Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια μου...

Πωσ είστε?

Εφη καλά αποτελέσματα στην εξέταση σου.

Αθανασία μου γιατί να πας το νέο σπερμοδιάγραμμα και δεν πας δύο από τα παλιά σου???

Γιατί το προηγούμενο είναι από το spe..ab-που δεν είναι συμβεβλημένο με τον Εοππυ και το ακόμα παλιότερο είναι απο τον Τσίλι -που το υπογράφει ο ίδιος και δεν πιάνει γιατί θέλει μικροβιολόγο ή βιολόγο.

Διαφημίσεις

Εφάκι να ρωτήσω γιατί το αλτζχαιμερ καλά δουλεύει.

Ο Τσιλι σου είπε να κάνεις καμπύλη? Για τις βιοχημικές?

ο σφακ μου ειπε να την κανω. Με αυτη κλεινω! Τις εχω κανει ολες!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Καλημερα! όλα καλα σήμερα ησυχία ευτυχως να ξεκουραστω λιγακι, ξύπνησα και με το σεισμό αλλα ολα καλα ευτυχως. Αντε ανυπομονω...

Αναστασια μου γλυκεια ολα μπορουν να συμβουν αλλα και Σαββατο να σου ρθει δεν υπάρχει θεμα μιλας με το γιατρο και σου λεει.

Μορφακι μου ολα καλα μην ντρεπεσαι για τα φαρμακα να τα χαρίσεις κι εγω ετσι εκανα μου ειπε μια κοπελα συνατηθηκαμε εξω και τα εδωσα.

Ναντιουλα μου ηρεμη σε ακούω μπραβο εισαι πολυ ισορροπημενη σε ζηλευω.

Δημητρα ψαξτο με τα χαλια υπάρχει και στα φιλαδερφεια πολλες βιοτεχνιες εγω εκει θα παω γιατι πήρα του μπεμπη ενα απο τηνβιοκαρπετ και το μετανιωσα ειναι βλακεια.

Αννιτουλα μου καλη μπορει να ειναι 4-5 εμβρυακια και να ειναι αριστα ολα ποτε δεν ξερεις εγω ειμαι αισιοδοξη.

Φιλακια σε ολες!

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Γιατί το προηγούμενο είναι από το spe..ab-που δεν είναι συμβεβλημένο με τον Εοππυ και το ακόμα παλιότερο είναι απο τον Τσίλι -που το υπογράφει ο ίδιος και δεν πιάνει γιατί θέλει μικροβιολόγο ή βιολόγο.

Κοριτσάκι μου μάλλον δεν μπορούσες να μιλήσεις...

Εγώ το συμβεβλημένο με από τον εοπυυ το πήγα από τον Τσίλι...μου το στείλαν τα κορίτσια από τη γραμματεία αφού το υπέγραψε ο βιολόγος του Τσίλι...

Ζήτα το και εσύ και πες τους ότι το θες για επιτροπη.

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

KΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.....!!!!!!!

ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ,ΘΕΛΩ ΠΡΙΝ ΦΥΓΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΒΡΥΟΜΕΤΑΦΟΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΥΜΑΖΕΜΕΝΟ....

ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΛΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΟΥΔΑΚΙ ΣΟΥ!!!!!!

ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ.....!!!!!!

image.php?u=35426&dateline=1369653980

Διαφημίσεις

Καλημερα! όλα καλα σήμερα ησυχία ευτυχως να ξεκουραστω λιγακι, ξύπνησα και με το σεισμό αλλα ολα καλα ευτυχως. Αντε ανυπομονω...

Αναστασια μου γλυκεια ολα μπορουν να συμβουν αλλα και Σαββατο να σου ρθει δεν υπάρχει θεμα μιλας με το γιατρο και σου λεει.

Μορφακι μου ολα καλα μην ντρεπεσαι για τα φαρμακα να τα χαρίσεις κι εγω ετσι εκανα μου ειπε μια κοπελα συνατηθηκαμε εξω και τα εδωσα.

Ναντιουλα μου ηρεμη σε ακούω μπραβο εισαι πολυ ισορροπημενη σε ζηλευω.

Δημητρα ψαξτο με τα χαλια υπάρχει και στα φιλαδερφεια πολλες βιοτεχνιες εγω εκει θα παω γιατι πήρα του μπεμπη ενα απο τηνβιοκαρπετ και το μετανιωσα ειναι βλακεια.

Αννιτουλα μου καλη μπορει να ειναι 4-5 εμβρυακια και να ειναι αριστα ολα ποτε δεν ξερεις εγω ειμαι αισιοδοξη.

Φιλακια σε ολες!

KALHMERA LAMPRINOULA!! ME TO KALO!!! STHN AGKALIA SOU TO MWRAKI SOU!!!

LEUTAKI, EIDES TO MNM POU SOU APANTHSA ....

STO GENESIS THA KANEIS THN PROSPATHEIA;

ναι το ειδα, σε ευχαριστω. Δεν αποφασισα ακομα που, αλλα μαλλον αθηνα. Εσυ ποτε υπολογιζεις εμβρυομεταφορα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

ναι το ειδα, σε ευχαριστω. Δεν αποφασισα ακομα που, αλλα μαλλον αθηνα. Εσυ ποτε υπολογιζεις εμβρυομεταφορα?

PERIMENW TWRA STHS 26 NA ADIATHETISO TH DEYTERH MERA KSEKINAW K THN EVDOMI MERA YPERIXO YPOTHETO THA PROKIPSI KAI ALLOS KAI LOGIKA UPOLOGIZO MEXRI 10 TOU OKTOMVRI THA EIMAI GIA METAFORA.

Διαφημίσεις

Lin καλή επιτυχία κοριτσάκι!!!! Ολα καλά!!!!

Έφη ακόμα κάνεις την εξέταση ή τελείωσε?

Αναστασούλι μου ευχαριστώ πολύ!!!!

Με το καλό να αρχίσεις μανάρι μου όμορφο!!

LEUTAKI KALA APOTELESMA!!!

POSES METRISHS THA KANEIS;;

4 μετρησεις. Βαρεθηκα τη ζωη μου και πεινασα. Σε 10 λεπτα τελειωνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Lin καλή επιτυχία κοριτσάκι!!!! Ολα καλά!!!!

Έφη ακόμα κάνεις την εξέταση ή τελείωσε?

Αναστασούλι μου ευχαριστώ πολύ!!!!

Με το καλό να αρχίσεις μανάρι μου όμορφο!!

NA SAI KALA MARATHN!!!

SHMERA EXEIS GIATRO;

Καλησπέρα κοριτσάκια.Γύρισα από το ΙΚΑ επιτέλους!!!

Εφάκι λίγη υπομονή ακόμα και τελειώνεις.Καλά αποτελέσματα!!!

Λινάκι μου σε λίγο αρχίζεις εσύ!!!Να δεις ούτε που θα καταλάβεις πότε θα περάσει ο καιρός μέχρι την εμβρυομεταφορά!!!

Λαμπρινούλα μου καλά κάνεις και ξεκουράζεσαι σήμερα!!!Το χρειάζεσαι!!!

Αθανασία μου κοίτα και αυτό που σου είπε η Αναστασία μήπως και ξεμπλέξεις.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...