Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Την Τρίτη επανέλαβα την χοριακη μου και από 551 είχε πάει 1781 μου  την Δευτέρα να επαναλάβω ! Την περασμένη Κυριακή ήταν η 12 ημέρα !

ποτε πιστεύετε θα μου κάνει υπέρηχο;

Ε στο τέλος της  εβδομάδα γενικά μπορείς να κάνεις υπέρηχο για να δεις σάκο θα φαίνετε. 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Μπαινω στο μετρο και δεν θα πιανει.Παω στη μητερα μου θα μεινω εκει σημερα.Πηρα και τα φαρμακα μαζι μου για αυριο.Θα ξαναμπω μαλλον πιο αργα απο το κιν.Φιλια!!!

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Μπαινω στο μετρο και δεν θα πιανει.Παω στη μητερα μου θα μεινω εκει σημερα.Πηρα και τα φαρμακα μαζι μου για αυριο.Θα ξαναμπω μαλλον πιο αργα απο το κιν.Φιλια!!!

Kαλη αρχη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Koulo den einai ???

Egw tha to dokimaso !!!!

Xaxaxaxaxax !!!

Εσυ εκανες καμπυλη? Τι δειχνει αυτη ? Αν εχουμε σακχαρο ή υπογλυκαιμια?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Αφου η αηδια που πινουμε ειναι γλυκια πως παθαινουμε υπογλυκαιμια μετα την εξεταση? :confused::confused:

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Dadaki πολύ ψαγμένο το άρθρο θα το ακολουθήσω πιστά...

Cacao δεν μου ήρθε η ριμάδα....θα γεννήσω μέχρι να μου έρθει...πήρα στο κέντρο και μου είπαν ότι αν μου έρθει αυριο να σταματήσω ότι κάνω και να πάω εκει...αν μου έρθει όμως το απόγευμα θα είμαστε οκ γιατί δευτερη μέρα θα θεωρείται η Δευτέρα...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Cacao δεν μου ήρθε η ριμάδα....θα γεννήσω μέχρι να μου έρθει...πήρα στο κέντρο και μου είπαν ότι αν μου έρθει αυριο να σταματήσω ότι κάνω και να πάω εκει...αν μου έρθει όμως το απόγευμα θα είμαστε οκ γιατί δευτερη μέρα θα θεωρείται η Δευτέρα...

αφου βρηκατε ακρη να μην αγχωνεσαι καλο μου και συ! ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Καλε που ειστε ολες? Θα φυγω εξοχικο και θα ξαναμπω δευτερα...:(

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Κι εγω ελεγα θα ξεκινησεις νωριτερα απο μενα.Τελικα το αντιθετο.Λοιπον κι εγω μαλλον θα παω παλι τη Δευτερα γτ αυριο θα παω μονο για εξεταση αιματος αφου πριν λιγες μερες μου εκανε υπερηχο ο γιατρος.Θα ψαχνω να δω ψηλη γκομεναρα χαχαχα.

Εφη υπογλυκαιμια παθαινουν καποιοι με την καμπυλη σακχαρου γιατι ο οργανισμος φτανει στα ορια του.Συνιθως επειδη ανεβαινει πολυ γρηγορα το σακχαρο κατεβαινει και αποτομα και παθαινεις υπογλυκαιμια.Εκανες και ινσουλινης;;;

Διαβασα πιο πανω το αρθρο.Σεξ γτ δεν κανει;Οχι οτι θα κανω αλλα αναρωτιεμαι.

Το γκειτορειντ και ολα τα ενεργειακα ποτα περιεχουν γλυκοζη.Οποια δεν ειναι σιγουρη για το σακχαρο της ή για αντισταση στην ινσουλινη καλυτερα να μην το πινει...ειδικα σε φαση εγκυμοσυνης.

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Εφη υπογλυκαιμια παθαινουν καποιοι με την καμπυλη σακχαρου γιατι ο οργανισμος φτανει στα ορια του.Συνιθως επειδη ανεβαινει πολυ γρηγορα το σακχαρο κατεβαινει και αποτομα και παθαινεις υπογλυκαιμια.Εκανες και ινσουλινης;;;

A ετσι εξηγειται....

Eδώ είμαι...

Εφη μη φύγεις..για πες... τι νέα???

Cacao πως μου την βγήκες έτσι από τη γωνία??

Ετοιμαζομαστε σιγα σιγα....

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...