Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Koula - mares

kale

Recommended Posts

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ....ΧΑΛΙΑ ΕΙΜΑΙ.....ΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΙ ΑΛΛΑ..???? ΜΑΚΑΡΙ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ 5 ΧΑΘΗΚΑΜΕ....:cry::cry::cry:

ΠΟΣΑ ΝΑ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ, ΠΟΣΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ, ΠΟΣΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΣΤΑΤΑ.....ΤΟ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ....ΣΙΓΟΥΡΑ....:(:(:(

Ma ti einai ayta pou les vre c Anita ??? Den thelw tetia ..

Pisw apo auta ta 5 mpori na einai krimena ala tosa !!!! Apla epeidi den megalonoun ola to idio den mpori na ta dei !!!!!

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

Mono apo kei pswnizoume emeis.

Ti fagita mporeis na ftiaxeis sth xytra?

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!! τι ερώτηση...αν είναι δυνατον...Τα πάντα Αννα μου....τα όσπρια θέλει το 1/3 του χρόνου της κατσαρόλας (φακές, φασόλια, ρεβυθια). Δεν μιλάω για μοσχαρακια κοκκινιστά, λεμονατα, ή χοιρινη τηγανιά, ή ακόμακαι κοτόπουλο που βραζει σε ενα τέταρτο....Σου λεω κανεις θαυματα με τη χυτρα και σε πολύ λιγο χρόνο...Ακου εκει, τι φαγητό μπορείς να φτιαξεις στη χύτρα..!! Μόνο ο Gordon Ramsey θα ρωτούσε κάτι τετοιο, που ειναι γκουρμεδιάρης ...

kOZcp3.png

Egw mono katsarola !!!

Pote xitra !!!

Fevgoun oles oi vitamines ... Ti dinami einai auti pou vrazei tin patata se 5 lep ??? Tin skotoni oxi vrazei !!!!!

ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ. πανε οι βιταμινουλες και οι θρεπτικες ουσιες

Ανίτα μην στενοχωριέσαι ρε κορίτσι!!!

Μακάρι να κάνω και εγώ 5.

Τί λές τώρα..

ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΑΝ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΩΣΩ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΕΝΟΙΑΖΕ....

ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΡΟΕΜΦΥΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ ΒΛΑΣΤΟΚΥΣΤΕΣ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΜΒΡΥΑΚΙΑ....:(:(:(

Kala den einai ta 5?? Ti eipe o giatros??

ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΑΚΟΜΑ, ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΛ....

Anitaki mou pose enesis ekanes koukla mou ?? Poses hmeres ??

Egw tin 6-7 hmera eixa 3 :( !!!

Mia xara tha pas !!!!

ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ 4 ΜΕΡΕΣ ΔΙΕΓΕΡΣΗ ΜΕ 300 ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΟΥΡΕΓΚΟΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΚΟΝΗ ΜΕΝΟΠΟΥΡ.....ΜΑΚΑΡΙ ΒΡΕ ΝΤΑΝΤΑΚΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΙ ΑΛΛΑ ΑΥΓΟΥΛΑΚΙΑ....:(:(:(

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Anita καλά λένε τα κορίτσια..

Κάνε λίγο υπομονή και θα δούμε στο τέλος πόσα είναι.

Αλλά και τόσα να είναι μόνο-αυτά τα 5-θατο παλέψεις έως τελικής πτώσεως. Είπαμε ένα χρειάζεται,μην σε παίρνει από κάτω.

Γέλα μας τώρα Please.....

ΚΟΡΙΤΣΙΑ σχολάω..τα λέμε αύριο. ΦΙΛΙΑ

Διαφημίσεις

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!! τι ερώτηση...αν είναι δυνατον...Τα πάντα Αννα μου....τα όσπρια θέλει το 1/3 του χρόνου της κατσαρόλας (φακές, φασόλια, ρεβυθια). Δεν μιλάω για μοσχαρακια κοκκινιστά, λεμονατα, ή χοιρινη τηγανιά, ή ακόμακαι κοτόπουλο που βραζει σε ενα τέταρτο....Σου λεω κανεις θαυματα με τη χυτρα και σε πολύ λιγο χρόνο...Ακου εκει, τι φαγητό μπορείς να φτιαξεις στη χύτρα..!! Μόνο ο Gordon Ramsey θα ρωτούσε κάτι τετοιο, που ειναι γκουρμεδιάρης ...

Karfwthika!! Xaxaxaxaxaxa

ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΡΟΕΜΦΥΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ ΒΛΑΣΤΟΚΥΣΤΕΣ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΜΒΡΥΑΚΙΑ....:(:(:(

ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ 4 ΜΕΡΕΣ ΔΙΕΓΕΡΣΗ ΜΕ 300 ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΟΥΡΕΓΚΟΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΚΟΝΗ ΜΕΝΟΠΟΥΡ.....ΜΑΚΑΡΙ ΒΡΕ ΝΤΑΝΤΑΚΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΙ ΑΛΛΑ ΑΥΓΟΥΛΑΚΙΑ....:(:(:(

Toses monades ekana kai egw kai eixa 3 kai sto telos pirame 9 !!!!

Ola kala tha pane !!!

Yv7Sp2.png

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ....ΧΑΛΙΑ ΕΙΜΑΙ.....ΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΙ ΑΛΛΑ..???? ΜΑΚΑΡΙ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ 5 ΧΑΘΗΚΑΜΕ....:cry::cry::cry:

ΠΟΣΑ ΝΑ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ, ΠΟΣΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ, ΠΟΣΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΣΤΑΤΑ.....ΤΟ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ....ΣΙΓΟΥΡΑ....:(:(:(

μην μου στεναχωριεσαι βρε κουκλα.... μπορει να υπαρχουνε και αλλα και να μην φαινονται ακομα.... θετικα να σκεφτεσαι... :P

Anita καλά λένε τα κορίτσια..

Κάνε λίγο υπομονή και θα δούμε στο τέλος πόσα είναι.

Αλλά και τόσα να είναι μόνο-αυτά τα 5-θατο παλέψεις έως τελικής πτώσεως. Είπαμε ένα χρειάζεται,μην σε παίρνει από κάτω.

Γέλα μας τώρα Please.....

ΚΟΡΙΤΣΙΑ σχολάω..τα λέμε αύριο. ΦΙΛΙΑ

φιλια κουκλα... καλη ξεκουραση:P

Διαφημίσεις

ηρθε ο αντρας μου... παω να ετοιμασω... τα λεμε αργοτερα...

Ανιτακι εχεις μελλον ακομα... μην τρελενεσαι.... εχεις σιγουρα ακομα μια εβδομαδα... θα δεις θα κανεις και αλλα!!

φιλια σε ολες

Ma ti einai ayta pou les vre c Anita ??? Den thelw tetia ..

Pisw apo auta ta 5 mpori na einai krimena ala tosa !!!! Apla epeidi den megalonoun ola to idio den mpori na ta dei !!!!!

ΜΑΚΑΡΙ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΟΥ....ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ..???? ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΝΤΑΝΙΕΛΑ ΜΟΥ..??????:confused::confused::confused:

ΣΑΣ ΜΙΛΑΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΧΩ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΤΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ....:cry::cry::cry:

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

και η Ειρηνη ειχε 4 νομίζω στην 3η μερα, της αυξησε τη δόση και τωρα εχει μια 12αδα αυγα..!!!

kOZcp3.png

ΜΑΚΑΡΙ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΟΥ....ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ..???? ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΝΤΑΝΙΕΛΑ ΜΟΥ..??????:confused::confused::confused:

ΣΑΣ ΜΙΛΑΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΧΩ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΤΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ....:cry::cry::cry:

δεν είμαι και ειδικός...αλλά νομίζω πας καλά...ας πουν τα κορίτσια που ξέρουν...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...