Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Eδώ είμαι...

Εφη μη φύγεις..για πες... τι νέα???

Cacao πως μου την βγήκες έτσι από τη γωνία??

χαχαχα ειδες;Επιτηδες το εκανα για να ειμαστε μαζι και να αναρωτιεσαι ποια ειμαι οταν πηγαινεις στο κεντρο χαχα.Θα πηγαινοερχεσαι αληθεια;Θα μεινεις καπου εδω;Αμα πανε ολα καλα μαζι θα γεννοβολαμε :D

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

χαχαχα ειδες;Επιτηδες το εκανα για να ειμαστε μαζι και να αναρωτιεσαι ποια ειμαι οταν πηγαινεις στο κεντρο χαχα.Θα πηγαινοερχεσαι αληθεια;Θα μεινεις καπου εδω;Αμα πανε ολα καλα μαζι θα γεννοβολαμε :D

Ευκαιρια να γνωριστειτε κιολας...τι? θα ειστε στην ιδια αιθουσα αναμονης και δε θα ξερετε η μια την αλλη?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Μπορεί και αυριο να βρεθούμε...

Θα μου μιλήσεις???Ή θα κάνεις τον Αλέκο?

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Ευκαιρια να γνωριστειτε κιολας...τι? θα ειστε στην ιδια αιθουσα αναμονης και δε θα ξερετε η μια την αλλη?

Καλα αμα γνωριστουμε μπορει να μας πεταξουν κι εξω χοχοχο φανταζομαι γελια που θα ριχνουμε:D:D:D

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Μπορεί και αυριο να βρεθούμε...

Θα μου μιλήσεις???Ή θα κάνεις τον Αλέκο?

Που το ξερεις οτι με λενε Αλεκο βρε;;;;χαχαχα

Αυριο εμενα μου ειπαν μεχρι τις 11μιση να εχω παει γτ θα μου παρουν αιμα και μετα δεν παιρνουν.Οποτε χλωμο να συναντηθουμε αυριο.

Γιατι εγω θα ξερω ποια εισαι για να σου μιλησω;;Να βαλεις ενα τριανταφυλλο στα μαλλια σου :D να σε ξεχωρισω

3231580x15ta1yz3w.gif

Που το ξερεις οτι με λενε Αλεκο βρε;;;;χαχαχα

Αυριο εμενα μου ειπαν μεχρι τις 11μιση να εχω παει γτ θα μου παρουν αιμα και μετα δεν παιρνουν.Οποτε χλωμο να συναντηθουμε αυριο.

Γιατι εγω θα ξερω ποια εισαι για να σου μιλησω;;Να βαλεις ενα τριανταφυλλο στα μαλλια σου :D να σε ξεχωρισω

Καλέ θα έχω στην σημαδούρα (τον άντρα μου) μαζί μου....χαχαχαχα

I81rp3.png

Πες καμιά κουβέντα μέχρι να φύγετε...τι κάνεις???Τι αποφάσισες??/

Δεν αποφασισαμε τιποτα...Θα ξαναπαμε αθηνα...αυτο ελεγα στην αθανασια αλλα δεν εχουμε αλλα χρηματα :(

Εκανα την καμπύλη σακχαρου σημερα, περιμενω και τα αποτελεσματα απο locus και βλεπουμε...να δουμε και τον καρυοτυπο τι θα βγει....

Δεν ξερω...

Αν δεν προλαβω και την περιοδο του νοεμβρη μετα παει μετα τα χριστουγεννα...και δεν θελω...

δεν ξερω....

Ειμαστε προς σφακ αλλα θελαμε να δουμε και μακρακη...

Καλα αμα γνωριστουμε μπορει να μας πεταξουν κι εξω χοχοχο φανταζομαι γελια που θα ριχνουμε:D:D:D

:):):)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Μια θεα ψηλη ξανθια με εναν ψηλο αντρα ειναι! ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Μου φερε και κεινη η γιαγια τελειωμενο το μαξιλαρακι που επλεξε απο μονη της για το μωρο που δεν εχω...:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Και την αλλη φορα ηταν μια ψηλη ξανθια αλλα ηταν αλλη.Στο μεταξυ τους ανττρς ουτε και τοους προσεχω πλακα πλακα

Καλα κανεις...να εισαι καλο και ησυχο κοριτσι τωρα που λειπει το αγορι σου! ;)

Τι καλα να πετυχει η εξωσωματικη σου...να μην ταλαιπωρηθειτε και σεις αλλο...

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Μου φερε και κεινη η γιαγια τελειωμενο το μαξιλαρακι που επλεξε απο μονη της για το μωρο που δεν εχω...:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

αα ωραια....χαρισε το ρε συ...Κι εγω εχω κατι ακυρα για τα μωρα που δεν εχω χαχαχα.Που θα παει;Καποια στιγμη θα μου κατσει και θα τα χτησιμοποιησω.

3231580x15ta1yz3w.gif

Δεν αποφασισαμε τιποτα...Θα ξαναπαμε αθηνα...αυτο ελεγα στην αθανασια αλλα δεν εχουμε αλλα χρηματα :(

Εκανα την καμπύλη σακχαρου σημερα, περιμενω και τα αποτελεσματα απο locus και βλεπουμε...να δουμε και τον καρυοτυπο τι θα βγει....

Δεν ξερω...

Αν δεν προλαβω και την περιοδο του νοεμβρη μετα παει μετα τα χριστουγεννα...και δεν θελω...

δεν ξερω....

Ειμαστε προς σφακ αλλα θελαμε να δουμε και μακρακη...

:):):)

Όπως νιώθεις να κάνεις...το οικονομικό το ξέρω ότι είναι μεγάλο θέμα...

Τα αποτελέσματα πότε θα τα πάρεις???

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...