Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Εγώ τα εχω τωρα εδω και μια ώρα στο νερό.

Μετά θα τα βρασω με σκέτο νερό στη χύτρα.

Μετά την ανοίγω και χυνω το νερό.

Βαζω φρέσκο συν οτι άλλο χρειάζεται κρεμμύδι καρότο κλπ και μετά είναι το τελευταίο βράσιμο.

Πως σας φαίνεται?

και εγώ έτσι τα κάνω...απλά ξέχασα να γράψω...οτι τα βράζω μια στην χ'υτρα...και χύνω το νερό..:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ, ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ....ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΚΛΑΙΩ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΛΛΑ ΑΥΓΟΥΛΑΚΙΑ....ΒΡΗΚΑΜΕ 5......:(:(:(

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

και εγώ έτσι τα κάνω...απλά ξέχασα να γράψω...οτι τα βράζω μια στην χ'υτρα...και χύνω το νερό..:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Α το ίδιο κάνουμε.

Η χύτρα είναι θαύμα της τεχνολογίας κορίτσια.

Πάρτε όλες!

Λουκούμι το φαγητό!

Απο τον Κωτσοβολο να παρετε παρακαλώ, να στηρίξουμε και την εταιρεία που μας ταΐζει!!!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ, ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ....ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΚΛΑΙΩ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΛΛΑ ΑΥΓΟΥΛΑΚΙΑ....ΒΡΗΚΑΜΕ 5......:(:(:(

Σώπα Ανίτα...μια χαρά είναι τα 5 για πρώτο υπέρηχο...

Ελα και μη λες τέτοια...τι να πω εγώ???Να δέσω μια πέτρα στον λαιμό μου???

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Ελα Ανίτα μου .

5 καλά δεν είναι?

Ποσα περίμενε ο γιατρός?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Και εγώ νομίζω ότι ο πληθυντικός βάζει μια απόσταση...

Προς Θεού μη παρεξηγηθώ...είναι δικαίωμα του καθενός να κάνει όπως νιώθει..

Απλά είχα μια συζήτηση με το μωρό για μια κοινή γνωστή που άκουσε να μιλάει στην πεθερά της στον πληθυντικό και του φάνηκε εξωπραγματικό...

Εγώ ως πιο δημοκρατική του είπα ότι δεν έχει δίκιο....αλλά μου είπε ότι σίγουρα δεν θα μου άρεσε να μιλάει αυτός στους γονείς μου στον πληθυντικό...και να πω την αλήθεια όχι δεν θα μου άρεσε...

κοιτα ειναι ποιον εχεις απεναντι σου.... εμενα οι συγκεκριμενοι δεν μου εμπνεουνε ενικο γιατι ειναι λοξοι....

ο αντρας μου παλι τους μιλαει στον πληθυντικο απο σεβασμο....

ο καθενας οπως αισθανεται

Α το ίδιο κάνουμε.

Πάρτε όλες!

Λουκούμι το φαγητό!

Απο τον Κωτσοβολο να παρετε παρακαλώ, να στηρίξουμε και την εταιρεία που μας ταΐζει!!!

Και εγώ χύτρα δαγκωτό...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Α το ίδιο κάνουμε.

Πάρτε όλες!

Λουκούμι το φαγητό!

συμφωνώ για την χύτρα...εγώ σε 10 λεπτά έκανα φακή....

εγώ τους στηρίζω...μόνο απο εκεί ψωνίζω...

:D:D

ελα βρε κοριτσι μου μην απογοητευεσαι... δεν ειναι και λιγα.... ποσες ημερες εχεις ακομα με ενεσεις?? δεν θα κανεις αλλα??

έλα ρε ανίτα...μια χαρά είναι τα 5.....

Και εγώ χύτρα δαγκωτό...
συμφωνώ για την χύτρα...εγώ σε 10 λεπτά έκανα φακή....

εγώ τους στηρίζω...μόνο απο εκεί ψωνίζω...

:D:D

Μόσχαρι λουκούμι σε μισή ώρα. ..

Οχι δυο που έκανα προ χυτρας!

Γεια σου ρε Μόρφω!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...