Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 37 λεπτά , Nima21 είπε:

Καλησπέρα!

Μια που λεμε για τις αντιπηκτικές και τα σαλοσπιρ παρουσιασε κάποια κοπέλα καμια περιεργη αιμορραγια στον οδοντιατρο κλπ; Θελω ας πουμε να κανω καθαρισμο και φοβαμαι μην πάθω αιμορραγια! Απο το κεντρο μου ειπαν απλως να ενημερώσω τον οδοντίατρο για την αγωγή και να μην ανησυχώ! Ειμαι φοβιτσιαρα και το εχω κανει λιγο μεγαλο στο μυαλο μου! Προς το παρον παιρνω σαλοσπιρ μονο, το οποιο θα το σταματήσω μολις ξεκινησω την ivor!  

Για καθαρισμό μόνο δεν έχεις πρόβλημα . Μόνο άμα είναι να γίνει εξαγωγή Κ τέτοια πρέπει να το σταματήσεις . Τώρα ο καθαρισμός είναι σαν γρατσουνια ας πούμε δεν είναι θέμα με τις αντιπικτικες. 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Καλά παιδί μου,εσύ???Χαλάρωσες λιγάκι???

Ναι.Μωρε δεν ημουνα και σε φαση να σπαω ποτηρια:tongue: απλα εχω τσαντιστει πολυ με το αλλο θεμα μ αυτη τη δουλεια και γενικα μετα θα ειναι δυσκολο.Βλακεια δεν ειναι να καθομαι τωρα χαλαρη και να μην μπορω να τη κανω;Τελοσπαντων...Σε αλλη περιπτωση δεν θα ξεκινουσα τωρα ετσι κι αλλιως γτ ουτε και η καλλιεργεια εχει βγει.Παντως δεν ξερετε τον πατερα μου γι αυτο λετε οτι ειμαι υπερβολικη.Παιδια ειλικρινα αν μου πουν αυτοι να παω και δεν παω καταστραφηκε η ζωη μου...:tongue::tongue: εννοωντας οτι θα με πρηζει για ολη την υπολοιπη ζωη μου μεχρι να πεθανει (θα κοπει και η οποιοα ελαχιστη οικονομικη βοηθεια) κι ετσι θα φυγω μια ωρα αρχητερα εξωτερικο.

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Μάλλον τελικά δεν θα κάνουμε τίποτα και εμείς.Σπίτι τελικά.Μου τη βαράει αυτό.

Δεν σου αρέσει να κάθεσαι σπίτι???

Εγώ τρελαίνομαι...είμαι σπιτόγατα...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Σε πήρε ο γιατρός???

οχι.Γτ να με παρει;Ε αν ειναι μπορει απο δευτερα;Δεν ειναι και επειγον.Το θεμα ηταν να με ενημερωσουν να σταματησω τα φαρμακα.Ετσι κι αλλιως απο βδομαδα θα παω να πληρωσω τη καλλιεργεια και τις αιματολογικες(τσαμπα εξετασεις τελοσπαντων...) και να ανταλλαξω και τα φαρμακα που ληγουν.

3231580x15ta1yz3w.gif

Ναι.Μωρε δεν ημουνα και σε φαση να σπαω ποτηρια:tongue: απλα εχω τσαντιστει πολυ με το αλλο θεμα μ αυτη τη δουλεια και γενικα μετα θα ειναι δυσκολο.Βλακεια δεν ειναι να καθομαι τωρα χαλαρη και να μην μπορω να τη κανω;Τελοσπαντων...Σε αλλη περιπτωση δεν θα ξεκινουσα τωρα ετσι κι αλλιως γτ ουτε και η καλλιεργεια εχει βγει.Παντως δεν ξερετε τον πατερα μου γι αυτο λετε οτι ειμαι υπερβολικη.Παιδια ειλικρινα αν μου πουν αυτοι να παω και δεν παω καταστραφηκε η ζωη μου...:tongue::tongue: εννοωντας οτι θα με πρηζει για ολη την υπολοιπη ζωη μου μεχρι να πεθανει (θα κοπει και η οποιοα ελαχιστη οικονομικη βοηθεια) κι ετσι θα φυγω μια ωρα αρχητερα εξωτερικο.

Κοριτσάκι μου γλυκό δεν σου λέω να μην πας στη δουλειά αν σου πουν να πας.Απλά σου λέω πως υπάρχουν λύσεις και θα την βρούμε την άκρη αν χρειαστεί να δουλεύεις και να κάνεις και την εξωσωματική ταυτόχρονα.Άλλωστε που ξέρεις μπορεί να προλάβεις να κάνεις πρώτα την εξωσωματική και μετά να σου πουν να πας για δουλειά.Ξέρεις σε τι φάση βρίσκονται τα πράγματα με τη δουλειά???Πότε περίπου θα ανοίξει ας πούμε το ΚΤΕΟ???

Διαφημίσεις

Κοριτσάκι μου γλυκό δεν σου λέω να μην πας στη δουλειά αν σου πουν να πας.Απλά σου λέω πως υπάρχουν λύσεις και θα την βρούμε την άκρη αν χρειαστεί να δουλεύεις και να κάνεις και την εξωσωματική ταυτόχρονα.Άλλωστε που ξέρεις μπορεί να προλάβεις να κάνεις πρώτα την εξωσωματική και μετά να σου πουν να πας για δουλειά.Ξέρεις σε τι φάση βρίσκονται τα πράγματα με τη δουλειά???Πότε περίπου θα ανοίξει ας πούμε το ΚΤΕΟ???

Ρε συ Ρουμπι αυτο ειναι το σπαστικο.Ολο το ανοιγουν.Τωρα υποτιθεται τον αλλο μηνα....και καλα....Μπορει να το ανοιξουν και οταν θα εχω γκαστρωθει και δεν θα μπορω να παω μετα.Αυτο ειναι που μου τη δινει τοσο.Δεν ξερω τι να προγραμματισω ουτε αν προλαβαινω ουτε τπτ.:evil::evil::evil::evil:Και εννοειται οτι θα πηγαινα και δεν θα χαλιομουνα ετσι αν δεν επεφτε και η εξωσωματικη μαζι.

3231580x15ta1yz3w.gif

Δεν σου αρέσει να κάθεσαι σπίτι???

Εγώ τρελαίνομαι...είμαι σπιτόγατα...

Μου αρέσει και ειδικά όταν λείπω τόσες ώρες.Απλά θα προτιμούσα να έχουμε παρεούλα.Ο άντρας μου έχει βρει κάτι και κάνει με το ίντερνετ(δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι)για έξτρα εισόδημα και είναι όλη την ώρα στον υπολογιστή.Οπότε τώρα που θα μείνουμε μέσα θα είναι συνέχεια στον υπολογιστή και εγώ "μόνη μου".Τουλάχιστον αν είχα παρέα θα ήταν αλλιώς.Δεν τον κατηγορώ,καταλαβαίνω πως κουράζεται και το κάνει για εμάς,αλλά και εγώ βαριέμαι έτσι.Δεν κάθισε και με το άλλο το ζευγάρι γιατί κάτι έτυχε έκτακτο και όπως καταλαβαίνεις έχω μοναξιές και αυτό με ενοχλεί.

οχι.Γτ να με παρει;Ε αν ειναι μπορει απο δευτερα;Δεν ειναι και επειγον.Το θεμα ηταν να με ενημερωσουν να σταματησω τα φαρμακα.Ετσι κι αλλιως απο βδομαδα θα παω να πληρωσω τη καλλιεργεια και τις αιματολογικες(τσαμπα εξετασεις τελοσπαντων...) και να ανταλλαξω και τα φαρμακα που ληγουν.

Αυτό είναι το λιγότερο...καταλαβαίνω ότι το οικονομικό είναι μεγάλο θέμα...το ζω και εγώ...ποτέ δεν ξέρεις όμως...μπορεί ο επόμενος κύκλος να είναι καλύτερος...

I81rp3.png

Μου αρέσει και ειδικά όταν λείπω τόσες ώρες.Απλά θα προτιμούσα να έχουμε παρεούλα.Ο άντρας μου έχει βρει κάτι και κάνει με το ίντερνετ(δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι)για έξτρα εισόδημα και είναι όλη την ώρα στον υπολογιστή.Οπότε τώρα που θα μείνουμε μέσα θα είναι συνέχεια στον υπολογιστή και εγώ "μόνη μου".Τουλάχιστον αν είχα παρέα θα ήταν αλλιώς.Δεν τον κατηγορώ,καταλαβαίνω πως κουράζεται και το κάνει για εμάς,αλλά και εγώ βαριέμαι έτσι.Δεν κάθισε και με το άλλο το ζευγάρι γιατί κάτι έτυχε έκτακτο και όπως καταλαβαίνεις έχω μοναξιές και αυτό με ενοχλεί.

Δεν πειράζει μωρό μου..θα κάνουμε εμείς λίγο παρέα..

Αλήθεια ??? Η ρίκα τι κάνει ????

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...