Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Ολά παλεύονται...αλλά και όλα θα είναι μια χαρά...είμαι σίγουρη...

Και γω θελω να πιστευω οτι θα ναι καλα...το θεμα ειναι να μαζεψουμε αλλα 150 για τον καρυοτυπο του μωρου, τον δικο μου τον πληρωσαμε και να βρουμε λεφτα για αθηνα τον οκτωβρη...η αθηνα που πηγαμε μας γονατισε...1000 ευρω ...και να λεγες οτι περασαμε καλα και βγαλαμε και κανα γουστο..τιποτα δεν καναμε...ενα ποτο στο roof garden και εναν αγωνα εθνικης :rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Ααααα ωραία...θα σε κάνω ρεζίλι....

Θα φωνάζω..."κακάο τι κάνεις???Ολα καλά???"...χαχαχαχαχα

ναι ναι....:P:p:D:D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Καλα Αναστασια στουμποι θα βγουνε τα πααιδια σας χαχαχα.Αμα κανετε 6-7 μπορειτε φτιαξετε ομαδα βολευ

Χαχαχαχαχαχα...μια γιατρός που μας είχε δει κάποια στιγμή και ήταν και η πεθερά μου μαζί μου...γυρνάει και με κοιτάει με ύφος και μου λέει..."καλέ εσύ θα τους κοντύνεις...":shock::shock::shock::shock::shock:

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Χαχαχαχαχαχα...μια γιατρός που μας είχε δει κάποια στιγμή και ήταν και η πεθερά μου μαζί μου...γυρνάει και με κοιτάει με ύφος και μου λέει..."καλέ εσύ θα τους κοντύνεις...":shock::shock::shock::shock::shock:

Και η πεθερα ψηλη?

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Κοριτσια τον Παντ@ να τον δουμε ή λετε οχι?

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Ααααα ωραία...θα σε κάνω ρεζίλι....

Θα φωνάζω..."κακάο τι κάνεις???Ολα καλά???"...χαχαχαχαχα

Κι εγω θα απαντησω οριστε;πως ειπατε;συγνωμη κυρια ποια ειστε;χαχαχαή αλλιως την παπια και θα γινεις ρεζιλι μονη σου ουαχαχαχα

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Και η πεθερα ψηλη?

Για την ηλικία της και τα δεδομένα της εποχής ήταν ψηλή γυναικα...νταρντάνα ρε παιδί μου...πως να το πώ...1,67 πρέπει να είναι...και είναι και 72 χρονών...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Σημερα που ειπε η μικροβιολογος οτι ειχε κανει 3 προσπαθειες σαλονικα και μετα πηγε στην 4η αθηνα στο Π@ντο και εκανε 2 διδυμα κοριτσακια με την 1η...

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Και γω θελω να πιστευω οτι θα ναι καλα...το θεμα ειναι να μαζεψουμε αλλα 150 για τον καρυοτυπο του μωρου, τον δικο μου τον πληρωσαμε και να βρουμε λεφτα για αθηνα τον οκτωβρη...η αθηνα που πηγαμε μας γονατισε...1000 ευρω ...και να λεγες οτι περασαμε καλα και βγαλαμε και κανα γουστο..τιποτα δεν καναμε...ενα ποτο στο roof garden και εναν αγωνα εθνικης :rolleyes:

Geia sas koritsia !!!

Piga na parw ena doro stin koumpara mou, giortazei simera.

Efoula mou sorry pou tha sou to pw ala an ekanes kariotipo dorean tha eixes 300 eur. Edw hsoun, den itan diskolo, 10 lep.

Eee autos o Tsili, trela leuta vre file !!!

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

Geia sas koritsia !!!

Piga na parw ena doro stin koumpara mou, giortazei simera.

Efoula mou sorry pou tha sou to pw ala an ekanes kariotipo dorean tha eixes 300 eur. Edw hsoun, den itan diskolo, 10 lep.

Eee autos o Tsili, trela leuta vre file !!!

Το ξερω αλλα..λογω του ατυχηματος του μωρου τον ιουλιο χασαμε το ραντεβου το τζαμπα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

ΦΕΥΓΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θα προσπαθησω να μπω απο το κινητο το σκ...

Μη γραψετε σεντονια! :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Σημερα που ειπε η μικροβιολογος οτι ειχε κανει 3 προσπαθειες σαλονικα και μετα πηγε στην 4η αθηνα στο Π@ντο και εκανε 2 διδυμα κοριτσακια με την 1η...

Mpori na htan i tixeri tis fora ... Den to ksereis.

Egw nomzo efoson eides enan giatro apo to Genesis den xriazete na pas tora kai ston P#anto. Kserw egw ...

Yv7Sp2.png

Mpori na htan i tixeri tis fora ... Den to ksereis.

Egw nomzo efoson eides enan giatro apo to Genesis den xriazete na pas tora kai ston P#anto. Kserw egw ...

Λες ε....ναι σωστο γι αυτο σας ρωταω..ειμαι λιγο χαμενη... μη δινω τζαμπα λεφτα συνεχεια...

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...