Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Anna7190 είπε:

Καλησπέρα,ναι πρώτη φορα,ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο σας,δεν περνανε οι μερες για να φτασω στην εμβρυομεταφορα με τιποτα!

Αποφασίσαμε να βάλουμε 2 δεν ξέρω αν είναι καλό η κακό εκ του αποτελεσματος θα κριθει αλλα και ο γιατρος αυτο προτεινε κ μας βρηκε συμφωνους,αληθεια μου δινετε ολες τοση δυναμη.🥰

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Οχι.Αλλα θα φαει πεταμα τελικα...Με πηραν τωρα και μου ειπαν ακυρωνεται λογω ψηλης lh.Τον αλλο μηνα παλι...Κι αμα θα προλαβαινω.Αμαν τι μ@λ@κια αυτη η φαση που περνάω;2μιση χρονια ανεργη ειμαι τωρα βρηκαν να μου βρουνε δουλεια;Και που μαλλον δεν θα με παρουν και γινεται ολο αυτο για να σπανε τα νευρα μου ρε παιδια...:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Cacao den katalava. Giati stamatas?? Ti shmainei psili LH?

Διαφημίσεις

Cacao den katalava. Giati stamatas?? Ti shmainei psili LH?

Ορμονη ειναι.Δεν ειμαι σιγουρη νομιζω οτι αν ειναι ψηλη κανεις κυστες κατι τετοιο αν θυμαμαι και καλα.Κι αμα δλδ εμενα ολοι οι κυκλοι μου ειναι ετσι;Σωθηκαμε!:evil::evil::evil:

Χαλασα και φαρμακα σημερα:evil: Τωρα την αλλη βδομαδα που θα παω παρω τα αποτελεσματα της καλλιεργειας θα παω να ανταλλαξω αυτα που ληγουν...

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Ορμονη ειναι.Δεν ειμαι σιγουρη νομιζω οτι αν ειναι ψηλη κανεις κυστες κατι τετοιο αν θυμαμαι και καλα.Κι αμα δλδ εμενα ολοι οι κυκλοι μου ειναι ετσι;Σωθηκαμε!:evil::evil::evil:

Χαλασα και φαρμακα σημερα:evil: Τωρα την αλλη βδομαδα που θα παω παρω τα αποτελεσματα της καλλιεργειας θα παω να ανταλλαξω αυτα που ληγουν...

Po re file ti malakia twra!!!!!

Mporeis na pareis kapoia agwgi na thn statheropoiiseis h na th rixeis?

Δε ρωτησα.Δεν με νοιαζει κιολας να μου πουνε.Μηπως γιατρος ειμαι;;Το θεμα ειναι οτι πανω που ηρεμησα και λεω ωραια θα προλαβω τωρα τον αλλο μηνα τρια πουλακια καθονταν.Πολυ μου τη δινει αυτη η κατασταση:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:Παρα πολυ ομως!Και ελεγα να ξεβρωμισω κι ολο το σπιτι να ειναι ετοιμο γτ μετα δεν θα μπορω.Δεν καθαριζω τιποτα.ΤΣαντιστηκα τωρα.Μες τη βρωμα θα μεινω!:roll::roll:

μην νευριάζεις βρε κορίτσι μου....θα βρείτε την άκρη....

Διαφημίσεις

Po re file ti malakia twra!!!!!

Mporeis na pareis kapoia agwgi na thn statheropoiiseis h na th rixeis?

Δεν εχω ιδεα.Δεν μου ειπαν τπτ.Αυτο αλλαζει απο κυκλο σε κυκλο.Απλα τωρα σκεφτομαι και το αλλο.Μετα την τελευταια αποβολη και την αποξεση νορμαλ κυκλο δεν ειδα.Κι αμα ολοι μου οι κυκλοι ειναι μαπα πλεον;:roll::roll::roll::roll::evil:

3231580x15ta1yz3w.gif

μην νευριάζεις βρε κορίτσι μου....θα βρείτε την άκρη....

Νευριαζω γιατι εδω και 3 μηνες ολο με παιρνουν για δουλεια κι ακομα ουτε εχουν ανοιξει.Αλλα ολο θα ανοιξουν οπου να ναι...:roll::roll:Τι καψονια ειναι αυτα ρε παιδια;Τοσο καιρο που δεν με ενοιαζε δεν μου ειχε τυχει τπτ τετοιο.Και ξερεις το αστειο ειναι οτι δεν θα γινει τιποτα τελικα γτ εχει πει ο πατερας μου σ αυτο το γνωστο του να με παρει στη δουλεια αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα με παρουν κιολας.

3231580x15ta1yz3w.gif

Δεν εχω ιδεα.Δεν μου ειπαν τπτ.Αυτο αλλαζει απο κυκλο σε κυκλο.Απλα τωρα σκεφτομαι και το αλλο.Μετα την τελευταια αποβολη και την αποξεση νορμαλ κυκλο δεν ειδα.Κι αμα ολοι μου οι κυκλοι ειναι μαπα πλεον;:roll::roll::roll::roll::evil:

μην προτρέχεις...θα μιλήσεις με τον γιατρό....θα το διορθώσετε...ότι και αν είναι....μην απογοητεύεσαι...

Ρωτησα τη κοπελα που με πηρε τηλ αν πιασω δλδ δουλεια θα μπορω να πηγαινω στις 8 το βραδυ πχ;;;Και αιμα ποιος θα μου παιρνει;Και μετα πως θα λειψω που μολις θα εχω παει στη δουλεια;(καλα αυτο δεν της το ρωτησα...)Παιδια δε θελω να πιασω δουλεια.Τα νευρα μου!!!!!!!!!!!!!!!

3231580x15ta1yz3w.gif

Re sy mila me ton giatro na deis ti mporeis na kaneis!! Sigoura tha yaprxei lysh!!

Διαφημίσεις

Νευριαζω γιατι εδω και 3 μηνες ολο με παιρνουν για δουλεια κι ακομα ουτε εχουν ανοιξει.Αλλα ολο θα ανοιξουν οπου να ναι...:roll::roll:Τι καψονια ειναι αυτα ρε παιδια;Τοσο καιρο που δεν με ενοιαζε δεν μου ειχε τυχει τπτ τετοιο.Και ξερεις το αστειο ειναι οτι δεν θα γινει τιποτα τελικα γτ εχει πει ο πατερας μου σ αυτο το γνωστο του να με παρει στη δουλεια αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα με παρουν κιολας.

ρε ροζαλίντα ...ηρέμησε...θα την βρεις την άκρη....;);)

Ρωτησα τη κοπελα που με πηρε τηλ αν πιασω δλδ δουλεια θα μπορω να πηγαινω στις 8 το βραδυ πχ;;;Και αιμα ποιος θα μου παιρνει;Και μετα πως θα λειψω που μολις θα εχω παει στη δουλεια;(καλα αυτο δεν της το ρωτησα...)Παιδια δε θελω να πιασω δουλεια.Τα νευρα μου!!!!!!!!!!!!!!!

τη δουλειά είναι;έχει βάρος;...έχει ορθοστασία;μπορεί να το κανονίσετε..να κάνεις την εμβρυομεταφορά...παρασκεύη...οπότε σκ θα κάθεσαι...

Γεια σας κουκλες; Πολλή ησυχία βλέπω αλλά για ΣΚ καλά είναι.

Κορίτσια νομίζω η Pregnyl με λίγες μονάδες λειτουργεί και σαν διεργερτικό αν δεν κάνω λάθος. Στις περισότερες περιπτώσεις βέβαια το δινουν στο τελος για να προκαλέσουν ωορηξία αλλά σε περισσότερες μοναδες. Cacao καλή αρχή και προσπαθησε να αποφευγεις την ταλαιπωρία οσο γίνεται περισσότερο...Αν κανεις βραχυ πρωτόκολλο σε βλέπω προς το τέλος του μήνα για ωοληψία...πωπω χοριακές που θα περιμένουμε τον Οκτώβρη!!

Ανιτα μια χαρά είναι τα 5, οπως ειπαμε αρκει να ειναι ποιοτικά και χρειάζεσαι ενα για να μεινεις έγκυος. Να δεις που θα είναι καλά τα περισσότερα.

Δήμητρα, θα σου ευχηθώ από σημερα χρόνια πολλά και χιλόχρονη γιατι αυριο ειναι και τα γεννεθλια του αντρα μου και όλο και καποιος θα περασει οπότε δεν ξέρω αν θα μπω...ισως μονο για να σου ξαναευχηθω..Χιλιοχρονη λοιπον και γερή για να μεγαλώσεις το παιδάκι σου που συντομα ερχεται...Κοιτα να χαρεις την εγκυμοσύνη σου απο εδω και πέρα γιατι τέτοιες χαρές δεν ερχονται πολλές φορες στη ζωή μας. Α! θα ρωτήσω για τον μπογιατζη, και θα σου πω. Ο αντρας μου λογικά εχει το τηλεφωνο...θα σου δωσω στοιχεια με SMS..

Κορίτσια εφτιαξα μια τουρτα, στην ουσία παραλαγη του κορμου, συνταγή βεβαιως Παρλιαρου...σε λιγο δεν βλέπω να εχουμε κάτι για κερασμα αυριο...παρόλο που κανένας απο τους δυο μας δεν ειναι γλυκατζης την εχουμε τσακισει...Α ρε Στέλιο...!!!!

kOZcp3.png

ρε ροζαλίντα ...ηρέμησε...θα την βρεις την άκρη....;);)

Καλα σε αλλη περιπτωση δεν θα χαλιομουν τοσο.Τωρα μ αυτο ειναι σπασιμο νευρων:evil::?

Αμα πιασω δουλεια μετα τι θα τους πω;Συγνωμη αλλα θα λειψω 2-3-4-5 μερες για πλακα;Σιγα μην πω για εξωσωματικη.Εχετε κανεναν ορθοπεδικο γνωστο να γραψει οτι εσπασα τιποτα;:tongue:

3231580x15ta1yz3w.gif

Γεια σας κουκλες; Πολλή ησυχία βλέπω αλλά για ΣΚ καλά είναι.

Κορίτσια νομίζω η Pregnyl με λίγες μονάδες λειτουργεί και σαν διεργερτικό αν δεν κάνω λάθος. Στις περισότερες περιπτώσεις βέβαια το δινουν στο τελος για να προκαλέσουν ωορηξία αλλά σε περισσότερες μοναδες. Cacao καλή αρχή και προσπαθησε να αποφευγεις την ταλαιπωρία οσο γίνεται περισσότερο...Αν κανεις βραχυ πρωτόκολλο σε βλέπω προς το τέλος του μήνα για ωοληψία...πωπω χοριακές που θα περιμένουμε τον Οκτώβρη!!

Ανιτα μια χαρά είναι τα 5, οπως ειπαμε αρκει να ειναι ποιοτικά και χρειάζεσαι ενα για να μεινεις έγκυος. Να δεις που θα είναι καλά τα περισσότερα.

Δήμητρα, θα σου ευχηθώ από σημερα χρόνια πολλά και χιλόχρονη γιατι αυριο ειναι και τα γεννεθλια του αντρα μου και όλο και καποιος θα περασει οπότε δεν ξέρω αν θα μπω...ισως μονο για να σου ξαναευχηθω..Χιλιοχρονη λοιπον και γερή για να μεγαλώσεις το παιδάκι σου που συντομα ερχεται...Κοιτα να χαρεις την εγκυμοσύνη σου απο εδω και πέρα γιατι τέτοιες χαρές δεν ερχονται πολλές φορες στη ζωή μας. Α! θα ρωτήσω για τον μπογιατζη, και θα σου πω. Ο αντρας μου λογικά εχει το τηλεφωνο...θα σου δωσω στοιχεια με SMS..

Κορίτσια εφτιαξα μια τουρτα, στην ουσία παραλαγη του κορμου, συνταγή βεβαιως Παρλιαρου...σε λιγο δεν βλέπω να εχουμε κάτι για κερασμα αυριο...παρόλο που κανένας απο τους δυο μας δεν ειναι γλυκατζης την εχουμε τσακισει...Α ρε Στέλιο...!!!!

νοικοκυρά μου εσύ!:D:D.....να τον χαίρεσαι τον αντρούλη σου...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...