Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , *Vasoula είπε:

Δε χρειάζεται καν να πας κορίτσι μου...και εγώ που είμαι ιδιωτική υπάλληλος μου γράφει ο γιατρός τις αναρρωτικες και τις καταθέτω ηλεκτρονικά!!! 😉

Τέλεια! Ευχαριστώ Βασούλα μου! 

• Μου αρέσει 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Όπως νιώθεις να κάνεις...το οικονομικό το ξέρω ότι είναι μεγάλο θέμα...

Τα αποτελέσματα πότε θα τα πάρεις???

Του locus ολα εκτος του καρυοτυπου ειναι ετοιμα...τα εχουμε πληρώσει κιολας...λογικα πρεπει να τα εχουν στειλει...ελπιζω Δευτερα να τα εχω..

Δευτερα θα παρω και την καμπυλη...σημερα δε την παλευα να περιμενω..ημουν πολυ χαλια με το τρεμουλο και τον ιδρωτα....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Και την αλλη φορα ηταν μια ψηλη ξανθια αλλα ηταν αλλη.Στο μεταξυ τους ανττρς ουτε και τοους προσεχω πλακα πλακα

Καλά τον δικό μου δεν χρειάζεται να τον προσέξεις...άκου που σου λέω....

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια...

Την αληθεια λεω!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Ποσο ειναι αναστασια μου? 2 μετρα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Καλα κανεις...να εισαι καλο και ησυχο κοριτσι τωρα που λειπει το αγορι σου! ;)

Τι καλα να πετυχει η εξωσωματικη σου...να μην ταλαιπωρηθειτε και σεις αλλο...

δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλο που προσεχ τις γυναικες χαχα λες να το γυριζω σιγα σιγα;::

Μακαρι να παει καλα γενικοτερα.Η αληθεια ειναι οτι πλεον και με τη θεραπεια που θα κανω αν καυι παει στραβα θα ειναι επειδη δεν ειναι καλο το εμβρυο...κι ενα προβληματικο παιδι δεν θα το ηθελα οποτε...

Εχει κανει καμια αυτα τα ιντραλιπιντς;::

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλο που προσεχ τις γυναικες χαχα λες να το γυριζω σιγα σιγα;::

Μακαρι να παει καλα γενικοτερα.Η αληθεια ειναι οτι πλεον και με τη θεραπεια που θα κανω αν καυι παει στραβα θα ειναι επειδη δεν ειναι καλο το εμβρυο...κι ενα προβληματικο παιδι δεν θα το ηθελα οποτε...

:P:p:p:p:p:p:p

Δεν τα εχω κανει...δεν τα ηξερα καν...απο σενα τα διαβασα....

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Εγώ όχι...αλλά για να σου είπε ο ντοκ κάτι θα ξέρει...

I81rp3.png

Και κάτι ψιλά...

Εγώ φαίνομαι στούμπος δίπλα του....

Καλά αποτελέσματα να έχεις κουκλάρα μου...

Ευχαριστω ομορφια μου!

2 αγχη εχω...μη φανει ενδομητριωση και μην εχουμε προβλημα με καρυοτυπο...ολα τα αλλα παλευονται!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

ε κι εσυ θα με γνωρισεις αφου μαλλον θα ειμαι η μοναδικη μονη μου.Ολες με τους αντρες τους θα ειναι.

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Κια ο καρυοτυπος παλευεται αλλα θελει πολλα χρηματα...:rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

ε κι εσυ θα με γνωρισεις αφου μαλλον θα ειμαι η μοναδικη μονη μου.Ολες με τους αντρες τους θα ειναι.

Και γω αν διαλεξω αθηνα και αποφασισω να κανω αθηνα τους υπερηχους και γω μπορει μονη να κατεβαινω....

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Ευχαριστω ομορφια μου!

2 αγχη εχω...μη φανει ενδομητριωση και μην εχουμε προβλημα με καρυοτυπο...ολα τα αλλα παλευονται!

Ολά παλεύονται...αλλά και όλα θα είναι μια χαρά...είμαι σίγουρη...

I81rp3.png

Ααααα ωραία...θα σε κάνω ρεζίλι....

Θα φωνάζω..."κακάο τι κάνεις???Ολα καλά???"...χαχαχαχαχα

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...