Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Koula - mares

kale

Recommended Posts

ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΑΓΧΩΔΗΣ ΤΥΠΟΣ ΚΑΙ ΔΕ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ..!!! ;);)

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ....ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΤΗ ΦΟΡΑ....ΟΤΑΝ ΣΕ ΠΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΘΑ ΤΗ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗ ΛΥΣΗ..!!!;);)

ΤΙ ΖΩΔΙΟ ΕΙΣΑΙ.???

Γιατι βρε Ανιτα πρεπει να εισαι αγχωδης τυπος για να αγχωθεις μ αυτο;Αν δεν ειχε ανακατευτει ο πατερας μου δεν θα με ενοιαζε και καθολου μη σου πω.Αλλα δεν ειναι το ιδιο...

Σκορπιος ειμαι.

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Γιατι βρε Ανιτα πρεπει να εισαι αγχωδης τυπος για να αγχωθεις μ αυτο;Αν δεν ειχε ανακατευτει ο πατερας μου δεν θα με ενοιαζε και καθολου μη σου πω.Αλλα δεν ειναι το ιδιο...

Σκορπιος ειμαι.

ΑΜ, ΚΑΛΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΓΩ....ΚΙ ΕΓΩ ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΕΙΜΑΙ..!!!!!!!!;);)

ΓΙΑΤΙ ΨΥΧΗ ΜΟΥ, ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΟΛΑ...!!!!!!

ΔΕΝ ΤΗ ΘΕΛΕΙΣ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.??? ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΟΛΑ, ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ...ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΗΡΕΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΔΙΕΓΕΡΣΗ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΥΚΛΟ....ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ, ΟΛΑ ΚΑΛΑ....ΘΑ ΔΕΙΣ..!!!!!!:P:p:p

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα..μόλις μπήκα σπίτι...έχω βγάλει τα παπούτσια και έχω απλώσει τα πόδια μου πάνω στο τραπέζι του σαλονιού...είμαι πτώωωωωωωωωωωμα...

Λοιπόν cacao εγώ στη θέση σου δεν θα ξενέρωνα...το αντίθετο...καλύτερα που σου ακυρώσαν τον κύκλο από το σου λέγαν να τον ξεκινησεις και ότι να ναι μετά...θα πάς σε επόμενο καλύτερο...

Πηνελοπάκι μου να χαίρεσαι το μωρό σου...να είναι καλά και με το καλό να έρθουν και τα διδυμάκια στον κόσμο...

Μόρφάκι και Ανιτάκι .. το πόσο αγχώδης είναι κάποιος δεν έχει να κάνει με το τι ζώδιο είναι..

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Καλησπέρα..μόλις μπήκα σπίτι...έχω βγάλει τα παπούτσια και έχω απλώσει τα πόδια μου πάνω στο τραπέζι του σαλονιού...είμαι πτώωωωωωωωωωωμα...

Λοιπόν cacao εγώ στη θέση σου δεν θα ξενέρωνα...το αντίθετο...καλύτερα που σου ακυρώσαν τον κύκλο από το σου λέγαν να τον ξεκινησεις και ότι να ναι μετά...θα πάς σε επόμενο καλύτερο...

Πηνελοπάκι μου να χαίρεσαι το μωρό σου...να είναι καλά και με το καλό να έρθουν και τα διδυμάκια στον κόσμο...

Μόρφάκι και Ανιτάκι .. το πόσο αγχώδης είναι κάποιος δεν έχει να κάνει με το τι ζώδιο είναι..

αμάν μαρή...όλα της μετρητής τα παίρνεις...πλάκα έκανα........πωωωωωωωωω

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!

Κακάο μόλις διάβασα τα νέα σου και λυπάμαι πολύ.Όμως από την άλλη συμφωνώ με την Αναστασία.Πάντα υπάρχει ένας λόγος που κάνουμε τις εξετάσεις.Από το να σου έλεγαν ξεκινάμε και στο τέλος να μην πετύχαινε καλύτερα έτσι.Καταλαβαίνω ότι είχες μπει στη διαδικασία και είχες φτιάξει την ψυχολογία σου γι'αυτό,αλλά αυτά συμβαίνουν δυστυχώς.Τώρα όσον αφορά στη δουλειά,ακόμα δεν ξέρεις τίποτα.Ούτε πότε θα ανοίξει ούτε τίποτα,οπότε δεν μπορείς να αγχώνεσαι για κάτι που δεν ξέρεις.Αν τύχει να συμπέσουν θα πηγαίνεις πολύ νωρίς σε μια βιοιατρική για αιμοληψία.Αυτοί ανοίγουν στις 6 το πρωί και ο γιατρός πολλές φορές μένει εκεί μέχρι αργά.Εμένα θυμάμαι μια φορά που τον είχα ζητήσει με είχε πάρει τηλ μετά τις 10 το βράδυ από το κέντρο.Και μια άλλη φορά που ήμουν εκεί για ένα ραντεβού άκουγα τις κοπέλες που έλεγαν ότι θα έμενε μέχρι αργά οπότε αυτό θα το τακτοποιήσεις.Τώρα όσον αφορά τη μια μέρα της ωοληψίας και τις 2 της εμβρυομεταφοράς μπορείς να πεις διάφορα.Τη μια φορά ίωση,την άλλη κάτι άλλο.Ξέρω ότι δεν είναι το καλύτερο,αλλλά τι να κάνεις.Δεν θα πεθάνεις και γι'αυτό.Άλλωστε όλη αυτή η συζήτηση ίσως είναι και άκυρη και ίσως προλάβεις τον επόμενο κύκλο χωρίς προβλήματα,οπότε τζάμπα αγχώνεσαι από τώρα.Πάντως λύσεις υπάρχουν,μην φρικάρεις.

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!

Κακάο μόλις διάβασα τα νέα σου και λυπάμαι πολύ.Όμως από την άλλη συμφωνώ με την Αναστασία.Πάντα υπάρχει ένας λόγος που κάνουμε τις εξετάσεις.Από το να σου έλεγαν ξεκινάμε και στο τέλος να μην πετύχαινε καλύτερα έτσι.Καταλαβαίνω ότι είχες μπει στη διαδικασία και είχες φτιάξει την ψυχολογία σου γι'αυτό,αλλά αυτά συμβαίνουν δυστυχώς.Τώρα όσον αφορά στη δουλειά,ακόμα δεν ξέρεις τίποτα.Ούτε πότε θα ανοίξει ούτε τίποτα,οπότε δεν μπορείς να αγχώνεσαι για κάτι που δεν ξέρεις.Αν τύχει να συμπέσουν θα πηγαίνεις πολύ νωρίς σε μια βιοιατρική για αιμοληψία.Αυτοί ανοίγουν στις 6 το πρωί και ο γιατρός πολλές φορές μένει εκεί μέχρι αργά.Εμένα θυμάμαι μια φορά που τον είχα ζητήσει με είχε πάρει τηλ μετά τις 10 το βράδυ από το κέντρο.Και μια άλλη φορά που ήμουν εκεί για ένα ραντεβού άκουγα τις κοπέλες που έλεγαν ότι θα έμενε μέχρι αργά οπότε αυτό θα το τακτοποιήσεις.Τώρα όσον αφορά τη μια μέρα της ωοληψίας και τις 2 της εμβρυομεταφοράς μπορείς να πεις διάφορα.Τη μια φορά ίωση,την άλλη κάτι άλλο.Ξέρω ότι δεν είναι το καλύτερο,αλλλά τι να κάνεις.Δεν θα πεθάνεις και γι'αυτό.Άλλωστε όλη αυτή η συζήτηση ίσως είναι και άκυρη και ίσως προλάβεις τον επόμενο κύκλο χωρίς προβλήματα,οπότε τζάμπα αγχώνεσαι από τώρα.Πάντως λύσεις υπάρχουν,μην φρικάρεις.

Τι κάνεις κοριτσάκι μου???Σχόλασες???Για που θα πας σήμερα?

I81rp3.png

Διαφημίσεις

στον κοσμο μου εγω...Οσο εγραφα εγιναν ανατροπές. Ρε συ Cacao δεν ξερω τι ειναι αυτη η LH αλλά εχω την εντυπωση ότι εμενα δεν μου τη μετρησαν και ποτε ιδίως οταν ξεκίνησα προσπαθεια...υπαρχει καποιος λογος συγκεκριμένος; μηπως ρε συ να μιλούσες και με το γιατρό για να καταλαβεις τι παιζει;

Οσο για τη δουλειά μην αγχώνεσαι...αμα σου κατσει θα τα προλάβεις όλα μην τρελάινεσαι...για αιμοληψίες μπορεις πχ να πηγαίνεις είτε νωρις (συνηθως ανοιγουν νωρίς για αυτά) πριν τη δουλειά είτε να πηγαίνεις σε κεντρα τυπου βιοιατρικης κλπ...Τωρα για την παρακολουθηση να ζητας να σε βαζει το πρωτο ραντεβου και στη χειρότερη το κανονιζεις και με το γιατρο να ερχεται μια ωρα νωρίτερα...αλοιμονο αν δεν εχει κατανόηση στις μερες που ζουμε...

Πηνελοπάκι μου αρχικά να χαίρεσαι τον άντρα σου για αύριο.Να είστε γεροί,ευτυχισμένοι και αγαπημένοι με τα μωράκια σας.

LH θα έκανα και εγώ όταν θα άρχιζα μαζί με τις άλλες 2 ορμόνες που μετρούν γιατί σε μια μέτρηση ένα μήνα νωρίτερα μου είχε βγει λίγο τσιμπημένη,οπότε ήθελε να τη δει.Δεν θυμάμαι όμως τι ακριβώς κάνει.

Τι κάνεις κοριτσάκι μου???Σχόλασες???Για που θα πας σήμερα?

Ναι αγαπούλα σχόλασα.Δεν είχα πολλές ώρες σήμερα.Δεν ξέρω τι θα κάνουμε ακόμα.Ίσως πάμε σε κάτι φίλους ή μπορεί να βγούμε μόνοι μας με το μωρό.Θα δούμε!!!Εσείς τι θα κάνετε???

Ναι αγαπούλα σχόλασα.Δεν είχα πολλές ώρες σήμερα.Δεν ξέρω τι θα κάνουμε ακόμα.Ίσως πάμε σε κάτι φίλους ή μπορεί να βγούμε μόνοι μας με το μωρό.Θα δούμε!!!Εσείς τι θα κάνετε???

Υπνο από τις 10...

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...