Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Και εγώ νομίζω ότι ο πληθυντικός βάζει μια απόσταση...

Προς Θεού μη παρεξηγηθώ...είναι δικαίωμα του καθενός να κάνει όπως νιώθει..

Απλά είχα μια συζήτηση με το μωρό για μια κοινή γνωστή που άκουσε να μιλάει στην πεθερά της στον πληθυντικό και του φάνηκε εξωπραγματικό...

Εγώ ως πιο δημοκρατική του είπα ότι δεν έχει δίκιο....αλλά μου είπε ότι σίγουρα δεν θα μου άρεσε να μιλάει αυτός στους γονείς μου στον πληθυντικό...και να πω την αλήθεια όχι δεν θα μου άρεσε...

Kala edaxei esena menei ki apo katw exete kathimeriens epafes.

Egw thn pethera mou thn vlepw 10 fores to xrono kai exoume kai exairetikes sxeseis!! Apo makria ki agaphmenoi!!

μόνο εγω και εσύ ...είμαστε ότι ναναι;:D:D:D:D:D

ΚΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ....ΣΤΟΝ ΕΝΙΚΟ ΠΑΝΤΑ..!!!!!

Δεν εχω παει ακομα να την κάνω.

Ερώτηση: τα μέτρια φασόλια τα μουλιαζεται ολη νύχτα?

Εγώ όχι.

Μόνο τους γίγαντες.

ΕΓΩ ΤΑ ΜΟΥΛΙΑΖΩ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΥΤΡΑ....ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ..!!!!

Πήρα ψάρια προσφυγάκια....εχει φάει ποτέ καμιά???Είναι ωραία???

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ..?????

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

θα τα παρει υποτιθεται για σπερμ. και θα κανει κανονικα εξω.... αρκει να της φτασουνε οι 3000 μοναδες...

Αθανασία ρωτησες το γιατρο τί πρωτοκολλο θα σου δωσει και τί δοσολογία??

Δεν φτανουν. Την 1η φορά έκανα μακρύ με 3.000 μονάδες και έκανα μονο 3 ωάρια.Ο Αρκ είπε ότι το μακρύ ήταν για μένα σαν τρέχω μαραθώνιο και εγώ με τη χαμηλή ΑΜΗ δεν είμαι για τέτοιο πρωτόκολλο. Αν κάνω θα κάνω με ανταγωνιστές.

Διαφημίσεις

Δεν φτανουν. Την 1η φορά έκανα μακρύ με 3.000 μονάδες και έκανα μονο 3 ωάρια.Ο Αρκ είπε ότι το μακρύ ήταν για μένα σαν τρέχω μαραθώνιο και εγώ με τη χαμηλή ΑΜΗ δεν είμαι για τέτοιο πρωτόκολλο. Αν κάνω θα κάνω με ανταγωνιστές.

τοτε μαλλον δεν θα σου φτασουνε... αλλα τηλ. να ρωτησεις δοσολογια... γιατι στους ανταγωνιστες κανεις ενεσεις 10-12 ημερες το πολυ

Και εγώ χύτρα δαγκωτό...
συμφωνώ για την χύτρα...εγώ σε 10 λεπτά έκανα φακή....

εγώ τους στηρίζω...μόνο απο εκεί ψωνίζω...

:D:D

Μόσχαρι λουκούμι σε μισή ώρα. ..

Οχι δυο που έκανα προ χυτρας!

Γεια σου ρε Μόρφω!

χυτρα και τα μυαλά στα κάγκελα...μπραβο κορίτσια, δεν ειμαι η μόνη

kOZcp3.png

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ, ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ....ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΚΛΑΙΩ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΛΛΑ ΑΥΓΟΥΛΑΚΙΑ....ΒΡΗΚΑΜΕ 5......:(:(:(

Kala den einai ta 5?? Ti eipe o giatros??

Α το ίδιο κάνουμε.

Η χύτρα είναι θαύμα της τεχνολογίας κορίτσια.

Πάρτε όλες!

Λουκούμι το φαγητό!

Απο τον Κωτσοβολο να παρετε παρακαλώ, να στηρίξουμε και την εταιρεία που μας ταΐζει!!!

Mono apo kei pswnizoume emeis.

Ti fagita mporeis na ftiaxeis sth xytra?

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ, ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ....ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΚΛΑΙΩ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΛΛΑ ΑΥΓΟΥΛΑΚΙΑ....ΒΡΗΚΑΜΕ 5......:(:(:(

Anitaki mou pose enesis ekanes koukla mou ?? Poses hmeres ??

Egw tin 6-7 hmera eixa 3 :( !!!

Mia xara tha pas !!!!

Yv7Sp2.png

Kala edaxei esena menei ki apo katw exete kathimeriens epafes.

Egw thn pethera mou thn vlepw 10 fores to xrono kai exoume kai exairetikes sxeseis!! Apo makria ki agaphmenoi!!

καλά μην νομίζεις. Εμενα η πεθερά μου μένει στη διπλανή πολυκατοικία και ερχεται κάθε μέρα για να πάει βόλτα το μικρό αλλά ο πληθυντικός παραμένει..

Ο συζυγος επειδή πραγματι δεν βλέπει και συχνά τους δικούς μου τους μιλάει στον πληθυντικό παρόλο που οι δικοί μου του είπαν να το γυρίσει στον ενικό γιατί ο άλλος γαμπρος τους αποκαλει με τα μικρα τους και φυσικά στον ενικό! Ο δικός μου δεν το εχει καταφέρει ακόμα ...

kOZcp3.png

Σώπα Ανίτα...μια χαρά είναι τα 5 για πρώτο υπέρηχο...

Ελα και μη λες τέτοια...τι να πω εγώ???Να δέσω μια πέτρα στον λαιμό μου???

Ελα Ανίτα μου .

5 καλά δεν είναι?

Ποσα περίμενε ο γιατρός?

ελα βρε κοριτσι μου μην απογοητευεσαι... δεν ειναι και λιγα.... ποσες ημερες εχεις ακομα με ενεσεις?? δεν θα κανεις αλλα??
έλα ρε ανίτα...μια χαρά είναι τα 5.....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ....ΧΑΛΙΑ ΕΙΜΑΙ.....ΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΙ ΑΛΛΑ..???? ΜΑΚΑΡΙ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ 5 ΧΑΘΗΚΑΜΕ....:cry::cry::cry:

ΠΟΣΑ ΝΑ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ, ΠΟΣΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ, ΠΟΣΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΣΤΑΤΑ.....ΤΟ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ....ΣΙΓΟΥΡΑ....:(:(:(

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

ρε συ Ανίτα πριν να πουμε το οτιδήποτε, πες μας σε ποια μερα διέγερσης είσαι και πόσες μοναδες κάνεις;

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...