Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Δημητρα μπορείς να βάλεις μοκέτα χαλί....όχι αυτή που πιάνει από τοίχο σε τοίχο..

Αυτό που είπε και η Ανίτα δηλαδή.

Μοκετοχαλί το λένε αυτό?

Έτσι να το ζητήσω?

Κάτι ήθελα να πω τώρα και το ξέχασα.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Στη νύφη μου είχαν πει οχι μωρομαντηλα στο πιπί της μικρής. .

Μόνο νερό για καθαριότητα της περιοχής.

Ούτε καν σαπούνι.

για μωρομαντηλα δεν μας ειχαν πει κατι. Απλως για την φορά του σκουπίσματος που κυρίως αφορά κορίτσια. Εμεις τα χρησιμοποιήσαμε και τα χρησιμοποιούμε πάντως. Για σαπουνι μας ειχαν πει οτι ειναι οκ ενα ουδέτερο παιδικό. Αλλά εμένα είναι και αγοράκι

kOZcp3.png

Μοκετοχαλί το λένε αυτό?

Έτσι να το ζητήσω?

ΝΑΙ, ΕΤΣΙ ΝΑ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙΣ....ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΧΑΛΙ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΧΝΟΥΔΙ ΤΟΥ ΧΑΛΙΟΥ...ΕΙΝΑΙ ΜΟΚΕΤΑ..!!!!!!:P:p

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Μοκετοχαλί το λένε αυτό?

Έτσι να το ζητήσω?

Ναι παιδί μου θα πας να ζητήσεις τι μοκέτα που θέλεις στην διάσταση που θέλεις και θα στην φτιάξουν αυτοί...μοκέτα τη ζητάς...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εμένα με ετσουζε το σημείο πάρα πολύ.

Ομωε υπάρχει και ουρολοιμοξη χωρίς σύμπτωματα...

Η λεγόμενη ύπουλη! :tongue:

Kαι γω με το ecolι ειχα ενοχληση στην επαφη με το μωρο...μεγαλο προβλημα....

Γειάααα.... πως ειστε? εγω βαριεμαι.... σιδερωνω και νιωθω πτωμα....

κατεβηκα στο κεντρο το πρωι και καθως περιμενα στο παγκακι το λεωφορειο της επιστροφης μου επιασε την κουβεντα ενας παπουλης...

με ρωτησε σε ποιο ετος σπουδων ειμαι και τί σπουδαζω(ημαρτον πια, βαρεθηκα)...

στην συνεχεια με ρωτησε ποσα παιδακια εχω(ητανε σιγουρος οτι εχω).... ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ...

και μετα μου λεει το κορυφαιο..."για γυναικα που δεν εχετε παιδια δειχνετε ΤΟΣΟ ΗΡΕΜΗ" ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΑΛΛΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΜΕΣ ΤΑ ΝΕΥΡΑ".... πού την ειδε την ηρεμία ενας Θεος ξερει..... τελικα παιζω καλό θέατρο....

μετα αρχισε να μου λεει να βαφτισω ενα κοριτσακι και να κληρονομησει την περιουσια μου(τα χρεη μας θα εννοει)...

μετα του ειπα οτι θελουμε παιδι αλλα δεν ετυχε ακομη και αρχισε να μου λεει για την επιστημη και τις εξωσωματικες.... να μην το αφησουμε και να το κυνηγησουμε!!

ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.... ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ, ΕΧΩ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ... ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΟΛΟ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΡΩΤΑΝΕ ΠΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ!!

ΑΜΑΝ ΠΙΑ

Εριξα πολύ γελιο..με κοιτουσε το μωρο και του ειπα την ιστορια σου...εχουμε τον πονο μας ρε μαμωτο εχουμε και τον καθενα.....

Αρα με καταλαβαίνεις τι εννοώ!

Απο 20/05 είμαι Κοκοβίκου... και δε χορταίνω την ξεκούραση λέμε.

Ούτε ποτήρι δε σηκώνω.

Η σπαριλα φέρνει σπαριλα τελικά.

Η ΣΠΑΡΙΛΑ ΦΕΡΝΕΙ ΣΠΑΡΙΛΑ...εγω τωρα που δε δουλευω κανω λιγοτερα πραγματα....:rolleyes:

πάντως μάλλον σου παιρνουν όλες τις μονάδες που σου ενέκρινε η επιτροπή. Γιατι δότρια και να χρειάζεται τόσες πολλές μονάδες κουφό μου φαίνεται. Εγω με 1500 εκανα 17!!!

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Στις πεθερές σας μιλάτε στον πληθυντικό ή στο ενικό???

Στον ενικο τους μιλαω ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!! Τι ειναι ξενοι? Τη πεθερα με το μικρο της ονομα ...τον πεθερο μπαινω κατευθειαν στο θεμα...:P

Και οι άντρες σας στους γονείς σας???

Και το μωρο μιλαει στους δικους μου στον ενικο με τα μικρα τους...

Δεν εχω παει ακομα να την κάνω.

Ερώτηση: τα μέτρια φασόλια τα μουλιαζεται ολη νύχτα?

Εγώ όχι.

Μόνο τους γίγαντες.

Τα μουλιαζω! Βραζουν πιο ευκολα!

Οι σπερματεγχύσεις έχουν χαμηλά ποσοστά επιτυχίας.

Αφού θα παρεις που θα πάρεις ορμόνες, καλύτερα εξωσωματική.

ΣΥΜΦΩΝΩ με τη Δημητρα!

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ, ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ....ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΚΛΑΙΩ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΛΛΑ ΑΥΓΟΥΛΑΚΙΑ....ΒΡΗΚΑΜΕ 5......:(:(:(

ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΑΙ! Μπορει να υπάρχουν και αλλα...αλλωστε αν θελει ο θεουλης ολα θα γινουν ομορφια μου! Πιστη και ααισιοδοξια!

Μόσχαρι λουκούμι σε μισή ώρα. ..

Οχι δυο που έκανα προ χυτρας!

Γεια σου ρε Μόρφω!

ΕΓΩ ΕΧΩ ΧΥΤΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ FISLER ΑΛΛΑ ΔΕ ΤΗΝ ΕΧΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩς..ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΣΕ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΟΝΟ..ΟΛΟ ΛΕΕΙ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΞΕΙ....

Να βγαίνει δηλαδή το καλοκαίρι.

Κι εγώ αυτό λέω.

Μόνιμη μοκέτα έχουμε στο γραφείο του άντρα και... σιχαίνομαι να πατήσω ξυπόλυτη.

Μπλιαχ.

Αφού δε βγαίνει τι να κάνω?

ΜΠΛΙΑΧ ΟΙ ΜΟΚΕΤΕΣ!!!! οΧΙ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ!

Να βάλεις χαλι!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Ναι παιδί μου θα πας να ζητήσεις τι μοκέτα που θέλεις στην διάσταση που θέλεις και θα στην φτιάξουν αυτοί...μοκέτα τη ζητάς...

Στα ξενοδοχεια που εχουν μοκετες σιχαινομαι να πατησω...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΜΗΝ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΩΑΡΙΑ.....

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΗ, ΟΥΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΘΕΩΡΩ ΛΙΓΑ..!!!

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 5 ΩΑΡΙΑ, ΑΠΛΩΣ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΜΒΡΥΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ..

Στα ξενοδοχεια που εχουν μοκετες σιχαινομαι να πατησω...

Αφού το εξήγησα...μοκέτα σαν χαλί...

Πόσο πιο απλά να το πω...να καταλάβετε τι λέω...

Εγώ πάντως έχω στην κουζίνα και βγαίνει όπως τα χαλιά και την πλένω και την τινάζω...

I81rp3.png

Kαι γω με το ecolι ειχα ενοχληση στην επαφη με το μωρο...μεγαλο

ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΑΙ! Μπορει να υπάρχουν και αλλα...αλλωστε αν θελει ο θεουλης ολα θα γινουν ομορφια μου! Πιστη και ααισιοδοξια!

ΕΓΩ ΕΧΩ ΧΥΤΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ FISLER ΑΛΛΑ ΔΕ ΤΗΝ ΕΧΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩς..ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΣΕ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΟΝΟ..ΟΛΟ ΛΕΕΙ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΞΕΙ....[/b]

Να βάλεις χαλι!

Έχεις έναν αναξιοποιητο θησαυρό στα χέρια του!

Φώναξε τη μανούλα σου σύντομα!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΜΗΝ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΩΑΡΙΑ.....

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΗ, ΟΥΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΘΕΩΡΩ ΛΙΓΑ..!!!

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 5 ΩΑΡΙΑ, ΑΠΛΩΣ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΜΒΡΥΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ..

Δεν σε παρεξήγησα...απλά ήθελα να σου πω ότι υπάρχουν και χειρότερα...εγώ δηλαδή...

I81rp3.png

Αφού το εξήγησα...μοκέτα σαν χαλί...

Πόσο πιο απλά να το πω...να καταλάβετε τι λέω...

Εγώ πάντως έχω στην κουζίνα και βγαίνει όπως τα χαλιά και την πλένω και την τινάζω...

Ναι βρε το καταλάβαμε απλά τώρα η Εφη μάλλον σχολίασε του άντρα μου την προτίμηση.

Που μου είπε θέλει μόνιμη μοκέτα.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Δεν σε παρεξήγησα...απλά ήθελα να σου πω ότι υπάρχουν και χειρότερα...εγώ δηλαδή...

Ε ρε γέλιο που θα ρίξω όταν με το καλό σου πει ο γιατρός οτι έχεις 9-10 αβγά. ...

Εκεί σε κόβω. .

9-10...

Κάτσε να σημειώσω τη μέρα για να βρω το μήνυμα σου!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Kαι γω με το ecolι ειχα ενοχληση στην επαφη με το μωρο...μεγαλο προβλημα....

Εριξα πολύ γελιο..με κοιτουσε το μωρο και του ειπα την ιστορια σου...εχουμε τον πονο μας ρε μαμωτο εχουμε και τον καθενα.....

Η ΣΠΑΡΙΛΑ ΦΕΡΝΕΙ ΣΠΑΡΙΛΑ...εγω τωρα που δε δουλευω κανω λιγοτερα πραγματα....:rolleyes:

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Στον ενικο τους μιλαω ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!! Τι ειναι ξενοι? Τη πεθερα με το μικρο της ονομα ...τον πεθερο μπαινω κατευθειαν στο θεμα...:P

Και το μωρο μιλαει στους δικους μου στον ενικο με τα μικρα τους...

Τα μουλιαζω! Βραζουν πιο ευκολα!

ΣΥΜΦΩΝΩ με τη Δημητρα!

ΕΓΩ ΕΧΩ ΧΥΤΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ FISLER ΑΛΛΑ ΔΕ ΤΗΝ ΕΧΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩς..ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΣΕ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΟΝΟ..ΟΛΟ ΛΕΕΙ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΞΕΙ....

Να βάλεις χαλι!

ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΓΑΛΕ ΜΟΥ ΕΡΩΤΑ..??????? ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ....ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΕΛΠΙΖΩ..!!!!!!:P:p

Ε ρε γέλιο που θα ρίξω όταν με το καλό σου πει ο γιατρός οτι έχεις 9-10 αβγά. ...

Εκεί σε κόβω. .

9-10...

Κάτσε να σημειώσω τη μέρα για να βρω το μήνυμα σου!

κι εγω κάπου εκεί την κόβω την Αναστασία. 8-10 αντε και να μην είναι ώριμο το 1!!θα βάλεις καταψυξη λεμεεεεεεεεεε!

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...