Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

Ειναι παρα πολυ βοηθητικα οσα μου λετε ολες και σας ευχαριστω παρα πολυ!

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Καληνύχτα κακάο μου και καλή αρχή!!!

Μορφάκι μου φεύγω και εγώ.Πάω να βάλω τα πόδια μου σε νερό γιατί πονάνε πολύ μέχρι τη γάμπα και όσο και αν τα τρίβω δεν περνάει ο πόνος.

Τα λέμε αύριο.Φιλάκια πολλά!!!

Διαφημίσεις

Καληνύχτα κακάο μου και καλή αρχή!!!

Μορφάκι μου φεύγω και εγώ.Πάω να βάλω τα πόδια μου σε νερό γιατί πονάνε πολύ μέχρι τη γάμπα και όσο και αν τα τρίβω δεν περνάει ο πόνος.

Τα λέμε αύριο.Φιλάκια πολλά!!!

χλιαρό νερό...προς το κρύο.....όχι ζεστό....καλή ξεκούραση...φιλιά....

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΡΟΥΜΦΙΤΕΣ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ...!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

CACAOOOOOOOOO.....ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ..!!!!!!!;);)

ΛΟΙΠΟΝ......ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΣ, ΕΧΩ ΜΙΑ ΜΕΓΑΑΑΑΑΑΑΑΑΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΟΤΑΝ ΕΡΘΩ ΑΘΗΝΑ...!!!!!!!!!!:P:p:p:p:p:p;););););););)

ΘΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΕΤΣΙ..?????????????;);)

ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ.....ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ ΣΟΥΣΟΥΡΑΔΕΣ ΜΟΥ...!!!!!!:P:p

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ.......ΕΧΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΦΟΥΛΕΣ ΜΟΥ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ...!!!:P:p:p;););)

ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ, ΠΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ....!!!!!!!!!!!:P:p:p:p

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΝΑ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΙΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑΞΙΔΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.!!!!!!!!!!!;););)

Διαφημίσεις

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ, ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΤΗ ΛΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΗΡΕΜΗΣΕΣ...!!!!!!!!!!:P:p:p

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ (ΝΟΜΙΖΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΝΤΡΟ), ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ "ΞΕΚΡΕΜΑΣΤΗ" ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Ή ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ..!!!!!!!!;);)

Καλημέρα Ανιτάκι μου.Τι κάνεις ομορφιά μου???Όλο εκπλήξεις είσαι!!!!Μου έχεις εξάψει τη φαντασία μου!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ...!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p

ΔΕΝ ΛΕΩ ΤΙΠΟΤΑ......ΘΑ ΔΕΙΣ-ΘΑ ΔΕΙΣ...!!!!!!!!!!!!!!!!!;););)

ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ? ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.????

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ...!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p

ΔΕΝ ΛΕΩ ΤΙΠΟΤΑ......ΘΑ ΔΕΙΣ-ΘΑ ΔΕΙΣ...!!!!!!!!!!!!!!!!!;););)

ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ? ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.????

Δεν λες ε???Με τίποτα???Χιχιχιχιχιχι!!!

Άντε θα περιμένω να δω!!!

Έχω μάθημα αγαπούλα σε λίγο,αλλά ευτυχώς μόνο ένα.Έχω και αύριο.Είναι δύο μαθητές που δίνουν εξετάσεις γλωσσομάθειας για να σπουδάσουν σε γερμανικό πανεπιστήμιο και δίνουν το Νοέμβρη οπότε μέχρι τότε θα κάνουμε και Σάββατα και Κυριακές γιατί χωρίς αυτήν την εξέταση δεν θα γίνουν δεκτοί.Θα πρέπει μετά να χάσουν ένα ολόκληρο εξάμηνο και να δώσουν εξετάσεις στην Γερμανία,οπότε είναι καλύτερα να έχουν την πιστοποίηση από τώρα και του χρόνου που πάνε για σπουδές να μην έχουν τέτοιες σκοτούρες στο κεφάλι τους.Βέβαια και να μην την πάρουν το Νοέμβρη μπορούν να ξαναδώσουν το Φλεβάρη,αλλά επειδή έχουν και πολλή δουλειά στο σχολείο γιατί χρειάζονται και μια κάποια καλή βαθμολογία και στα άλλα μαθήματα καλό είναι να τελειώνουν με αυτό τώρα.

Διαφημίσεις

Ευτυχώς δεν πονάνε τα πόδια μου σήμερα.Έκανε δουλειά το νεράκι και το τρίψιμο.Με πέθανε η ορθοστασία και τα τακούνια.Και εγώ η θεότρελη μη χάσω και δεν βάλω τακούνι.

Ευτυχώς δεν πονάνε τα πόδια μου σήμερα.Έκανε δουλειά το νεράκι και το τρίψιμο.Με πέθανε η ορθοστασία και τα τακούνια.Και εγώ η θεότρελη μη χάσω και δεν βάλω τακούνι.

Α, ΜΠΡΑΒΟ...!!!!!!!!

ΜΗ ΒΑΖΕΙΣ ΤΑΚΟΥΝΙΑ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ, ΒΑΛΕ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΣ.!!!!!!!

Εσύ σπιτάκι σήμερα χαλαρά ή ανοίγετε το μαγαζί και το Σάββατο???

ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΧΟ....ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΑ....ΘΑ ΕΧΩ ΚΙ ΑΛΛΑ ΑΥΓΟΥΛΑΚΙΑ ΑΡΑΓΕ..??????

Α, ΜΠΡΑΒΟ...!!!!!!!!

ΜΗ ΒΑΖΕΙΣ ΤΑΚΟΥΝΙΑ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ, ΒΑΛΕ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΣ.!!!!!!!

ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΧΟ....ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΑ....ΘΑ ΕΧΩ ΚΙ ΑΛΛΑ ΑΥΓΟΥΛΑΚΙΑ ΑΡΑΓΕ..??????

Καλή επιτυχία Ανιτάκι μου.Μακάρι να έχεις και άλλα αβγουλάκια κοριτσάκι μου.Το πιο σημαντικό όμως είναι να είναι καλά και θα είναι αγαπούλα.Να μας ενημερώσεις ομορφιά μου όταν γυρίσεις ναι???

Δεν λες ε???Με τίποτα???Χιχιχιχιχιχι!!!

Άντε θα περιμένω να δω!!!

Έχω μάθημα αγαπούλα σε λίγο,αλλά ευτυχώς μόνο ένα.Έχω και αύριο.Είναι δύο μαθητές που δίνουν εξετάσεις γλωσσομάθειας για να σπουδάσουν σε γερμανικό πανεπιστήμιο και δίνουν το Νοέμβρη οπότε μέχρι τότε θα κάνουμε και Σάββατα και Κυριακές γιατί χωρίς αυτήν την εξέταση δεν θα γίνουν δεκτοί.Θα πρέπει μετά να χάσουν ένα ολόκληρο εξάμηνο και να δώσουν εξετάσεις στην Γερμανία,οπότε είναι καλύτερα να έχουν την πιστοποίηση από τώρα και του χρόνου που πάνε για σπουδές να μην έχουν τέτοιες σκοτούρες στο κεφάλι τους.Βέβαια και να μην την πάρουν το Νοέμβρη μπορούν να ξαναδώσουν το Φλεβάρη,αλλά επειδή έχουν και πολλή δουλειά στο σχολείο γιατί χρειάζονται και μια κάποια καλή βαθμολογία και στα άλλα μαθήματα καλό είναι να τελειώνουν με αυτό τώρα.

ΑΧ, ΒΡΕ ΝΑΝΤΙΟΥΛΑ ΜΟΥ....ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ....Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΙΔΕΙΑ...!!!!!!!!!:P:p:p;););)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...