Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο

Koula - mares

kale

Recommended Posts

εγώ δεν συμφωνώ...δλδ όταν βράζει πολλή ώρα δεν φεύγουν οι βιταμίνες;

ε καλό το ερώτημα...απλώς με τη χύτρα ασκεις και πιεση εκτός απο υψηλες θερμοκρασίες. Αλλά αν πρόκειται για λαχανικά, είτε κατσαρόλα, είτε χύτρα, οι βιταμίνες ειναι πεθαμένες. Ιδιως οι υδατοδιαλυτές. Οι άλλες μπορεί να αντεξουν και λίγο παραπάνω....

Το κάκό της χύτρας είναι τα μυρωδικά. Ο,τι και αν βάλεις το τσακίζει, δεν αφήνει πολύ γευση. Γι'αυτό εγώ τα βάζω προς το τέλος μηπως και κερδίσω κάτι...

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Anita καλά λένε τα κορίτσια..

Κάνε λίγο υπομονή και θα δούμε στο τέλος πόσα είναι.

Αλλά και τόσα να είναι μόνο-αυτά τα 5-θατο παλέψεις έως τελικής πτώσεως. Είπαμε ένα χρειάζεται,μην σε παίρνει από κάτω.

Γέλα μας τώρα Please.....

ΚΟΡΙΤΣΙΑ σχολάω..τα λέμε αύριο. ΦΙΛΙΑ

Toses monades ekana kai egw kai eixa 3 kai sto telos pirame 9 !!!!

Ola kala tha pane !!!

μην μου στεναχωριεσαι βρε κουκλα.... μπορει να υπαρχουνε και αλλα και να μην φαινονται ακομα.... θετικα να σκεφτεσαι... :P
ηρθε ο αντρας μου... παω να ετοιμασω... τα λεμε αργοτερα...

Ανιτακι εχεις μελλον ακομα... μην τρελενεσαι.... εχεις σιγουρα ακομα μια εβδομαδα... θα δεις θα κανεις και αλλα!!

φιλια σε ολες

ΑΧ, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΟΛΕΣ, ΜΙΚΡΕΣ ΜΟΥ ΦΡΑΟΥΛΙΤΣΕΣ...!!!!!!!!!:P:p:p

ΕΝΤΑΞΕΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΘΑ ΤΟ ΔΩ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ, ΟΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΧΩ ΚΙ ΑΛΛΑ ΑΥΓΟΥΛΑΚΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ....

(ΜΑΚΑΡΙ Ο ΘΕΟΥΛΗΣ ΝΑ ΜΕ ΛΥΠΗΘΕΙ) !!!!:P:p:p

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

ΜΑΚΑΡΙ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΟΥ....ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ..???? ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΝΤΑΝΙΕΛΑ ΜΟΥ..??????:confused::confused::confused:

ΣΑΣ ΜΙΛΑΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΧΩ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΤΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ....:cry::cry::cry:

τι λες μαρη που θα σταματήσεις τις ενέσεις! Μην τολμήσεις, ασε που μετά για να ρυθμισεις πάλι τον κυκλο σου θα δεινοπαθήσεις. Προχωράς κανονικά και βλέπεις. Και 5 μόνο να ειναι θα βρεις σιγουρα υγειες εμβρυο. Τωρα με τις βλαστοκύστες το πολύ πολύ να βάλει 3 ημερών. Δεν εγινε και κατι. Εγω το γιο μου τον εκανα με 3 ημερών και τωρα τα δίδυμα με 2 ημερων κυτταρα....οπότε μην λες βλακείες

kOZcp3.png

και η Ειρηνη ειχε 4 νομίζω στην 3η μερα, της αυξησε τη δόση και τωρα εχει μια 12αδα αυγα..!!!

ΜΑΚΑΡΙ ΒΡΕ ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΜΟΥ..ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!! :P:p

ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ.? ΠΩΣ ΠΑΕΙ Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΟΠΕΛΑ.??;);)

δεν είμαι και ειδικός...αλλά νομίζω πας καλά...ας πουν τα κορίτσια που ξέρουν...

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΟΡΦΑΚΙ ΜΟΥ....ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ..!!!!:P:p

Διαφημίσεις

τι λες μαρη που θα σταματήσεις τις ενέσεις! Μην τολμήσεις, ασε που μετά για να ρυθμισεις πάλι τον κυκλο σου θα δεινοπαθήσεις. Προχωράς κανονικά και βλέπεις. Και 5 μόνο να ειναι θα βρεις σιγουρα υγειες εμβρυο. Τωρα με τις βλαστοκύστες το πολύ πολύ να βάλει 3 ημερών. Δεν εγινε και κατι. Εγω το γιο μου τον εκανα με 3 ημερών και τωρα τα δίδυμα με 2 ημερων κυτταρα....οπότε μην λες βλακείες

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΗΝΕΛΟΠΑΚΙ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ.....

ΤΙΣ ΒΛΑΣΤΟΚΥΣΤΕΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΓΛΥΤΩΝΩ....ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΜΒΡΥΩΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕΡΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΗ, ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΙ ΟΣΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΕ ΒΛΑΣΤΟΚΥΣΤΕΣ ΘΑ ΤΑ ΕΜΦΥΤΕΥΣΟΥΜΕ....

κορίτσια σας αφήνω...πάω να την πέσω...

ανίτα μίλα και με τον γιατρό...και θα σου πεί ....

;)

ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΟΡΦΑΚΙ ΜΟΥ, ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ....ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ...!!!!!!!:P:p:p

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΗΝΕΛΟΠΑΚΙ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ.....

ΤΙΣ ΒΛΑΣΤΟΚΥΣΤΕΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΓΛΥΤΩΝΩ....ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΜΒΡΥΩΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕΡΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΗ, ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΙ ΟΣΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΕ ΒΛΑΣΤΟΚΥΣΤΕΣ ΘΑ ΤΑ ΕΜΦΥΤΕΥΣΟΥΜΕ....

α οκ, πάσο. Δεν ήξερα ότι ο έλεγχος γινεται στην 3 μέρα διαιρέσεων. Ολα θα πανε καλά μην αγχώνεσαι.....σου λεω ενα αρκεί για να γίνεις μανούλα..

kOZcp3.png

α οκ, πάσο. Δεν ήξερα ότι ο έλεγχος γινεται στην 3 μέρα διαιρέσεων. Ολα θα πανε καλά μην αγχώνεσαι.....σου λεω ενα αρκεί για να γίνεις μανούλα..

ΚΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΜΟΥ..ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΕ ΑΞΙΩΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ...!!!!

ΕΣΥ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ.?? ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ...ΕΝΤΑΞΕΙ Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΟΠΕΛΑ.???

ΑΝΤΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙΣ ΛΙΓΟ..!!!

ΜΕ ΠΗΡΑΝΕ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ....ΟΙ ΔΟΣΕΙΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΙΔΙΕΣ...ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΛΙ ΥΠΕΡΗΧΟ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ-ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΑΩ ΓΙΑ ΟΩΛΗΨΙΑ....

Διαφημίσεις

Επέστρεψα. ..

Φασολάδα μπηκε 15:30 και ολοκληρώθηκε μαζι με αδειασμα νερού, γέμισμα φρέσκου κλπ, στις 16:15.

Περιττό νά πω οτι έγινε λιώμα...

Λουκούμι. .

Αννούλα μέχρι να σε πείσω, θα στο λέω συχνά.

Χύτρα=θαύμα! Τώρα για τις βιταμίνες που λέει η Ντάντα, δεν έχω γνώμη, δεν ξέρω.

Δεν το έχω ψάξει.

Μπορεί να έχει δίκιο αλλά. . Δεν ξέρω.

Ανίτα μου πας για ωοληψία την άλλη βδομάδα κοπέλα μου? ?

Αντε βρε. .. τέλεια!

Μη σε ανησυχεί ο αριθμός.

Ενα θέλουμε.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Επέστρεψα. ..

Φασολάδα μπηκε 15:30 και ολοκληρώθηκε μαζι με αδειασμα νερού, γέμισμα φρέσκου κλπ, στις 16:15.

Περιττό νά πω οτι έγινε λιώμα...

Λουκούμι. .

Αννούλα μέχρι να σε πείσω, θα στο λέω συχνά.

Χύτρα=θαύμα! Τώρα για τις βιταμίνες που λέει η Ντάντα, δεν έχω γνώμη, δεν ξέρω.

Δεν το έχω ψάξει.

Μπορεί να έχει δίκιο αλλά. . Δεν ξέρω.

Ανίτα μου πας για ωοληψία την άλλη βδομάδα κοπέλα μου? ?

Αντε βρε. .. τέλεια!

Μη σε ανησυχεί ο αριθμός.

Ενα θέλουμε.

Egw mwre mageirevw spania. Tha th xrisimopoiisw katholou?

ΜΕ ΠΗΡΑΝΕ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ....ΟΙ ΔΟΣΕΙΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΙΔΙΕΣ...ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΛΙ ΥΠΕΡΗΧΟ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ-ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΑΩ ΓΙΑ ΟΩΛΗΨΙΑ....

αχ και η Ειρήνη εκείνες τις μέρες θα πάει...αντε με το καλο....

kOZcp3.png

Egw mwre mageirevw spania. Tha th xrisimopoiisw katholou?

αν δεν μαγειρεύεις συχνά είναι ενας λόγος παραπάνω να την παρεις. Τα βαζεις ολα μεσα και σε χρόνο 0 εχεις ετοιμο φαγητο...

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...