Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Προτεινω να μη τη ρωτάμε και την στρεσαρουμε!

Θα μας πει όταν είναι. ..

Ανιτάκι δε με παρεξηγεις ε?

Για τη φούλα μας το λεω για να μην αγχωθει.

ΜΑ ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ.?? ΤΙ ΝΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΩ..????

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ....ΣΥΓΝΩΜΗ, ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ...

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Θελω πολύ μια κρεπα ή μια βαφλα...αλλα θα κανω αυριο την καμπύλη σακχαρου και δεν κανει....αντε να την κανω να χλαπακιασω!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Καλησπερα! Μπήκα και το πρωι αλλα κόλλησε και δεν σας προλαβα. Αμαν αυτες οι δουλειες πια ολο πλενω κι ολο σιδερωνω ευτυχως που εχω πρεσσα τελειωσα και με την βαλίτσα επιτελους μια νυχτικια εμεινε μόνο και κλεινει. Χθες πήγαμε θεατρακι εδω κοντα του δημου ο ψευτοθόδωρος φοβερη παρασταση γελασα αρκετα. Ερωτηση να τα βαψω τα μαλλια για το μαιευτηριο ή να τα αφησω πιο μετα?:cool:

Ειρηνουλα μου γλυκεια ολα πανε μια χαρα διαβαζω συγχαρητηρια με το καλο ειδες τα ωαρια σου ειναι μια χαρα και αρκετουτσικα.

Δημητρα κι εγω χαλι εχω αλλα που βγαινει και το αερίζω συχνα. υπάρχουν πολλες προσφορες και ειναι μια χαρα χαλια καπου στην χαλκηδονα εχει τρομερα μεγεθη σε φοβερες τιμες και μοκετοχαλια εγω απο εκει θα παρω.

Ζεττακι μου με το καλο ξεκινας κι εσυ μπραβο γλυκεια μου.

Αννιτακι μου μια χαρα ειναι και τα 5 μην απελπίζεσαι εγω μς 4 εκανα την κόρη μου και με 3 το γιο μου ειδες? Οσο για την χυτρα παρε μια οικονομικη δεν άξίζει να δωσεις πολλα λεφτα ολες κανουν την δουλεια σου, εγω δουλευα χρονια στη seb tegfal μην κολλας σε μαρκα.

Αναστασια ολα καλα ζουζουνα μου ε? εγω παντως στον πληθυντικο μιλαω στην πεθερα. Μια χαρα ωαρια θα βγαλεις κι εσυ πολλα και καλα αλλα εμεις θελουμε ποιοτικα και τυχερα και θα τα καταφερουμε εχουμε ξαναπει η ποιοτητα μετραει οχι η ποσοτητα!

Αθανασια μου τι ειναι παλι και τουτο με το σπερμα λες να μεινετε τελικα μόνοι σας καλου κακου πηγαινε στην επιτροπη και ο Λυκ θα σε καθοδηγησει πλήρως ρωτα και Αρκ και θα την βρειτε την ακρη με το καλο.

Νastazia γελασα πολυ με τον παππου αδιακριτος κι αυτος κι εγω εχω ακούσει διαφορα αλλα δεν πειραζει μανουλα θα γίνεις ετσι κι αλλιως.

Ντανιελλα μου ολα καλα? πολλα φιλια

Οσο για το γελαστο παιδι τι να πω κριμα που ανεχομαστε τετοιες καταστασεις κρίμα που ο λαος εχει φτασει στο επίπεδο να ψηφίζει φασίστες κριμα που δεν εχουμε επιλογες να επιλεξουμε πατριωτες να κυβερνήσουν κι οχι κλεφτες, μακαρι να φτιαξουν σύντομα τα πραγματα γιατι δεν παει αλλο οσο για τους δημόσιους και τους ιδωτικους νομίζω αυτο θελουν να πετύχουν να μας διχασουν να τρωγωμαστε μεταξύ μας το αιωνιο πρόβλημα της Ελλαδας για να μην προκοψει ποτε κι εμεις τσιμπαμε, δεν λεω εξυγιανση να γίνει αλλα δουλεια να εχουμε ολοι με αξιοπρεπεια και μισθο οχι πεινας!!!

Πολλα φιλια σε ολες!

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

γειά σας κορίτσια ...μόλις ξύπνησα...ο λαιμός μου χάλια...το κεφάλι μου χάλια...να δέσω μια πέτρα στον λαιμό μου να φουντάρω...:D:D:D

κορίτσια έκανα τον κορμό...αλλά λίγο με πικρίζει...γιατί;

Εβαλες πολύ κονιάκ ή κακάο όχι ιον

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Μη λες συγνώμη ρε αγάπη μου απο ενδιαφέρον τη ρώτησες. .

Φιλάκια δεν εχω αλλο χρόνο, φωνάζει ο Χανιμπαλ.

Μάκια!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Εβαλες πολύ κονιάκ ή κακάο όχι ιον

κακάο ιον.εβαλα΄΄ενα φλυτσάνι του τσαγιού...κονιάκ...δεν είχα΄΄΄και έβαλα λικέρ...μπορεί να έβαλα λίγο παραπάνω..:rolleyes::rolleyes:

ΑΝΝΙΤΑΚΙ μου καλα ειμαι! Εδω εγω περυσι και εκανα 6 και τα 4 αδεια...:shock::shock::shock:

Να μην απελπιζεσαι!!! Πρωτα ο θεος ολα καλα θα πανε!

ΝΑΙ ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ....ΜΑΚΑΡΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ...

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ εμενα θα με κρασεις κρουσαν σοκολατα μεσα σε βαφλα και απ πανω παγωτο!!!

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΛΕ.???

γειά σας κορίτσια ...μόλις ξύπνησα...ο λαιμός μου χάλια...το κεφάλι μου χάλια...να δέσω μια πέτρα στον λαιμό μου να φουντάρω...:D:D:D

κορίτσια έκανα τον κορμό...αλλά λίγο με πικρίζει...γιατί;

ΚΡΥΩΣΕΣ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ.??? ΑΧ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΒΡΕ ΜΟΡΦΑΚΙ..!!!!

ΕΒΑΛΕΣ ΠΟΛΥ ΚΑΚΑΟ Ή ΕΒΑΛΕΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΓΑΛΑ.???

Γουαου!!!! Σχολασε ο άντρας!

Σας αφήνω κορίτσια!

Παμε Βιοκαρπέτ!

Μάκια σας αγαπώ όλες!

ΑΝΤΕ, ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΨΩΝΙΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ....ΜΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ..!!!!!!:P:p

Μάκια!

άντε καλά ψώνια δημητρούλα...τι ωραία που ψωνίζεις για το μικρούλι..!

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΛΕ.???

ΚΡΥΩΣΕΣ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ.??? ΑΧ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΒΡΕ ΜΟΡΦΑΚΙ..!!!!

ΕΒΑΛΕΣ ΠΟΛΥ ΚΑΚΑΟ Ή ΕΒΑΛΕΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΓΑΛΑ.???

ΑΝΤΕ, ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΨΩΝΙΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ....ΜΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ..!!!!!!:P:p

μάλλον κρύωσα...ε...δεν πειράζει που πικρίζει λίγο...θα το φάει...:D:D...θέλει δεν θέλει..:D:D...δημοκρατία έχουμε άλλωστε...:D:D

Διαφημίσεις

Ανίτα δεν έχω πρόβλημα που ρωτάτε...απλά μου τη σπάει θα κάνει να μου ρθει κανα Σάββατο και μετά άντε βρες τον γιατρό την Κυριακή...:evil::evil::evil:

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Ανίτα δεν έχω πρόβλημα που ρωτάτε...απλά μου τη σπάει θα κάνει να μου ρθει κανα Σάββατο και μετά άντε βρες τον γιατρό την Κυριακή...:evil::evil::evil:

Mpori kai na min sou erthei kai katholou :)

Ti les e ????

Yv7Sp2.png

Καλησπερα! Μπήκα και το πρωι αλλα κόλλησε και δεν σας προλαβα. Αμαν αυτες οι δουλειες πια ολο πλενω κι ολο σιδερωνω ευτυχως που εχω πρεσσα τελειωσα και με την βαλίτσα επιτελους μια νυχτικια εμεινε μόνο και κλεινει. Χθες πήγαμε θεατρακι εδω κοντα του δημου ο ψευτοθόδωρος φοβερη παρασταση γελασα αρκετα. Ερωτηση να τα βαψω τα μαλλια για το μαιευτηριο ή να τα αφησω πιο μετα?:cool:

Ειρηνουλα μου γλυκεια ολα πανε μια χαρα διαβαζω συγχαρητηρια με το καλο ειδες τα ωαρια σου ειναι μια χαρα και αρκετουτσικα.

Δημητρα κι εγω χαλι εχω αλλα που βγαινει και το αερίζω συχνα. υπάρχουν πολλες προσφορες και ειναι μια χαρα χαλια καπου στην χαλκηδονα εχει τρομερα μεγεθη σε φοβερες τιμες και μοκετοχαλια εγω απο εκει θα παρω.

Ζεττακι μου με το καλο ξεκινας κι εσυ μπραβο γλυκεια μου.

Αννιτακι μου μια χαρα ειναι και τα 5 μην απελπίζεσαι εγω μς 4 εκανα την κόρη μου και με 3 το γιο μου ειδες? Οσο για την χυτρα παρε μια οικονομικη δεν άξίζει να δωσεις πολλα λεφτα ολες κανουν την δουλεια σου, εγω δουλευα χρονια στη seb tegfal μην κολλας σε μαρκα.

Αναστασια ολα καλα ζουζουνα μου ε? εγω παντως στον πληθυντικο μιλαω στην πεθερα. Μια χαρα ωαρια θα βγαλεις κι εσυ πολλα και καλα αλλα εμεις θελουμε ποιοτικα και τυχερα και θα τα καταφερουμε εχουμε ξαναπει η ποιοτητα μετραει οχι η ποσοτητα!

Αθανασια μου τι ειναι παλι και τουτο με το σπερμα λες να μεινετε τελικα μόνοι σας καλου κακου πηγαινε στην επιτροπη και ο Λυκ θα σε καθοδηγησει πλήρως ρωτα και Αρκ και θα την βρειτε την ακρη με το καλο.

Νastazia γελασα πολυ με τον παππου αδιακριτος κι αυτος κι εγω εχω ακούσει διαφορα αλλα δεν πειραζει μανουλα θα γίνεις ετσι κι αλλιως.

Ντανιελλα μου ολα καλα? πολλα φιλια

Οσο για το γελαστο παιδι τι να πω κριμα που ανεχομαστε τετοιες καταστασεις κρίμα που ο λαος εχει φτασει στο επίπεδο να ψηφίζει φασίστες κριμα που δεν εχουμε επιλογες να επιλεξουμε πατριωτες να κυβερνήσουν κι οχι κλεφτες, μακαρι να φτιαξουν σύντομα τα πραγματα γιατι δεν παει αλλο οσο για τους δημόσιους και τους ιδωτικους νομίζω αυτο θελουν να πετύχουν να μας διχασουν να τρωγωμαστε μεταξύ μας το αιωνιο πρόβλημα της Ελλαδας για να μην προκοψει ποτε κι εμεις τσιμπαμε, δεν λεω εξυγιανση να γίνει αλλα δουλεια να εχουμε ολοι με αξιοπρεπεια και μισθο οχι πεινας!!!

Πολλα φιλια σε ολες!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΒΡΕ ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΛΑ ΜΟΥ....ΟΜΩΣ ΞΑΝΑΛΕΩ...ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΜΒΡΥΑ ΓΙΑ ΠΡΟΕΜΦΥΤΕΥΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ ΒΛΑΣΤΟΚΥΣΤΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ....ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ, ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ..!!!!!!!!!

Μάκια!

ΧΑΧΑΧΑ....ΑΚΟΥ ΧΑΝΙΜΠΑΛ....ΧΑΧΑΧΑΧΑ:P:p:p:p:p

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...