Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Χμ... το ήξερα ότι κατι βρωμάει.

Λεω δε γίνεται ρε φίλε, εμείς τόσο αργοκινητοι είμαστε?

Οκ θα το δω λοιπόν.

Αλλά και μια ώρα πάλι καλό μου φαίνεται.

Nai eiani mia xara giati exoun mia texni ta fagita tou kai arketa myrwdika etc. Merika ginontai kai se 40lepto!!

Διαφημίσεις

Ναι σε παρακαλώ.

Εγώ δε θέλω για κάθε βδομάδα, θέλω να έρθει σερί κάποιες μέρες τωρα γιατί έχω πολλά που έχουν μείνει πίσω.

Γενικά ομως δε χρειάζεται να δεσμεύσει κάποια ημέρα απο την εβδομάδα της.

Που και που θα τη χρειάζομαι.

Πχ τώρα... λίγο πριν βαλω τα νεα χαλιά, πριν έρθουν τα επιπλα του μπεμπούλη. ..

Πριν έρθει ο μπεμπούλης. ..

Όταν έρθει. ..

Ξέρεις.

Αραιά και που, χωρίς πίεση.

Όσο για τον αντρα της.... μάλλον θα τον χρειαστούμε!

Εχει ξεκινήσει ο δικός μου το δωμάτιο του μπεμπούλη και το έχει κάνει σκατ@!!!

Του είπα αν δε διορθωθεί, να πάρουμε κάποιον.

Πασαλιματα... σκατ@ λέμε.

Βέβαια λέει ακόμα δεν έχει τελειώσει.

Για να δούμε. ..

Απο χρήματα περίπου θα ρωτήσεις πόσα χρήματα θα χρειάζεται να δίνω?

για βαψίματα, ηλεκτρολογικά, υδραυλικά, αλουμίνια, πατώματα, πλακάκια κλπ εχουμε τα πάντα να προτείνουμε. Ο πεθερός μου ηταν εργολάβος και η πεθερά μου αρχιτεκτοντας και εχουν ακρες. Μιλάμε για πολύ καλούς τενχίτες. Αν χρειαστεις μου λες

kOZcp3.png

για βαψίματα, ηλεκτρολογικά, υδραυλικά, αλουμίνια, πατώματα, πλακάκια κλπ εχουμε τα πάντα να προτείνουμε. Ο πεθερός μου ηταν εργολάβος και η πεθερά μου αρχιτεκτοντας και εχουν ακρες. Μιλάμε για πολύ καλούς τενχίτες. Αν χρειαστεις μου λες

Χμ... ενδιαφέρον αυτό που λες.

Έχουμε στο εξοχικό εκκρεμότητες.

Βέβαια θα πάνε όλα πίσω τώρα, λόγω των αλλαγών στο σπίτι, αλλά σίγουρα καλό είναι να το ξέρω.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ...!!!!!!!!!:P:p

ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΧΥΤΡΑ....ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ, ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ..??????

εγω πάλι εχω το πιο απλό μοντέλο που κυκλοφορεί στην αγορά. Δεν ξερω τι μάρκα είναι. Εινα απλως μια βαθεια κατσαρόλα που παίρνει καπάκι το οποίο εχει επάνω μια βαλβίδα αποσυμπιεσης. Αυτό εχω, ούτε ρυθμιζω κάτι ούτε τίποτα. Τη δουλειά της την κάνει...

kOZcp3.png

εγω πάλι εχω το πιο απλό μοντέλο που κυκλοφορεί στην αγορά. Δεν ξερω τι μάρκα είναι. Εινα απλως μια βαθεια κατσαρόλα που παίρνει καπάκι το οποίο εχει επάνω μια βαλβίδα αποσυμπιεσης. Αυτό εχω, ούτε ρυθμιζω κάτι ούτε τίποτα. Τη δουλειά της την κάνει...

Εγώ έχω ακριβώς αυτή.

7434f9dc52.jpg

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Pink, επειδή σήμερα θα πάμε στη Βιοκαρπέτ για χαλιά, ήθελα να σε ρωτήσω, στο δωμάτιο του μπεμπούλη προτείνεις να βάλουμε μοκέτα ή χαλί?

Ο άντρας λέει μοκέτα.

Εγώ δεν έχω άποψη.

Τι είναι καλύτερο για το παιδί?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Εγώ έχω ακριβώς αυτή.

7434f9dc52.jpg

http://www.fissler.gr/typo3temp/pics/7434f9dc52.jpg

χμμ ωραια φαίνεται.

Εγω δεν βρηκα πουθενα τη δικια μας να τη βάλω γιατί ειναι από το πάλαι ποτέ. Από νοικοκυριό ειμαστε λιγάκι πισω γιατί οταν συζουσαμε με τον αντρα μου εφερε ο καθενας τα πραγματά του πουήταν κατά ενα μερος φοιτητικά και αφου παντρευτηκαμε δεν αλλάξαμε κάτι. Εχουμε να φανταστείς κάτι μαχαιροπίρουνα με πλαστικές λαβες...ηταν τα φοιτητικά του άντρα μου όπως και η χυτρα...Ποτηρια πχ δεν εχουμε δυο ίδια... ασε εχει πλακα όταν κανουμε κανενα τραπεζι...

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

χμμ ωραια φαίνεται.

Εγω δεν βρηκα πουθενα τη δικια μας να τη βάλω γιατί ειναι από το πάλαι ποτέ. Από νοικοκυριό ειμαστε λιγάκι πισω γιατί οταν συζουσαμε με τον αντρα μου εφερε ο καθενας τα πραγματά του πουήταν κατά ενα μερος φοιτητικά και αφου παντρευτηκαμε δεν αλλάξαμε κάτι. Εχουμε να φανταστείς κάτι μαχαιροπίρουνα με πλαστικές λαβες...ηταν τα φοιτητικά του άντρα μου όπως και η χυτρα...Ποτηρια πχ δεν εχουμε δυο ίδια... ασε εχει πλακα όταν κανουμε κανενα τραπεζι...

Χεχεχεχε!

Καταλαβαίνω τι εννοείς!

Κι εμείς ήμασταν έτσι όταν παντρευτηκαμε αλλά σιγά σιγά αγοράζαμε πράγματα μετά απο δική μου βέβαια επιμονή!

Είχαμε ποτήρια απο την πιτσα φαν και πιάτα!

Αλλά σιγά σιγά, οργανωθηκαμε.

Ειδικά καλά ποτήρια κρυστάλλινα, τα πήρα μια και καλή Χριστούγεννα για δώρο.

Δηλαδή εγώ τα ζήτησα για δώρο και μου τα πλήρωσε ο άντρας!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

χμμ ωραια φαίνεται.

ΧΑΧΑΧΑΧΑ....ΤΡΙΚΟΛΟΡΕ Ε..?????;);)

ΩΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΣ...ΕΧΕΙ ΩΡΑΙΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ..ΧΑΧΑΧΑ:P:p:p

ΑΥΤΗΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΜΑΛΛΟΝ.....ΠΟΣΟ ΕΧΕΙ ΔΗΜΗΤΡΟΥ..????????:confused::confused:

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Pink, επειδή σήμερα θα πάμε στη Βιοκαρπέτ για χαλιά, ήθελα να σε ρωτήσω, στο δωμάτιο του μπεμπούλη προτείνεις να βάλουμε μοκέτα ή χαλί?

Ο άντρας λέει μοκέτα.

Εγώ δεν έχω άποψη.

οταν λες μοκέτα εννοεις οτι θα ειναι μονιμο; αν ναι να μη το βαλεις. Χρειαζεται να μπορείς να το σηκώνεις για να καθαρίζεις από κάτω. Οσο ηταν πολύ μωράκι έγω τό εκανα καθε μερα για να ειναι όσο το δυνατό λιγότερη σκονη να αναπνέει. Η μοκέτα ειναι μεγάλη εστία μικροβίων

kOZcp3.png

Ο άντρας λέει μοκέτα.

Εγώ δεν έχω άποψη.

ΜΟΚΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΝΟΥΔΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟΣΗ ΣΚΟΝΗ ΟΣΟ ΤΟ ΧΑΛΙ...!!!!!!!:P;)

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

οταν λες μοκέτα εννοεις οτι θα ειναι μονιμο; αν ναι να μη το βαλεις. Χρειαζεται να μπορείς να το σηκώνεις για να καθαρίζεις από κάτω. Οσο ηταν πολύ μωράκι έγω τό εκανα καθε μερα για να ειναι όσο το δυνατό λιγότερη σκονη να αναπνέει. Η μοκέτα ειναι μεγάλη εστία μικροβίων

Εγώ του το είπα ρε Pink, αλλά. .. επιμένει.

Θέλει να είναι λέει απο γωνία σε γωνία για να μπουσουλαει το παιδί.

Εγώ ήμουν διστακτικη για τη βρωμιά που θα μαζεύει αλλά τώρα που μου το είπες κι εσύ, θα επιμείνω στο να πάρουμε απλά ενα χαλί.

Σε ευχαριστώ πολύ!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...