Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Lila86 είπε:

Στην αρχή μου κόπηκαν τα πόδια αλλά ευτυχώς όλα καλά! 🙏🏼σε ευχαριστώ πολύ!!! Εμένα μου είπαν πρώτη χοριακη να κάνω την Τρίτη 14η μερα και πήγα 8η μέρα προχθές! Νομίζω θα ξυπνήσεις ένα πρωινό και θα πεις τώρα θα κάνω το τάδε! Έτσι ξύπνησα κι εγώ και έκανα τεστ φαρμακείου!

βλαστοκυστες δεν έβαλες? και σου είπε να πας 14η μέρα? Νομίζω 1η φορά στη ζωή μου αλλά θα το κάνω αυτό το τεστ του φαρμακείου! Άλλο 3 λεπτά αναμονή, άλλο ωρες

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Οχι δεν μου ήρθε αλλα΄και να μου ερχόταν δεν θα προάβαινα να κατέβω Αθήνα...πάλι καλά δηλαδή..

Οι αίματος ήταν καλές?

Α, ΝΑΙ.??? ΟΠΟΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ, ΕΥΤΥΧΩΣ...!!!!!!:P:p:p

ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ....ΟΙΣΤΡΑΔΙΟΛΗ ΕΚΑΝΑ.!!!!;);)

τώρα μόλις γύρισα ....πήγα για ψώνια...ρε κορίτσια...ευχηθείτε....να μείνει η κολλητή μου έγκυος...εχθές έκανε σπερματέγχυση...ο γιατρός της είπε οτι όλα ήταν τέλεια...μακάρι παναγιά μου να πάνε όλα καλά....

ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ..!!!!!!!:P:p:p

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Πω πωωω ρε παιδια τωρα γυρισα σπιτι απο το πρωι.Ξεπατωθηκα...Το ξερατε εσεις οτι τα Σαββατα στην αθηνα ειναι κλειστα τα φαρμακεια;;;Εγω γτ ειχα την εντυπωση οτι ειναι ανοιχτα το πρωι;Και δεν εφημερευε και κανενα εδω στη περιοχη(αλλαο κουλο αυτο...).Αντε απο εκει!Μου εσπασαν τα νευρα μεχρι να βρω οινοπνευμα και συριγγες!

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Βρε συ Ανίτα...αφηρημένο είσαι τελείως...

Αφου έγραψα το πρωι ότι δεν μου ήρθε η Αλέκα ακόμα..

Σου ευχομαι καλή επιτυχία με τα εμβρυάκια σου....να πάνε όλα καλά..

Δημητρού ετοιμάσίες μπόλικες ακούω..

Cacao για πες κανα νέο από τον γιατρό...

Ειρήνη???

Παιδια δεν εχω νεα...Ουτε καν το γιατρο δεν ειδα γτ μονο αιμα θα μου επαιρναν.Μου εκαναν τις ενεσεις και μου εφτιαξαν κι αυτη τη πρεγκνυλ(ω ναι θα κανω καθε μερα απο λιγο):tongue: επειδη μου λεγατε οτι καταλαβα λαθος χθες:tongue::tongue::tongue::tongue:

Ουτε καν θα ξαναπαω Δευτερα.Μου ειπαν θα με παρουν το μεσημερι τηλ(ακομα δεν με πηραν...) αλλα ραντεβου εκλεισα για Τεταρτη.

Κουβαλαγα κι αυτη τη βλακεια τη συριγγα γεμισμενη τωρα που γυριζα και ειχα και το αγχος μη ζουληχθει τιποτα στο δρομο.Σαν το πρεζονι τριγυρνουσα.

Μετα ηρθα σπιτι να αφησω τις ενεσεις στο ψυγειο πηγα σουπερ μαρκετ και δεν πηρα οινοπνευμα απο εκει γτ θα πηγαινα και φαρμακειο για συριγγες.Και τα υπολοιπα τα καταλαβαινεται απο τα παραπανω που εγραψα...Ευτυχως που εχει σχετικα κοντα 2 φαρμακεια που ειναι ολη μερα καθε μερα ανοιχτα και πηρα το λεωφορειο και πηγα.:evil::evil::evil:

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Καλησπερα κουκλες! ειμαι καλα ειχα παει βολτιτσα στην Αγ. Ειρηνη Χρυσοβαλαντου και μετα στην Βρυμπομπη στον Ιππικο ομιλο ήταν τελεια... Την Δευτερα θα ξερω ακριβή ημερομηνια τοκετου που θα παω Αρκ.

Αναστασια τυχερη εισαι απο Δευτερα δηλαδη μια χαρα ολα θα πανε. λες να εισαι εγκυος και να μην χρειαστει τιποτα?

Ναντιουλα εισαι η καλήτερη εκπαιδευτικος.

Αννιτακι ειπαμε λίγα και καλα να γινουν εμβρυακια και μετα τα μωρακια εφτασαν ολα καλα θα πανε θα δεις΅! Πολλα φιλια λες να σε προλαβω κι εγω? μαλλον.

Cacao καλη αρχη με το καλο ολα.

Αθανασια μου πολλα φιλια τα παντα θυμαται ο γιατρος μας αρκει να ειναι στις καλες του.

Φιλια σε ολες!!!

δημητρα νομιζω ειναι το e-tapis.gr το μαγαζι στα φιλαδερφεια. καλη ετοιμασια.

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

γιατί θα κάνεις πρεγκνύλ...δεν ρώτησες;:evil:

Οχι.Αλλα θα φαει πεταμα τελικα...Με πηραν τωρα και μου ειπαν ακυρωνεται λογω ψηλης lh.Τον αλλο μηνα παλι...Κι αμα θα προλαβαινω.Αμαν τι μ@λ@κια αυτη η φαση που περνάω;2μιση χρονια ανεργη ειμαι τωρα βρηκαν να μου βρουνε δουλεια;Και που μαλλον δεν θα με παρουν και γινεται ολο αυτο για να σπανε τα νευρα μου ρε παιδια...:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Καλησπερα κουκλες! ειμαι καλα ειχα παει βολτιτσα στην Αγ. Ειρηνη Χρυσοβαλαντου και μετα στην Βρυμπομπη στον Ιππικο ομιλο ήταν τελεια... Την Δευτερα θα ξερω ακριβή ημερομηνια τοκετου που θα παω Αρκ.

Αναστασια τυχερη εισαι απο Δευτερα δηλαδη μια χαρα ολα θα πανε. λες να εισαι εγκυος και να μην χρειαστει τιποτα?

Ναντιουλα εισαι η καλήτερη εκπαιδευτικος.

Αννιτακι ειπαμε λίγα και καλα να γινουν εμβρυακια και μετα τα μωρακια εφτασαν ολα καλα θα πανε θα δεις΅! Πολλα φιλια λες να σε προλαβω κι εγω? μαλλον.

Cacao καλη αρχη με το καλο ολα.

Αθανασια μου πολλα φιλια τα παντα θυμαται ο γιατρος μας αρκει να ειναι στις καλες του.

Φιλια σε ολες!!!

δημητρα νομιζω ειναι το e-tapis.gr το μαγαζι στα φιλαδερφεια. καλη ετοιμασια.

RE SY LABRINHHHHHH

SE EIDA STON OMILO!!!!!!!!!

Kai lew kati mou thymizei h kopela kai eida kai th koilia toubano kai eida kai th mikrh sou kai lew les???????

Alla epeidh den exoume gnwristei apo konta kai exw dei mono photos sot fb lew ase mhn ths milhsw mh ginw roba!!!!

K R I M A

Οχι.Αλλα θα φαει πεταμα τελικα...Με πηραν τωρα και μου ειπαν ακυρωνεται λογω ψηλης lh.Τον αλλο μηνα παλι...Κι αμα θα προλαβαινω.Αμαν τι μ@λ@κια αυτη η φαση που περνάω;2μιση χρονια ανεργη ειμαι τωρα βρηκαν να μου βρουνε δουλεια;Και που μαλλον δεν θα με παρουν και γινεται ολο αυτο για να σπανε τα νευρα μου ρε παιδια...:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

σταματάς την προσπάθεια;γιατί ρε γαμώτο;πόσο είναι...τόσο υψηλή...είναι;

σταματάς την προσπάθεια;γιατί ρε γαμώτο;πόσο είναι...τόσο υψηλή...είναι;

Δε ρωτησα.Δεν με νοιαζει κιολας να μου πουνε.Μηπως γιατρος ειμαι;;Το θεμα ειναι οτι πανω που ηρεμησα και λεω ωραια θα προλαβω τωρα τον αλλο μηνα τρια πουλακια καθονταν.Πολυ μου τη δινει αυτη η κατασταση:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:Παρα πολυ ομως!Και ελεγα να ξεβρωμισω κι ολο το σπιτι να ειναι ετοιμο γτ μετα δεν θα μπορω.Δεν καθαριζω τιποτα.ΤΣαντιστηκα τωρα.Μες τη βρωμα θα μεινω!:roll::roll:

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...