Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

Ειναι παρα πολυ βοηθητικα οσα μου λετε ολες και σας ευχαριστω παρα πολυ!

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Καλή επιτυχία Ανιτάκι μου.Μακάρι να έχεις και άλλα αβγουλάκια κοριτσάκι μου.Το πιο σημαντικό όμως είναι να είναι καλά και θα είναι αγαπούλα.Να μας ενημερώσεις ομορφιά μου όταν γυρίσεις ναι???

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ...!!!!!!!!!!!!:P:p

ΘΑ ΜΠΩ ΑΜΕΣΩΣ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΨΥΧΗ ΜΟΥ...!!!!!!!!!;);)

ΦΕΥΓΩ ΤΩΡΑ...ΚΑΛΟ ΜΑΘΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΜΕΤΑ....

Α, ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ....ΜΗΝ ΒΑΛΕΙΣ ΤΑΚΟΥΝΙΑ ΠΑΛΙ..!!!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....:tongue::tongue::tongue:

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

ΑΧ, ΒΡΕ ΝΑΝΤΙΟΥΛΑ ΜΟΥ....ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ....Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΙΔΕΙΑ...!!!!!!!!!:P:p:p;););)

Σε ευχαριστώ κοριτσάκι για τα καλά σου λόγια.Πιστεύω ότι υπάρχουν πολλοί καλοί εκεί έξω,αλλά συνηθίζουμε να εστιάζουμε στα άσχημα.

Κοριτσάκι σε αφήνω προς το παρόν.Πάω να ετοιμαστώ.Και πάλι καλή επιτυχία σήμερα.Να μας ενημερώσεις αγαπούλα μου!!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ...!!!!!!!!!!!!:P:p

ΘΑ ΜΠΩ ΑΜΕΣΩΣ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΨΥΧΗ ΜΟΥ...!!!!!!!!!;);)

ΦΕΥΓΩ ΤΩΡΑ...ΚΑΛΟ ΜΑΘΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΜΕΤΑ....

Α, ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ....ΜΗΝ ΒΑΛΕΙΣ ΤΑΚΟΥΝΙΑ ΠΑΛΙ..!!!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....:tongue::tongue::tongue:

Όχι φιλενάδα δεν βάζω τακούνια σήμερα!!!!

Σε φιλώ και περιμένω με αγωνία τα νέα σου.Χάρηκα που ήπιαμε μαζί το πρωινό μας καφεδάκι!!!

Καλημέρα κορίτσια, τι κάνετε?

Ανίτα καλή επιτυχία στον υπέρηχο και στην εξέταση αίματος...να πάνε όλα καλά..

Ναντιάκι μου όχι δεν λέω....πάλι καλά όμως που δεν μου έχει έρθει μεχρι στιγμής και θα πάω από Δευτέρα πιο χαλαρά...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

ΓΥΡΙΣΑ....ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΜΕ ΑΛΛΑ ΩΑΡΙΑ.....ΣΤΑ 5 ΠΑΡΑΜΕΙΝΑΜΕ....:(:(:(

ΕΛΠΙΖΩ ΣΤΟ ΘΕΟ...ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΛΑ, ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΥΓΙΗ ΕΜΒΡΥΑΚΙΑ....ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ...ΝΑ ΜΕ ΛΥΠΗΘΕΙ....:cry::cry::cry:

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

ΓΥΡΙΣΑ....ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΜΕ ΑΛΛΑ ΩΑΡΙΑ.....ΣΤΑ 5 ΠΑΡΑΜΕΙΝΑΜΕ....:(:(:(

ΕΛΠΙΖΩ ΣΤΟ ΘΕΟ...ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΛΑ, ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΥΓΙΗ ΕΜΒΡΥΑΚΙΑ....ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ...ΝΑ ΜΕ ΛΥΠΗΘΕΙ....:cry::cry::cry:

Ανιτάκι μου σου εύχομαι τα καλύτερα!

Μη κάνεις λυπημένες φατσουλες. ..

Θα πανε ολα καλα, αυτο να σκεφτεσαι κοπελαρα μου.

Πότε με το καλό πας για ωοληψία?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Καλημέρα κορίτσια, τι κάνετε?

Ανίτα καλή επιτυχία στον υπέρηχο και στην εξέταση αίματος...να πάνε όλα καλά..

Ναντιάκι μου όχι δεν λέω....πάλι καλά όμως που δεν μου έχει έρθει μεχρι στιγμής και θα πάω από Δευτέρα πιο χαλαρά...

Αναστασία μου, μακάρι να μην έρθει ως τις εξι για να πας τη Δευτέρα.

Σούπερ, μακάρι να γίνει έτσι.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

ΑΝΝΟΥΛΑ ΚΑΙ PINK, ΕΙΧΑΤΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΈΧΕΤΕ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΒΑΦΟΥΝ.

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΑ ΤΗΛΈΦΩΝΑ ΤΟΥΣ?

Δεν είναι μεγάλη η δουλειά, ενα δωμάτιο μόνο (του μπεμπούλη), όποιος έρχεται έστω για ενα δωμάτιο, καλό είναι.

Ευχαριστώ!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Όπως καταλάβατε με έχει πιασει κωλοπιλάλα με το δωμάτιο, διαπίστωσα ότι έχουμε πολλά να κάνουμε και δυστυχώς ο άντρας δεν έχει χρόνο.

Οπότε ενα Σάββατο τη βδομάδα μας μένει για να προχωρήσει το δωμάτιο και δυστυχώς και αυτό, μισό, μιας που τα μαγαζιά κλείνουν στις τρεις.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!

Ανιτάκι μου μην μου στεναχωριέσαι.Στο είπα και το πρωί και στο έχουν πει και τα άλλα κορίτσια.Το θέμα είναι να είναι ποιοτικά και να κάνετε γερά εμβρυάκια.Δεν μπορεί έστω και ένα θα είναι γερό.Που θα μας πάει θα το τσακώσουμε αγαπούλα μου.Να συνεχίζεις να είσαι αισιόδοξη.Πότε πας για ωοληψία???

Εντωμεταξύ ο άντρας βαριέται κιόλας. .

Λέει ενα Σάββατο έχω, να μην ξεκουραστώ?

Δικιο έχει άλλα τα πράγματα δε γίνονται και μόνα τους.

Μην αγχώνεσαι κοριτσάκι μου όλα θα γίνουν.Έχει και αυτός τα δίκια του.Θέλει να ξεκουραστεί.Σιγά σιγά όλα θα τα φτιάξετε.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...