Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Μάλιστα όταν είμαστε σε κόσμο για να μη την πω κυρία ταδε και παραξενευτει ο κόσμος της λεω αν θέλω κάτι "Εεεεεεεμμμμ....." και εκείνη καταλαβαίνει οτι της απευθύνω το λόγο και λέει "ελα παιδί μου με φώναξες?" Πολυ γέλιο. .

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγώ τα μουλιάζω από το βράδυ και τα φασόλια...
εγω τα βράζω λίγο...τα αφήνω καμιά ώρα στο νερό....και μετά όλα μαζί στην χύτρα...

Εγώ τα εχω τωρα εδω και μια ώρα στο νερό.

Μετά θα τα βρασω με σκέτο νερό στη χύτρα.

Μετά την ανοίγω και χυνω το νερό.

Βαζω φρέσκο συν οτι άλλο χρειάζεται κρεμμύδι καρότο κλπ και μετά είναι το τελευταίο βράσιμο.

Πως σας φαίνεται?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Οι σπερματεγχύσεις έχουν χαμηλά ποσοστά επιτυχίας.

Αφού θα παρεις που θα πάρεις ορμόνες, καλύτερα εξωσωματική.

θα τα παρει υποτιθεται για σπερμ. και θα κανει κανονικα εξω.... αρκει να της φτασουνε οι 3000 μοναδες...

Αθανασία ρωτησες το γιατρο τί πρωτοκολλο θα σου δωσει και τί δοσολογία??

Διαφημίσεις

Εγώ τα εχω τωρα εδω και μια ώρα στο νερό.

Μετά θα τα βρασω με σκέτο νερό στη χύτρα.

Μετά την ανοίγω και χυνω το νερό.

Βαζω φρέσκο συν οτι άλλο χρειάζεται κρεμμύδι καρότο κλπ και μετά είναι το τελευταίο βράσιμο.

Πως σας φαίνεται?

δεν ξερω απο χυτρες... ειμαι παραδοσιακη... κατσαρολα

Στον ενικό και με τα μικρά τους ονόματα.

Αφού το παιδί τους έτσι τους μιλάει, πώς να τους μιλήσω εγώ?

Το ίδιο μιλάει και στους δικούς μου, στον ενικό και με τα ονομάτά τους, αλλά τους αρέσει , νιώθουν πιο οικεία μαζί του από τον γαμπρό μου που τους μιλάει στον πληθυντικό.

Και εγώ νομίζω ότι ο πληθυντικός βάζει μια απόσταση...

Προς Θεού μη παρεξηγηθώ...είναι δικαίωμα του καθενός να κάνει όπως νιώθει..

Απλά είχα μια συζήτηση με το μωρό για μια κοινή γνωστή που άκουσε να μιλάει στην πεθερά της στον πληθυντικό και του φάνηκε εξωπραγματικό...

Εγώ ως πιο δημοκρατική του είπα ότι δεν έχει δίκιο....αλλά μου είπε ότι σίγουρα δεν θα μου άρεσε να μιλάει αυτός στους γονείς μου στον πληθυντικό...και να πω την αλήθεια όχι δεν θα μου άρεσε...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...