Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Δεν σε παρεξήγησα...απλά ήθελα να σου πω ότι υπάρχουν και χειρότερα...εγώ δηλαδή...

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ, ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ...ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ....;);)

ΟΜΩΣ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ "ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ" ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑΠΕΙΣ....ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΥΓΟΥΛΑΚΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ, ΘΑ ΔΕΙΣ.!!!:P:p

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

Ε ρε γέλιο που θα ρίξω όταν με το καλό σου πει ο γιατρός οτι έχεις 9-10 αβγά. ...

Εκεί σε κόβω. .

9-10...

Κάτσε να σημειώσω τη μέρα για να βρω το μήνυμα σου!

κι εγω κάπου εκεί την κόβω την Αναστασία. 8-10 αντε και να μην είναι ώριμο το 1!!θα βάλεις καταψυξη λεμεεεεεεεεεε!

Κορίτσιααααα μου αν γίνει αυτό...κερνάω ότι γουστάρετε....πετύχει δεν πετύχει η εξωσω...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ, ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ...ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ....;);)

ΟΜΩΣ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ "ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ" ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑΠΕΙΣ....ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΥΓΟΥΛΑΚΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ, ΘΑ ΔΕΙΣ.!!!:P:p

Μακάρι Ανίτα μου...μακάρι...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Κορίτσιααααα μου αν γίνει αυτό...κερνάω ότι γουστάρετε....πετύχει δεν πετύχει η εξωσω...

Να κι άλλη με τα κεράσματα...! Πολύ ευκολα χαρίζετε κεράσματα....χμμμ ας το εκμεταλλευτώ λοιπον..τι θέλω, τι θέλω;;;:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Μακάρι Ανίτα μου...μακάρι...

ΝΑΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΕΡΑΣΕΙΣ ΟΛΕΣ...ΧΑΧΑΧΑΧΑ....ΘΑ ΞΕΦΡΑΓΚΙΑΣΤΕΙΣ..!!!!!!:P:p:p

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΗ Η "ΑΛΕΚΑ".??? ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ.??? ΚΑΝΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΕΣΤΕΙΛΕ..???;);)

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Έχεις έναν αναξιοποιητο θησαυρό στα χέρια του!

Φώναξε τη μανούλα σου σύντομα!

Ειναι ακαι απο τα καινουργια μοντελα....μεχρι τωρα με τη δουλεια πρωι απογευμα δεν προλαβαινα...

τωρα ομως που θα τα ξυνω..:P προλαβαινω να μαγειρευω..θα πω τη μαμα να ρθει να με δειξει...

απλα αν δε σηκωνεις το καπακι πως εισαι σιγουρος οτι δε θα γινει λαπας?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Αφού το εξήγησα...μοκέτα σαν χαλί...

Πόσο πιο απλά να το πω...να καταλάβετε τι λέω...

Εγώ πάντως έχω στην κουζίνα και βγαίνει όπως τα χαλιά και την πλένω και την τινάζω...

Ναι βρε το καταλάβαμε απλά τώρα η Εφη μάλλον σχολίασε του άντρα μου την προτίμηση.

Που μου είπε θέλει μόνιμη μοκέτα.

Ναι μαρη Αναστασια αυτο ακριβως....:cool::cool::cool::cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

ΝΑΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΕΡΑΣΕΙΣ ΟΛΕΣ...ΧΑΧΑΧΑΧΑ....ΘΑ ΞΕΦΡΑΓΚΙΑΣΤΕΙΣ..!!!!!!:P:p:p

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΗ Η "ΑΛΕΚΑ".??? ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ.??? ΚΑΝΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΕΣΤΕΙΛΕ..???;);)

Προτεινω να μη τη ρωτάμε και την στρεσαρουμε!

Θα μας πει όταν είναι. ..

Ανιτάκι δε με παρεξηγεις ε?

Για τη φούλα μας το λεω για να μην αγχωθει.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Ειναι ακαι απο τα καινουργια μοντελα....μεχρι τωρα με τη δουλεια πρωι απογευμα δεν προλαβαινα...

τωρα ομως που θα τα ξυνω..:P προλαβαινω να μαγειρευω..θα πω τη μαμα να ρθει να με δειξει...

απλα αν δε σηκωνεις το καπακι πως εισαι σιγουρος οτι δε θα γινει λαπας?

Για το κάθε φαγητό σου εχει ταμπελακι με χρόνο! !

Ή μεσα το βιβλίο.

Μια χαρά θα τα πας μην ανησυχείς.

Και ενα φαγητό να γίνει λαπας σοου γουατ??

X8R8p2.png

uHpXp2.png

ΑΝΝΙΤΑΚΙ μου καλα ειμαι! Εδω εγω περυσι και εκανα 6 και τα 4 αδεια...:shock::shock::shock:

Να μην απελπιζεσαι!!! Πρωτα ο θεος ολα καλα θα πανε!

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ εμενα θα με κρασεις κρουσαν σοκολατα μεσα σε βαφλα και απ πανω παγωτο!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

γειά σας κορίτσια ...μόλις ξύπνησα...ο λαιμός μου χάλια...το κεφάλι μου χάλια...να δέσω μια πέτρα στον λαιμό μου να φουντάρω...:D:D:D

κορίτσια έκανα τον κορμό...αλλά λίγο με πικρίζει...γιατί;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...