Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, linaa είπε:

Κ χαμομήλι πιες βοηθάει αρκετά 

Σ ευχαριστώ Λινα μου!

4 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δοκίμασε και κεφίρ πάρε από το σουπερμάρκετ αυτό με φράουλα πίνεται ευχάριστα. Καλο θα ήταν να την δει κάποιος γιατρός αν δεν υποχωρεί για να σου δώσει και κάτι να μην υποφέρεις. 

Δεν τα πάω καλά με τα γαλακτομικα,δεν πίνω ούτε τρώω σχεδόν τπτ από αυτά!Ναι σιγουρα εαν δεν φύγει σε λίγες ημερες θα πάω σε γιατρό!Τι γιατρό θέλει γνωρίζεις;Γαστρεντερολόγο η κανένα πρωκτόλογο;Δεν ξέρω καθόλου.

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Leutaki εμεις το κάναμε το 2 στα 2 στην ευρωλιγκα, εσείς τι θα κάνετε θα έρθετε μαζί μας στο Λονδίνο?????

Να δούμε σήμερα τι θα κάνουμε....:(

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

ANITAKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII που είσαι? Κρύφτηκες που εκανες ατασθαλία το πρωί???????????????

Εχει γινει πανικός στη δουλεια μου με τη διαιτα. Ολες την πήραν, οι μισές απο αυτές την προσπαθούν και οι μισες των μισών μονο την κάνουν σωστά :tongue::tongue::tongue:

Σήμερα ειμαι αλλα 100 γρ κάτω...οχι πολλά αλλα ειναι φυσιολογική τιμή..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Πάντως απ'όσο ξέρω κακονικά πρέπει να ζυγιζόμαστε 1 φορά την εβδομάδα και μάλιστα πρωί.Το καθημερινό ζύγισμα μπορεί να μας παραπλανήσει αφού κάποια μέρα μπορεί να φάμε κάτι λιγότερο ή κάτι παραπάνω από μια άλλη.Μέσα σε μια εβδομάδα είναι πιο αξιόπιστο το αποτέλεσμα.

Δεν θέλω ηττοπάθειες leuta!!!!!Θα πάρουμε πίσω το παιχνίδι που μας έκλεψαν!!!!!

Αναστασία μου καλή αρχή!!!!Σου εύχομαι σύντομα να είσαι εγκυούλα!!!

Dadaki μου εγώ σου είπα καλή αρχή στους φυσικούς?????Μάλλον όχι η γαιδάρα!!!!Καλή αρχή τζουτζούκα μου!Ξέρω ότι έχεις υπομονή και είσαι ψύχραιμη και θα ανταμοιφθείς γι'αυτό!

Σαλονικές σας ζηλευωωωωωω!!πόσο θα ηθελα να ειμαι μαζί σας και να πιω το καφεδάκι μου στην Αριστοτέλους! Να περασετε καλά και να πίετε μαι γουλία καφέ στην υγειά μου.

Εμεις εδω κατω τι θα κάνουμε; Θα βρεθούμε τελικά στις 14; Αν ναι πρέπει να το κανονίσουμε άμεσα γιατι 14 ειναι αυτή την Κυριακή!

Χάρηκα πολύ που επέστρεψες rodo μου. Πιστεύω οτι τωρα που ανοιγει και ο καιρός, μπηκε η άνοιξη για τα καλά θα σε βοηθήσει πολύ στην ψυχολογία. Ασε που στη Ροδο που εισαι (καλά θυμαμαι ε;) ειναι ακόμα καλυτερα τα πραγματα. Μη σε παίρνει από κάτω. Ξεκουρασου και απόλαυσε τις μερες που ερχονται. Μπορεί να ειμαστε χωρα που χρωσταει παντου αλλά από ήλιο και θαλασσα δεν θα στερηθουμε ποτε!!

ΜΗ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΤΕ, ΕΙΠΑΜΕ ΟΧΙ....!!!!

ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΣΤΙΣ 21/4 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΣΕΙΣ, ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΜΑΣ..!!!!!!!!!!!!!!

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

υπάρχει τέτοιο πραγμα; τι ειναι η μαρμελαδα χωρίς ζάχαρη; πως τη φτιαχνουν δηλαδη; βραζουν σκετα τα φρουτα;

ΝΑΙ, ΑΜΕ...!!!!!!!!!!! ΣΚΕΤΑ ΦΡΟΥΤΑ...!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Πάντως απ'όσο ξέρω κακονικά πρέπει να ζυγιζόμαστε 1 φορά την εβδομάδα και μάλιστα πρωί.Το καθημερινό ζύγισμα μπορεί να μας παραπλανήσει αφού κάποια μέρα μπορεί να φάμε κάτι λιγότερο ή κάτι παραπάνω από μια άλλη.Μέσα σε μια εβδομάδα είναι πιο αξιόπιστο το αποτέλεσμα.

Δεν θέλω ηττοπάθειες leuta!!!!!Θα πάρουμε πίσω το παιχνίδι που μας έκλεψαν!!!!!

Αναστασία μου καλή αρχή!!!!Σου εύχομαι σύντομα να είσαι εγκυούλα!!!

Dadaki μου εγώ σου είπα καλή αρχή στους φυσικούς?????Μάλλον όχι η γαιδάρα!!!!Καλή αρχή τζουτζούκα μου!Ξέρω ότι έχεις υπομονή και είσαι ψύχραιμη και θα ανταμοιφθείς γι'αυτό!

Se euxaristw para polu koritsaki mou !!!!

Episis sas euxaristw oles pou iparxete !!!!!!!!!!!!!!!!!

LOVE U ALL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Yv7Sp2.png

Με τρελαναν σήμερα εδω στη δουλεια αμάν!

Ευτυχως μπορω ταυτοχρονα να γραφω στο φορουμ..

Εμεις το απογευμα θα παμε Θεσσαλονικη, θα πάω να δώσω αιμα για την ΑΜΗ (κι ο θεός βοηθός) και μετα εχω ραντεβού με αιματολογο να δω τι θα μου πει για την ετεροζυγωτικη θρομβοφιλία που εχω...Τι πρεπει να κανω τελικα, τι να παιρνω στις εξωσωματικές και τι αν δω θετική χοριακή....

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Ναι κοπελάρα μου εγώ συμφωνώ!!!!Συγγνώμη Ανιτάκι μου,αλλά βλέπεις ότι υπάρχουν διάφορα προβλήματα μετα τις 21/4.

Tha ftiakso mia lista gia 14/4 kai oses theloun na vrethoume tha prosthesoun to onoma tous:

roubies - ok

Dada75 - ok

Yv7Sp2.png

Με τρελαναν σήμερα εδω στη δουλεια αμάν!

Ευτυχως μπορω ταυτοχρονα να γραφω στο φορουμ..

Εμεις το απογευμα θα παμε Θεσσαλονικη, θα πάω να δώσω αιμα για την ΑΜΗ (κι ο θεός βοηθός) και μετα εχω ραντεβού με αιματολογο να δω τι θα μου πει για την ετεροζυγωτικη θρομβοφιλία που εχω...Τι πρεπει να κανω τελικα, τι να παιρνω στις εξωσωματικές και τι αν δω θετική χοριακή....

Kαλή επιτυχία κοριτσάκι. χχχ

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Καλημερα!

Αποφαασισα να ξεκουράζομαι λίγο παραπάνω για αυτο δεν πολυμπαινω λεω μην κανω καμια βλακεια και κουραζομαι και μετα τραβαω τα μαλλια μου.

Απορω πως αντεχετε και ξενυχτατε ευμορφία και Rika ειστε duracel εγω μετα το Σουλειμαν πεφτω ξερή αλλα σηκωνομαι το βραδυ γιατι η μικρη βήχει εγω παω τουαλέτα κι ετσι ολη νυχτα κοιμαμαι με διακοπες.

Αννιτακι μου θα κλεισω παρασκευη απογευμα που θες να συναντηθούμε? απεξω? η διευθυνση ειναι Σαχτουρη 24 Πειραιας, εσυ που θα μεινεις? αν εισαι κοντα μου περναω και σε περνω.

Φιλια σε ολες!!!

ΟΧΙ ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΕΓΩ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΣΤΟ ΓΕΡΑΚΑ ΣΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΜΟΥ, ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ...!!!!!!!!

ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ...????? ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΠΕΙΡΑΙΑ..!!!!

ANNITAKI BΡΗΚΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19/4/2013 ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ...ΤΕΛΕΙΑ...!!!!!! ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΤΖΟΥΤΖΟΥ ΜΟΥ!:P

:(:( ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!

ΟΧΙ! ΟΧΙ! ΟΧΙ!

Το ψωμί το μαύρο ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΠΑΧΟ ΤΥΡΙ και λαχανικά! :(:(

ΟΜΑΔΑ 1

ΜΑΥΡΟ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΜΑΥΡΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ-ΡΥΖΙ: ΤΑ ΣΥΝΔΥΑΖΕΙΣ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΑΧΟ ΤΥΡΙ (ΣΑΛΤΣΑ ΧΩΡΙΣ ΛΑΔΙ)

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΧΩΝΕΨΗΣ 2 ΩΡΕΣ

Ε, ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΖΑΒΟΛΙΤΣΑ....ΕΕΕΕΕΕ...?????;)

Σας τραγούδησα σήμερα? Εχει δουλεια και δεν πρόλαβα....:(

Ξημερώνει χρώμα γύρω μουσική

βάζω μπλούζα και ένα τζιν

κι έφυγα σαν αστραπή.

ξημερώνει, κορναρίσματα φωνές

στο ποτήρι ο καφές,

λείπεις πιο πολύ από χτες.

Καλημέρα, θα είμαι δίπλα σου εκεί

όλη μέρα δε σε ξεχνάω μια στιγμή.

όλη μέρα η μόνη σκέψη μου είσαι εσύ.

Ξημερώνει, κόσμος πάει για δουλειά

και στη στάση τα παιδιά

κάνουν χάζι μια ξανθιά

Ξημερώνει και με βρίσκει στο κορμί

του ερωτά σου η βολή

και μου λείπεις πιο πολύ.

όλη μέρα δε σε ξεχνάω μια στιγμή.

όλη μέρα η μόνη σκέψη μου είσαι εσύ

ΤΟ ΛΑΤΡΕΥΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ...!!!!!!!!:P

ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΛΑ μπράβο κοπέλα μου που βοηθάς το ΑΝΙΤΑΚΙ μας. Εισαι ψυχούλα!

Να ξεκουράζεσαι και να προσέχεις!!!

ΘΕΛΕΙΣ ΜΟΛΙΣ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ (ΜΗ ΣΕ ΚΟΥΡΑΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ) ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ Ο ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΤΩΝ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΩΝ ΜΑΣ? ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΣΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ! ;) ΕΣΕΝΑ ΣΟΥ ΕΧΩ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ...

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ....ΜΠΡΑΒΟ ΛΕΤΑ..!!!!!!!!:P

Καλημέρα κοριτσάκια μου..Ορεξάτες μου είστε πάλι σήμερα...

Λοιπόν θέμα δίαιτα...και εγώ το πρωι δεν κάνω την διαιτα, την χαλάω...τρωω μαυρο ψωμί με μαρμελάδα δαμάσκηνο που έφτιαξα πέρσι(με κανονική ζάχαρη) και πίνω και μισό ποτήρι γαλα πλήρες.Αν δεν το κάνω αυτό θα κάνω να πάω τουαλέτα 1 μήνα, είμαι δυσκοίλια, όλη την υπόλοιπη μέρα την κάνω κανονικά, δεν πειράζει ας μην χάσω 3 κιλά τον μήνα ας χάσω 2, βέβαια σε μια βδομάδα έχασα 2 αλλά σήμερα ανέβηκα 300 γραμμάρια, δεν πειράζει θα δούμε...

Leutaki εμεις το κάναμε το 2 στα 2 στην ευρωλιγκα, εσείς τι θα κάνετε θα έρθετε μαζί μας στο Λονδίνο?????

Pink hat ναι υπάρχει μαρμελάδα με υποκατάστατο ζάχαρης.

Christine1012 μακάρι να έρθει και σε μένα το μωράκι...αυριο πάω γυναικολόγο για παρακολούθηση ωορηξίας, θα δούμε....

Ανιτάκι,Ζετακι,Λαμπρινή,Ευμορφία,καλε,Ρικα,Rodo,Δήμητρα,Roubies σας αγαπώ και αν ξέχασα κάποια της δίνω και ένα τεράστιο φιλί.

Το zamponelaki, η Κέλλυ και η Αλεξ εξαφανιστήκανε...κορίτσια ελάτε πισω...σας αγαπάμε πολύ...

ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΖΑΒΟΛΙΕΣ....ΧΙΧΙΧΙ..;)

ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΙ ΜΟΥ, ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΓΚΥΟΥΛΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΤΣΑ ΜΟΥ....ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ.!!!!!!!!:tongue:

ναι αυριο θα παω... περιμενω να δω τι γινεται. Ποιος ξερει!! εχτες ειχα κατι περιεργους πόνους στο στομαχι και λιγακι φοβηθηκα. Ημουν και στη δουλειά πολλές ώρες , με πολλές μετακινήσεις και ζορίστηκα λιγάκι. Σημερα το πρωί δεν ειχα κουραγιο να σηκωθώ να ντυσω το γιο μου που βροντουσε τα καγκελα της κούνιας σαν φυλακισμένος.. Το καημενακι μου, ηθελε να σηκωθεί να παιξει κι εγω η γαιδουρα δεν το κουνησα ρουπι. Εστειλα τον αντρα μου! Θα δουμε ρε κορίτσι αυριο με τι μου επιφυλάσσει η μοιρα.

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ, ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΟΥ....ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ...ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ...ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΘΕΟ..!!!!:P

Koritsia mou kalhmera !!!!

Eimai grafeio kai varieme, den exoume katholou doulia !!!

Milisa tora me tin Kelly. Einai kala, alakse ta malia tis, kanei dieta kai einai poli xalari. Telika ekane apoksesi ...

An mporesi tha mpei ... Tha erthei kai stin sinadisi mono na tis poume pou kai pote.

ΑΧ, ΠΟΣΟ ΛΥΠΑΜΑΙ...ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ..?????:(:(

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΗ.....ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗ ΔΩ..!!!!!!!!:P:p

ANITAKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII που είσαι? Κρύφτηκες που εκανες ατασθαλία το πρωί???????????????

Εχει γινει πανικός στη δουλεια μου με τη διαιτα. Ολες την πήραν, οι μισές απο αυτές την προσπαθούν και οι μισες των μισών μονο την κάνουν σωστά :tongue::tongue::tongue:

Σήμερα ειμαι αλλα 100 γρ κάτω...οχι πολλά αλλα ειναι φυσιολογική τιμή..

ΟΧΙ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ....ΕΛΑ ΡΕ ΛΕΤΑΚΙ....ΜΙΑ ΖΑΒΟΛΙΤΣΑ ΕΚΑΝΑΑΑΑΑΑ...!!!!:(

Egw tha fygo stis 3/5 kai tha giriso 12/5 ...

Me volevei kalitera 14/4 ...

DADA....ΑΦΟΥ ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ...ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙΣ..?????

ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ 21/4 ΕΙΠΑΜΕ...!!!!!!!!!!

Tha ftiakso mia lista gia 14/4 kai oses theloun na vrethoume tha prosthesoun to onoma tous:

roubies - ok

Dada75 - ok

ΤΟ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ..!!

ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΣΤΙΣ 14/4..!!!!!!

ΟΠΟΤΕ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ..!!!!!!!

Kαλή επιτυχία κοριτσάκι. χχχ

Σ΄ευχαριστώ καλό μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...