Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Μπήκα τώρα στο site τους.

Ωραία είναι.

Αλλά τα cacharel ήταν πιο elegant ρε παιδί μου!

Είχαν "κάτι".

Να σου πω την γνώμη μου..αν θες την ακούς αν θες όχι..

Στο σαλόνι=τραπεζαρία έχω πάρει Guy Laroche που τα έχω χρυσοπληρώσει....

Τα βαρέθηκα...προτιμούσα να είχα πάρει πιο φθηνά και να είχα και δευτερα να τα συναλλάζω...

Ααααα και κάτι ακόμα...γιατί ρε αφηρημένο αφού ήθελες χαλιά δεν πήγες το καλοκαίρι που τα βγάζουν μισή τιμή???Τώρα το θυμήθηκες??

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Να σου πω την γνώμη μου..αν θες την ακούς αν θες όχι..

Στο σαλόνι=τραπεζαρία έχω πάρει Guy Laroche που τα έχω χρυσοπληρώσει....

Τα βαρέθηκα...προτιμούσα να είχα πάρει πιο φθηνά και να είχα και δευτερα να τα συναλλάζω...

Ααααα και κάτι ακόμα...γιατί ρε αφηρημένο αφού ήθελες χαλιά δεν πήγες το καλοκαίρι που τα βγάζουν μισή τιμή???Τώρα το θυμήθηκες??

Εεεεεε.... το είχα υπόψη μου και το καλοκαίρι αλλά το άφηνα.

Κλασσική τακτική του τύπου "δε βαριέσαι"...

Πάντως το ενα το βρήκα στο ίντερνετ, σε τιμή πιο ακριβή απο αυτή που βρήκα εγώ.

Απλά λέμε να πάμε και σε άλλη Βιοκαρπέτ, στο Μαρούσι ίσως και στη Νέα Κηφισιά, επειδή μπορεί να βρούμε κι άλλα σχέδια.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Εεεεεε.... το είχα υπόψη μου και το καλοκαίρι αλλά το άφηνα.

Κλασσική τακτική του τύπου "δε βαριέσαι"...

Πάντως το ενα το βρήκα στο ίντερνετ, σε τιμή πιο ακριβή απο αυτή που βρήκα εγώ.

Απλά λέμε να πάμε και σε άλλη Βιοκαρπέτ, στο Μαρούσι ίσως και στη Νέα Κηφισιά, επειδή μπορεί να βρούμε κι άλλα σχέδια.

Εσείς ξέρετε μωρό μου...πάντως σκέψου και αυτό που σου είπα...είναι κρίμα να τα πληρώσεις διπλή τιμή...ενώ μπορείς ας πούμε να την βγάλεις φέτος με τα περσινά...και τον φλεβάρη στις εκπτώσεις να τα πάρεις πιο φθηνά...

Κορίτσάκι μου σε αφήνω και εγώ πάω για νάνι...φιλάκια..

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Εσείς ξέρετε μωρό μου...πάντως σκέψου και αυτό που σου είπα...είναι κρίμα να τα πληρώσεις διπλή τιμή...ενώ μπορείς ας πούμε να την βγάλεις φέτος με τα περσινά...και τον φλεβάρη στις εκπτώσεις να τα πάρεις πιο φθηνά...

Κορίτσάκι μου σε αφήνω και εγώ πάω για νάνι...φιλάκια..

Τα περσινά ντρέπομαι και να τα πετάξω!

Τόσο χάλια είναι. Δεν είναι ούτε καν για να τα βλέπω!

Φιλάκια καρδιά μου παω κι εγώ για νανάκια.

Zzzzzzzz. ....

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια μου.

Ανιτάκι μου καταλαβαίνω καρδιά μου ότι χρειάζεσαι παραπάνω ωάρια για να νιώθεις ασφάλεια,αλλά ήταν μόνο ο πρώτος υπέρηχος.Σίγουρα θα κάνεις παραπάνω.Άρα σκέψου ότι ξεκινάς με έναν καλό αριθμό.Και όπως σου είπαν και τα άλλα κορίτσια ένα χρειαζόμαστε και τσουπ είσαι μανούλα.Πάμε μπροστά με αισιοδοξία λοιπόν.

Αναστασία μου και εγώ και ο άντρας μου μιλάμε στα πεθερικά στον πληθυντικό.Προσωπικά δεν νιώθω καθόλου άνετα να μιλήσω στον ενικό κυρίως στην πεθερά μου.Προτιμώ να έχω απόσταση!!!Όποτε και αν σου έρθει περίοδος θα την βρει την άκρη ο γιατρός.Εσύ μην αγχώνεσαι καθόλου.Εγώ πάλι σου εύχομαι να μην έρθει για τους επόμενους 9 μήνες!!!

Δημητρούλα στις εκπτώσεις βρε έπρεπε να πάρεις τα χαλιά!!!Μήπως να περιμένεις τις χειμερινές εκπτώσεις ή δεν την παλεύεις άλλο με τα παλιά σου?Εγώ όταν τα είχα πάρει τα είχα πάρει σε θερινές εκπτώσεις,αλλά τα είχα χρυσοπληρώσει σαν την Αναστασία.Απλά εγώ δεν βαριέμαι τόσο εύκολα,οπότε δεν με νοιάζει και φυσικά ούτε που υπάρχει περίπτωση να τα αλλάξω!!!

Μορφάκι μου περαστικά!!!Κρύωσες ε???

Λαμπρινούλα μου τι ωραία που ετοιμάζεις σιγά σιγά το βαλιτσάκι σου!!!Με το καλό ομορφιά μου!!!!

Όσον αφορά στα φάρμακα και εμένα μου είχε γράψει ο γιατρός ακριβώς όσες μονάδες είχα δικαίωμα.Μου είπε ότι δεν θα τις χρειαστούμε όλες,αλλά να τα πάρω και να τα δώσω όσα περισέψουν σε όποια κοπέλα τα έχει ανάγκη,γιατί πια η επιτροπή είναι δύσκολη.

Όσον αφορά στα φάρμακα και εμένα μου είχε γράψει ο γιατρός ακριβώς όσες μονάδες είχα δικαίωμα.Μου είπε ότι δεν θα τις χρειαστούμε όλες,αλλά να τα πάρω και να τα δώσω όσα περισέψουν σε όποια κοπέλα τα έχει ανάγκη,γιατί πια η επιτροπή είναι δύσκολη.

το κακό στην δικιά μου περίπτωση...είναι οτι δεν θα ξέρω αν περισέψουνε...θα ήθελα βέβαια να ξέρω...για να τα δώσω σε άλλη κοπέλα....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...