυνη και μετα και δεν ξερω κατα ποσο αυτο ειναι καλο...

3231580x15ta1yz3w.gif

Να μου βρειτε εναν εθελοντη σωφερ να με πηγαινοφερνει Παιανια για να προλαβαινω:tongue::tongue::tongue:

Η αλήθεια είναι ότι η Παιανία είναι λίγο μακρυά.Αλλά δεν ξέρω και που μένεις.

Καλησπέρα κούκλες....... τι κάνετε???

Σοκολατένια μου σου έγραψα στον καφενέ μας...

Η lh είναι η ορμόνη της ωορρηξίας..... δεν καταλαβαίνω γιατί ανέβηκε..... σε ποια μέρα του κύκλου είσαι??? η Ε2 είναι για τις κύστες......

dYw9p3.png

Διαφημίσεις

Η αλήθεια είναι ότι η Παιανία είναι λίγο μακρυά.Αλλά δεν ξέρω και που μένεις.

Ελληνικο μενω.Καμια σχεση δλδ...Εγω υπολογιζω κανενα δυωρο θα θελω περιπου με μετρο και προαστιακο ή με μετρο για αεροδρομιο.Γιατι θελω κι εδω κανενα 15 πες 20λεπτο στη χειροτερη για να φτασω στο μετρο και μπορει να τυχει και τπτ(δεν ξερω κι απο εκει τι θα πρεπει να παιρνω...αστα να πανε)

3231580x15ta1yz3w.gif

Καλα θα ρωτησω και το γιατρο.Στο μεταξυ παιρνω και ενα σωρο βλακειες.Παιρνω αυτες τις βιταμινες που και καλα βοηθανε τον οργανισμο να συλλαβει...το αλλο το dhea που ειναι ανδρογονο(ασχολιαστο) και ειχε ανεβει και το σακχαρο.Λεω μηπως κατι σε συνδιασμο με το σακχαρο την ανεβασε.Θα δειξει.Μπορει να ηταν και τυχαιο ή να εγινε απο την εγκυμοσυνη και μετα και δεν ξερω κατα ποσο αυτο ειναι καλο...

Μίλα καλύτερα με το γιατρό να σου τα εξηγήσει αναλυτικά.Δεν ξέρω τι ρόλο μπορεί να παίξει το ζάχαρο σ'αυτό.Πότε σου παρουσιάστηκε το ζάχαρο???

Καλησπέρα κούκλες....... τι κάνετε???

Σοκολατένια μου σου έγραψα στον καφενέ μας...

Η lh είναι η ορμόνη της ωορρηξίας..... δεν καταλαβαίνω γιατί ανέβηκε..... σε ποια μέρα του κύκλου είσαι??? η Ε2 είναι για τις κύστες......

Γειά σου βροχερούλα,τι κάνεις???Είσαι καλά???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...