Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Σ ευχαριστώ Λινα μου!

Δεν τα πάω καλά με τα γαλακτομικα,δεν πίνω ούτε τρώω σχεδόν τπτ από αυτά!Ναι σιγουρα εαν δεν φύγει σε λίγες ημερες θα πάω σε γιατρό!Τι γιατρό θέλει γνωρίζεις;Γαστρεντερολόγο η κανένα πρωκτόλογο;Δεν ξέρω καθόλου.

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνουμε η δεν θα βγουν καλές;

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Με τρελαναν σήμερα εδω στη δουλεια αμάν!

Ευτυχως μπορω ταυτοχρονα να γραφω στο φορουμ..

Εμεις το απογευμα θα παμε Θεσσαλονικη, θα πάω να δώσω αιμα για την ΑΜΗ (κι ο θεός βοηθός) και μετα εχω ραντεβού με αιματολογο να δω τι θα μου πει για την ετεροζυγωτικη θρομβοφιλία που εχω...Τι πρεπει να κανω τελικα, τι να παιρνω στις εξωσωματικές και τι αν δω θετική χοριακή....

ΜΠΡΑΒΟ ΛΕΤΑΚΙ ΜΟΥ, ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΝΕΑ...ΕΕΕ..??????

ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ..!!!!!!!;)

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

ΤΟ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ..!!

ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΣΤΙΣ 14/4..!!!!!!

ΟΠΟΤΕ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ..!!!!!!!

Eisai telios trelhhhhhhh !!!!!!!!!!!!!!!

Den exo kati alo na pw !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tongue::tongue::tongue:

Sto Geraka pou akrivos ;;; Kai egw ekei meno ...

Tha se pao egw Peiraia vre treli !!!!!!!!!!!!!!!!

Yv7Sp2.png

Σήμερα ειναι 28η ημέρα...περιόδος πουθενα. Εχω ασταθή κύκλο..Μετα απο 1,5 χρονο θα τον αφήσω 1η φορά χωρις cyclacur και ορμονες εξωσωματικής...:rolleyes:

Θέλω να δω πόσοοοοοοοοοοοοοο θα το τραβήξει :P...σε ποσες μερες θα μου ρχεται? Καθε 45? Κάθε 80? Κάθε 1002? :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Με τέτοιο κύκλο θα αργησω πολύ και στους φυσικούς :(:(:( θα μαζεύουμε 1 το εξάμηνο :(

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

ΜΠΡΑΒΟ ΛΕΤΑΚΙ ΜΟΥ, ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΝΕΑ...ΕΕΕ..??????

ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ..!!!!!!!;)

Σ' ευχαριστω ΑΝΙΤΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!

Ξεκινησε ο γολγοθάς των γιατρών πάλι ΑΝΙΤΑΚΙ...ΑΝτε να δούμε....:|

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Eisai telios trelhhhhhhh !!!!!!!!!!!!!!!

Den exo kati alo na pw !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tongue::tongue::tongue:

Sto Geraka pou akrivos ;;; Kai egw ekei meno ...

Tha se pao egw Peiraia vre treli !!!!!!!!!!!!!!!!

ΔΕ ΘΕΛΩ ΤΙΠΟΤΑ.....!!!!!!

ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ..!!!!!!!

Διαφημίσεις

Σ' ευχαριστω ΑΝΙΤΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!

Ξεκινησε ο γολγοθάς των γιατρών πάλι ΑΝΙΤΑΚΙ...ΑΝτε να δούμε....:|

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΛΕΤΑΚΙ ΜΟΥ....ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ...ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟΥΛΙΝΙ ΨΥΧΗ ΜΟΥ..!!!!!

ΔΕ ΘΕΛΩ ΤΙΠΟΤΑ.....!!!!!!

ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ..!!!!!!!

Eπ!!!!!Τώρα γιατί μου το χαλάς?Δεν είπαμε να βρεθούμε όλες εκτός από την Δήμητρα που δεν μπορεί,στις 21/4?Δεν θέλω τέτοια...Εγώ θέλω συνάντηση αλλιώς δεν θα ξαναγράψω:(:(:(:(.

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Eπ!!!!!Τώρα γιατί μου το χαλάς?Δεν είπαμε να βρεθούμε όλες εκτός από την Δήμητρα που δεν μπορεί,στις 21/4?Δεν θέλω τέτοια...Εγώ θέλω συνάντηση αλλιώς δεν θα ξαναγράψω:(:(:(:(.

Prospathoume na eksigisoume oti pio poles apo emas den mporoun meta tis 21/4 gia diaforous logous ...

Pou einai to kako an vrethoume me tin Dimtra 14/4 ;;; Afou den ginete alios ...

Den to katalaveno ...

Yv7Sp2.png

Ειρήνη υμίν κοριτσια μου!!!

Δε θα χαλάσουμε τις καρδιές μας για τετοια πράγματα...τοσα περασαμε ολες μαζί στηριζοντας η μια την αλλη!!

Το θέμα ειναι να κανετε τη συνάντηση στις 14/04 αλλα να πατε ολες μετα και σε αυτη στις 21/04. Θα μπορειτε 2 συνεχομενες κυριακές να παρετε ρεπο απο τους συζύγους? Γιατι να πατε να ρθειτε θα παει ολο το πρωι...

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Λεω πατριωτάκι μου 10:30 για 2 λογους.

Λεμε να ξεκινήσουμε στις 8 απο Σέρρες να παμε στο COSMOS να δει παπούτσια το αδερφάκι μου και μετα να με αφησει εμενα κεντρο και να παει αυτος που εχει στις 10 μάθημα. Επειδη ομως παντα υπαρχει μια καθυστερηση απο το COSMOS ως το κέντρο...μη σας πω 10 και με περιμένετε.....

ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΠΕΙΣ? Μη σε πει οχι και δεν ερθεις! :evil::evil::evil:

Δεν με αφηνει να ερθω,καλα να περασετε.

Ειρήνη υμίν κοριτσια μου!!!

Δε θα χαλάσουμε τις καρδιές μας για τετοια πράγματα...τοσα περασαμε ολες μαζί στηριζοντας η μια την αλλη!!

Το θέμα ειναι να κανετε τη συνάντηση στις 14/04 αλλα να πατε ολες μετα και σε αυτη στις 21/04. Θα μπορειτε 2 συνεχομενες κυριακές να παρετε ρεπο απο τους συζύγους? Γιατι να πατε να ρθειτε θα παει ολο το πρωι...

Auto akrivos theloume na kanoume ala i ANITA den mas afinei kai tora den mas milaei ...

Thelei na eimaste "parthenes" otan tha vrethoume mazi tis !!!!

Yv7Sp2.png

:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Πες του κάτι να σε αφήσει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

ΨΕΜΑΤΑ ΨΕΜΑΤΑ,πρωταπριλια δεν ειναι σημερα;οχι ε;Πως μπερδευτηκα ετσι χαχα.Θα τα πουμε αυριο μπουμπουδες,ποσο χαιρομαι

Auto akrivos theloume na kanoume ala i ANITA den mas afinei kai tora den mas milaei ...

Thelei na eimaste "parthenes" otan tha vrethoume mazi tis !!!!

Νομίζω κάνει πλάκα το Ανιτάκι μας...Ετσι έκανε και όταν ήταν να βρεθώ με την Δήμητρα, είναι ζηλιάρικο το κοριτσάκι μας...

Μαρή τρελοανίτα ο άντρας σου πως σε αντέχει?Τέτοια του κάνεις?

Ελα πίσω τώρα...εμείς σε λατρεύουμε και εσύ μας κάνεις νάζια...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...