Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Koula - mares

kale

Recommended Posts

ΧΑΧΑΧΑΧΑ....ΤΡΙΚΟΛΟΡΕ Ε..?????;);)

ΩΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΣ...ΕΧΕΙ ΩΡΑΙΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ..ΧΑΧΑΧΑ:P:p:p

ΑΥΤΗΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΜΑΛΛΟΝ.....ΠΟΣΟ ΕΧΕΙ ΔΗΜΗΤΡΟΥ..????????:confused::confused:

Περίμενε να δω.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

οταν λες μοκέτα εννοεις οτι θα ειναι μονιμο; αν ναι να μη το βαλεις. Χρειαζεται να μπορείς να το σηκώνεις για να καθαρίζεις από κάτω. Οσο ηταν πολύ μωράκι έγω τό εκανα καθε μερα για να ειναι όσο το δυνατό λιγότερη σκονη να αναπνέει. Η μοκέτα ειναι μεγάλη εστία μικροβίων

ΚΙ ΕΓΩ ΕΝΝΟΩ ΜΟΚΕΤΑ ΣΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΧΑΛΙΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ...!!!!!!;);)

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Χμ... η δική μου δεν υπάρχει στον Κωτσοβολο τώρα (την εχω χρόνια), αλλά αν θυμάμαι καλά ειχε περίπου 250?

Νομίζω.

Βέβαια υπάρχουν και άλλης εταιρίας πιο φθηνές.

http://www.kotsovolos.gr/site/small-home-appliances/kitchenware/pressure-cooker-sets?v=0&order=3

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Εγώ του το είπα ρε Pink, αλλά. .. επιμένει.

Θέλει να είναι λέει απο γωνία σε γωνία για να μπουσουλαει το παιδί.

Εγώ ήμουν διστακτικη για τη βρωμιά που θα μαζεύει αλλά τώρα που μου το είπες κι εσύ, θα επιμείνω στο να πάρουμε απλά ενα χαλί.

Σε ευχαριστώ πολύ!

εγω σου το λέω γιατί όταν βγαλαμε το παιδί απο το νοσοκομείο οι παιδίατροι μας τόνισαν χαρακτηριστικά ΟΧΙ ΜΟΚΕΤΑ ειναι εστία μικροβίων. Τωρα ισως μας το ειπαν εμας γιατί ο δικός μας ηταν και προωρός και γενικά χρειαζόταν προσοχή να μη κολλησει τίποτα.

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

ΚΙ ΕΓΩ ΕΝΝΟΩ ΜΟΚΕΤΑ ΣΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΧΑΛΙΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ...!!!!!!;);)

Να βγαίνει δηλαδή το καλοκαίρι.

Κι εγώ αυτό λέω.

Μόνιμη μοκέτα έχουμε στο γραφείο του άντρα και... σιχαίνομαι να πατήσω ξυπόλυτη.

Μπλιαχ.

Αφού δε βγαίνει τι να κάνω?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

εγω σου το λέω γιατί όταν βγαλαμε το παιδί απο το νοσοκομείο οι παιδίατροι μας τόνισαν χαρακτηριστικά ΟΧΙ ΜΟΚΕΤΑ ειναι εστία μικροβίων. Τωρα ισως μας το ειπαν εμας γιατί ο δικός μας ηταν και προωρός και γενικά χρειαζόταν προσοχή να μη κολλησει τίποτα.

Καλά που μου το είπες γιατί ήμουν έτοιμη να του πω οκ ΚΑΙ σε αυτό. ..

Δε φτάνει που δεν έκανα το χρώμα που ήθελα στον τοίχο!

:twisted:

Θα του το πω ότι σας το είπαν οι γιατροί.

Θενκς. ..

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Tι τα λέτε???

Ακόμα για χύτρες μιλάτε???

Βρε καλώς το νινί. ..

Τι νέα?

Εμείς εδώ είμαστε δύο μέρες στην παρλα!

Κορίτσια αύριο θα δω two and a half men! Δε θα μπω !

Να σας λείψω λίγο!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Καλά που μου το είπες γιατί ήμουν έτοιμη να του πω οκ ΚΑΙ σε αυτό. ..

Δε φτάνει που δεν έκανα το χρώμα που ήθελα στον τοίχο!

:twisted:

Θα του το πω ότι σας το είπαν οι γιατροί.

Θενκς. ..

μας ειχαν δώσει πολλές οδηγίες. Οχι μοκέτα, οχι χνουδωτά ζωάκια, καλη καθαριότητα για να φευγει η σκονη αν ειναι δυνατό και δυο φορές τη μερα, όχι air condition για θερμανση, οχι θερμοπομπο, οχι μαλακτικό στα ρουχα, ασε ηταν τόσο πολλά που τα ξεχασα....

kOZcp3.png

μας ειχαν δώσει πολλές οδηγίες. Οχι μοκέτα, οχι χνουδωτά ζωάκια, καλη καθαριότητα για να φευγει η σκονη αν ειναι δυνατό και δυο φορές τη μερα, όχι air condition για θερμανση, οχι θερμοπομπο, οχι μαλακτικό στα ρουχα, ασε ηταν τόσο πολλά που τα ξεχασα....

Στη νύφη μου είχαν πει οχι μωρομαντηλα στο πιπί της μικρής. .

Μόνο νερό για καθαριότητα της περιοχής.

Ούτε καν σαπούνι.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Να βγαίνει δηλαδή το καλοκαίρι.

Κι εγώ αυτό λέω.

Μόνιμη μοκέτα έχουμε στο γραφείο του άντρα και... σιχαίνομαι να πατήσω ξυπόλυτη.

Μπλιαχ.

Αφού δε βγαίνει τι να κάνω?

ΤΙΣ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΟΝΙΜΕΣ...ΜΠΛΙΑΧ...

Δημητρα μπορείς να βάλεις μοκέτα χαλί....όχι αυτή που πιάνει από τοίχο σε τοίχο..

ΚΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ...ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ..!!!!!!!

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...