Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Koula - mares

kale

Recommended Posts

με επιασ κρυος ιδρωτας και τρεμουλο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια.Γύρισα από το ΙΚΑ επιτέλους!!!

Εφάκι λίγη υπομονή ακόμα και τελειώνεις.Καλά αποτελέσματα!!!

Λινάκι μου σε λίγο αρχίζεις εσύ!!!Να δεις ούτε που θα καταλάβεις πότε θα περάσει ο καιρός μέχρι την εμβρυομεταφορά!!!

Λαμπρινούλα μου καλά κάνεις και ξεκουράζεσαι σήμερα!!!Το χρειάζεσαι!!!

Αθανασία μου κοίτα και αυτό που σου είπε η Αναστασία μήπως και ξεμπλέξεις.

Ναι είναι καλή ιδέα αλλά το σπερμο του Τσιλι έγινε τέλη Μαίου και του lab τέλος Ιουνίου οπότε δεν έχουν 75 μερες διαφορά. Δεν νομίζω να μπορεί να αλλάξει την ημερομηνία ο Τσίλι και περίπου είναι τα ίδια..χάλια δηλαδή.

Εσύ όλα εντάξει με το ΙΚΑ?

Καλησπέρα κοριτσάκια.Γύρισα από το ΙΚΑ επιτέλους!!!

Εφάκι λίγη υπομονή ακόμα και τελειώνεις.Καλά αποτελέσματα!!!

Λινάκι μου σε λίγο αρχίζεις εσύ!!!Να δεις ούτε που θα καταλάβεις πότε θα περάσει ο καιρός μέχρι την εμβρυομεταφορά!!!

Λαμπρινούλα μου καλά κάνεις και ξεκουράζεσαι σήμερα!!!Το χρειάζεσαι!!!

Αθανασία μου κοίτα και αυτό που σου είπε η Αναστασία μήπως και ξεμπλέξεις.

Geia sou roudaki,

Ola kala;

Nai plisiazoun oimeres gia na ksekiniso....

image.php?u=35426&dateline=1369653980

Ναι είναι καλή ιδέα αλλά το σπερμο του Τσιλι έγινε τέλη Μαίου και του lab τέλος Ιουνίου οπότε δεν έχουν 75 μερες διαφορά. Δεν νομίζω να μπορεί να αλλάξει την ημερομηνία ο Τσίλι και περίπου είναι τα ίδια..χάλια δηλαδή.

Εσύ όλα εντάξει με το ΙΚΑ?

Αφού δεν έχουν τέτοια διαφορά μεταξύ τους τότε πρέπει να είναι θέμα.Εκτός αν αλλάξουν ημερομηνία.

Ναι όλα εντάξει,ευτυχώς.

Διαφημίσεις

με επιασ κρυος ιδρωτας και τρεμουλο
Τωρα ηθελα να σου πω να προσεχεις στο γυρισμο γιατι μπορει να σε πιασει υπογλυκαιμια.....Μη κανεις καμια μεγαλη διαδρομη με τα ποδια και καλυτερα μην οδηγησεις.Πιες και κανενα χυμο.

Καλημερα ειπα;;;;Καλημερα!!!

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Τωρα ηθελα να σου πω να προσεχεις στο γυρισμο γιατι μπορει να σε πιασει υπογλυκαιμια.....Μη κανεις καμια μεγαλη διαδρομη με τα ποδια και καλυτερα μην οδηγησεις.Πιες και κανενα χυμο.

Καλημερα ειπα;;;;Καλημερα!!!

Γεια σου cacao!!!!!

Διαφημίσεις

Μπαινω λιγο στα γρηγορα γτ εχω δουλιτσες.....αδιαθετησα.....στις 24 μερες.Ελεος τι κυκλος ειναι αυτος που εχω κανει.Η καλλιεργια δεν βγηκε ακομα.Θα ξεκινησω και το πολυ πολυ σταματαω.Τον αλλο μηνα δεν ξερω αν θα προλαβω.Αυριο παω γιατρο!!!!!

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Γεια σου Λιν!!!Τι κανεις;;;

Εχω πολλες δουλειες κ εχω αγχωθει αυριο παλι εχω δουλεια εκτος σπιτιου μετα το απογευμα βαπτιση αντε μετα να εχωκουραγιο κυριακη θα λειπουμε ολη μερα

Αστα,θελω πριν φυγω αθηνα να εχω το σπιτι οκ οι μερες περνανε κ λεω καθε μερα αυριο καυριο.

Εσυ;;;

Μπαινω λιγο στα γρηγορα γτ εχω δουλιτσες.....αδιαθετησα.....στις 24 μερες.Ελεος τι κυκλος ειναι αυτος που εχω κανει.Η καλλιεργια δεν βγηκε ακομα.Θα ξεκινησω και το πολυ πολυ σταματαω.Τον αλλο μηνα δεν ξερω αν θα προλαβω.Αυριο παω γιατρο!!!!!

Cacao μου καλή αρχή κούκλα...όλα να σου πάνε κατ ' ευχήν...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...