Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

μάλλον κρύωσα...ε...δεν πειράζει που πικρίζει λίγο...θα το φάει...:D:D...θέλει δεν θέλει..:D:D...δημοκρατία έχουμε άλλωστε...:D:D

ΧΑΧΑΧΑ....ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ...!!!!!!!:P:p:p

Ανίτα δεν έχω πρόβλημα που ρωτάτε...απλά μου τη σπάει θα κάνει να μου ρθει κανα Σάββατο και μετά άντε βρες τον γιατρό την Κυριακή...:evil::evil::evil:

ΣΩΠΑ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ, ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ...ΑΝ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ ΣΑΒΒΑΤΟ, ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΕΣΗ.?? ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ.???

Mpori kai na min sou erthei kai katholou :)

Ti les e ????

ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ..!!!!!!!!!:P:p:p

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Giatti vre ???

Den ginete ??? Eisai toso xalari pou pires tin apofasi pou tha kaneis eksosomatiki opote einai poli pithanon ...

Den thimase tin Nantia ???

Νταντάκι μου είσαι πολύ γλυκιά αλλα το Ναντιάκι μας προσπαθούσε ενάμιση χρόνο και εγώ έχω εδώ και 6 χρόνια ελευθερες επαφές...άρα δεν παίζει...

Σ'αγαπώ πάντως...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

ΧΑΧΑΧΑ....ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ...!!!!!!!:P:p:p

ΣΩΠΑ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ, ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ...ΑΝ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ ΣΑΒΒΑΤΟ, ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΕΣΗ.?? ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ.???

ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ..!!!!!!!!!:P:p:p

Πρώτα θα πρεπει να με δει ο γιατρός την δευτερη μέρα και μετά να κάνω ένεση

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Νταντάκι μου είσαι πολύ γλυκιά αλλα το Ναντιάκι μας προσπαθούσε ενάμιση χρόνο και εγώ έχω εδώ και 6 χρόνια ελευθερες επαφές...άρα δεν παίζει...

Σ'αγαπώ πάντως...

Min to les auto !!!!

Kai egw se agapaw !!!

Yv7Sp2.png

Πρώτα θα πρεπει να με δει ο γιατρός την δευτερη μέρα και μετά να κάνω ένεση

ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ, ΝΑ ΤΟΥ ΤΗΛ. ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ...!!!!!;);)

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΄ΧΕΙ ΟΜΩΣ, ΕΣΥ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ....ΓΙΑ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΤΗ ΒΡΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ..!!!!!!:P:p

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...