Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

το κακό στην δικιά μου περίπτωση...είναι οτι δεν θα ξέρω αν περισέψουνε...θα ήθελα βέβαια να ξέρω...για να τα δώσω σε άλλη κοπέλα....

Ρώτα τον γιατρό ρε Μορφάκι και πες του το.Στο κάτω κάτω δικά σου είναι τα φάρμακα,δεν θα υπάρχει πρόβλημα,αφού και σε μένα αυτό μου είπε να κάνω.Δεν μου είπε "φέρε μου όσα περισέψουν να τα δώσω εγώ",μου είπε να βρω εγώ κάποια κοπέλα να τα δώσω.

Ρώτα τον γιατρό ρε Μορφάκι και πες του το.Στο κάτω κάτω δικά σου είναι τα φάρμακα,δεν θα υπάρχει πρόβλημα,αφού και σε μένα αυτό μου είπε να κάνω.Δεν μου είπε "φέρε μου όσα περισέψουν να τα δώσω εγώ",μου είπε να βρω εγώ κάποια κοπέλα να τα δώσω.

δεν ξέρω...μου φαίνεται καγκουριά να το κάνω αυτό....

θα πάω να τα πάρω..για να μην λήξει η έγκριση...αυτό

ξεκινάμε αύριο;

;)

Oxi avrio. Stis 29.9.

κοριτσάκι μου....για την διατροφή έλεγα....έφαγα φλασιά τώρα....θυμάμαι οτι ξεκινάς τότε...είπαμε ξεχνάω:rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

Γιατί ρε συ???Να βοηθήσεις κάποια άλλη κοπέλα θες,γιατί είναι καγκουριά??

μου είναι δύσκολο να του πω....γιατρέ αν περισέψουν...φάρμακα τα θέλω για να τα δώσω σε άλλη κοπέλα....γιατί νομίζω οτι εκτός απο τα χρήματα που θα δώσω...θα έχει κέρδος και απο τα φάρμακα....;);)

μου είναι δύσκολο να του πω....γιατρέ αν περισέψουν...φάρμακα τα θέλω για να τα δώσω σε άλλη κοπέλα....γιατί νομίζω οτι εκτός απο τα χρήματα που θα δώσω...θα έχει κέρδος και απο τα φάρμακα....;);)

Δεν ξέρω πως το βλέπεις,αλλά εγώ διαφωνώ.Δικά σου είναι τα φάρμακα,εσύ επιλέγεις που θα τα χαρίσεις.Τώρα βέβαια κάνε όπως θες,απλά δεν νομίζω ότι είναι τόσο φοβερό.Και εμένα να τα χαρίσω μου είπε.

Φιλενάδα σε αφήνω.Πάω να ξαπλώσω γιατί εχω πρωινό ξύπνημα αύριο.Λέω να πάω στο ΙΚΑ μήπως καταφέρω και κάνω τη δουλειά που θέλω.

Δεν ξέρω πως το βλέπεις,αλλά εγώ διαφωνώ.Δικά σου είναι τα φάρμακα,εσύ επιλέγεις που θα τα χαρίσεις.Τώρα βέβαια κάνε όπως θες,απλά δεν νομίζω ότι είναι τόσο φοβερό.Και εμένα να τα χαρίσω μου είπε.

Φιλενάδα σε αφήνω.Πάω να ξαπλώσω γιατί εχω πρωινό ξύπνημα αύριο.Λέω να πάω στο ΙΚΑ μήπως καταφέρω και κάνω τη δουλειά που θέλω.

θα πω την κοπέλα...γιατί τον γιατρό τον ντρέπομαι....και εγω φεύγω....καλό ξημέρωμα..

Καλημέρα κορίτσια μου,πως πάνε τα κέφια σήμερα???

Ετοιμάζομαι να πάω στο ΙΚΑ.Πήρα τηλέφωνο και ευτυχώς είμαι τυχερή και μου είπαν ότι για αυτό που θέλω θα με εξυπηρετήσουν γιατί υπάρχει υπάλληλος στο μητρώο.

Ρε κορίτσια καταλάβατε το σεισμό τα ξημερώματα???Πωπω ένιωθα σαν να χορεύω στο κρεβάτι μου!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!

Νάντια μου και βέβαια τον κατάλαβα.

Γύρω στις 5.00 δεν ήτανε?

Μετά το σεισμό του 99 ,στα δυτικά προάστια κουνιόμασταν για κανα δίχρονο και έτσι καταλαβαίνω και τους μικροσεισμούς που δεν τους ανακοινώνουν στα δελτία. Και το πρώτο ραντάρ ε????

Νεότερα

Πήρα τις ορμονικές χθές απόγευμα. Όλες καλές στα φυσιολογικά όρια-σας γράφω:TSH 1.92-FT4 1,28-PRL 9,9-E2 82-FSH 6,1-LH 3,6.

Πήρα τον Αρκ τηλέφωνο και μου είπε πως για να με περάσουν σίγουρα θα πρέπει να επαναλάβουμε την εξέταση του σπέρματος και να το αφήσουμε μερικές ώρες για να μειωθεί η ταχύτητα . Αν δεν επαναλαβουμε, μου είπε ότι μπορεί να περάσουν -ανάλογα με την ψυχολογία της επιτροπής-λόγω ηλικίας αλλά και των 11 χρόνων που είμαστε μαζί με τον άντρα.

Και εκεί με κούφανε....

Πού θυμήθηκε ότι είμαστε με τον άντρα μου 11 χρόνια???

Του το είπα στο ραντεβού αλλά μου έκανε εντύπωση που το θυμήθηκε γιατί σχεδόν αμέσως με σύνδεσε μαζί του η κοπέλα εκτός αν είχε πάνω-πάνω τα σκονάκια.:D:D:D

Για το e coli είπε ότι δεν είναι τίποτα, μάλλον λεει δεν είχε αδειάσει καλά η ουρήθρα.

Τελοσπάντων. Θα πάμε σήμερα και ουρολόγο και βλέπουμε.

Αν δεν τον πείσω να ξανακάνει την εξέταση, μπορεί -λόγω της περσινής εξωσ- να με περασουν για πρόκληση.

Φιλιά

Διαφημίσεις

καλημερα! Ηρθα για την καμπυλη. Μισο να πιω το ζαχανονερο και επανερχομαι...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

καλημερα! Ηρθα για την καμπυλη. Μισο να πιω το ζαχανονερο και επανερχομαι...

Εφάκι καλημέρα!!!

Εντάξει η αίτηση την έδωσα σήμερα στην κοπέλα, είχε έρθει και η πρωτότυπη.

Εσύ τί γίνεται? Κάνεις την εξέταση που πρέπει ανά ώρα να σου παίρνους αίμα??

Καλή δύναμη

Εφάκι καλημέρα!!!

Εντάξει η αίτηση την έδωσα σήμερα στην κοπέλα, είχε έρθει και η πρωτότυπη.

Εσύ τί γίνεται? Κάνεις την εξέταση που πρέπει ανά ώρα να σου παίρνους αίμα??

Καλή δύναμη

ευχαριστω παρα πολυ αθανασια μου! Εισαι ψυχουλα! Σου χρωσταω μεγαλη χαρη! Ναι αυτο που πινεις μια αηδια ζαχαρονερο και καθε 1 ωρα σου παιρνουν αιμα. Αχ! Αυτη την εξεταση επρεπε να την κανω και να μουν εγκυουλα οχι ετσι... Για το θεμα με το σπερμα, πιστευω πρεπει να πεισεις το αντρακι σου να την ξανακανει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

ευχαριστω παρα πολυ αθανασια μου! Εισαι ψυχουλα! Σου χρωσταω μεγαλη χαρη! Ναι αυτο που πινεις μια αηδια ζαχαρονερο και καθε 1 ωρα σου παιρνουν αιμα. Αχ! Αυτη την εξεταση επρεπε να την κανω και να μουν εγκυουλα οχι ετσι... Για το θεμα με το σπερμα, πιστευω πρεπει να πεισεις το αντρακι σου να την ξανακανει.

Εφάκι να ρωτήσω γιατί το αλτζχαιμερ καλά δουλεύει.

Ο Τσιλι σου είπε να κάνεις καμπύλη? Για τις βιοχημικές?

Καλημέρα κορίτσια μου...

Πωσ είστε?

Εφη καλά αποτελέσματα στην εξέταση σου.

Αθανασία μου γιατί να πας το νέο σπερμοδιάγραμμα και δεν πας δύο από τα παλιά σου???

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...