Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Σ ευχαριστώ Λινα μου!

Δεν τα πάω καλά με τα γαλακτομικα,δεν πίνω ούτε τρώω σχεδόν τπτ από αυτά!Ναι σιγουρα εαν δεν φύγει σε λίγες ημερες θα πάω σε γιατρό!Τι γιατρό θέλει γνωρίζεις;Γαστρεντερολόγο η κανένα πρωκτόλογο;Δεν ξέρω καθόλου.

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Σας τραγούδησα σήμερα? Εχει δουλεια και δεν πρόλαβα....:(:(

Ξημερώνει χρώμα γύρω μουσική

βάζω μπλούζα και ένα τζιν

κι έφυγα σαν αστραπή.

ξημερώνει, κορναρίσματα φωνές

στο ποτήρι ο καφές,

λείπεις πιο πολύ από χτες.

Καλημέρα, θα είμαι δίπλα σου εκεί

όλη μέρα δε σε ξεχνάω μια στιγμή.

όλη μέρα η μόνη σκέψη μου είσαι εσύ.

Ξημερώνει, κόσμος πάει για δουλειά

και στη στάση τα παιδιά

κάνουν χάζι μια ξανθιά

Ξημερώνει και με βρίσκει στο κορμί

του ερωτά σου η βολή

και μου λείπεις πιο πολύ.

όλη μέρα δε σε ξεχνάω μια στιγμή.

όλη μέρα η μόνη σκέψη μου είσαι εσύ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Επισης να σημειωσω σε εσας τις Σαλονικίες που μιλάτε και με την Ηarry , πειτε της οτι την σκεφτομαστε και οτι θα χαρουμε να εχουμε νεα της. Που χάθηκε αυτή η ψυχη;

Γεια σου καλό μου!!!!!!!!!!!!!!!

Θα της το πω...;););););););)

Εσυ αυριο πας στο γιατρο ε?

Ειλικρινα σε σκέφτομαι...ολα θα πανε ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

ANNITAKI BΡΗΚΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19/4/2013 ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ

ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΛΑ μπράβο κοπέλα μου που βοηθάς το ΑΝΙΤΑΚΙ μας. Εισαι ψυχούλα!

Να ξεκουράζεσαι και να προσέχεις!!!

ΘΕΛΕΙΣ ΜΟΛΙΣ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ (ΜΗ ΣΕ ΚΟΥΡΑΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ) ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ Ο ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΤΩΝ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΩΝ ΜΑΣ? ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΣΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ! ;) ΕΣΕΝΑ ΣΟΥ ΕΧΩ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ...

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Καλημέρα κοριτσάκια μου..Ορεξάτες μου είστε πάλι σήμερα...

Λοιπόν θέμα δίαιτα...και εγώ το πρωι δεν κάνω την διαιτα, την χαλάω...τρωω μαυρο ψωμί με μαρμελάδα δαμάσκηνο που έφτιαξα πέρσι(με κανονική ζάχαρη) και πίνω και μισό ποτήρι γαλα πλήρες.Αν δεν το κάνω αυτό θα κάνω να πάω τουαλέτα 1 μήνα, είμαι δυσκοίλια, όλη την υπόλοιπη μέρα την κάνω κανονικά, δεν πειράζει ας μην χάσω 3 κιλά τον μήνα ας χάσω 2, βέβαια σε μια βδομάδα έχασα 2 αλλά σήμερα ανέβηκα 300 γραμμάρια, δεν πειράζει θα δούμε...

Leutaki εμεις το κάναμε το 2 στα 2 στην ευρωλιγκα, εσείς τι θα κάνετε θα έρθετε μαζί μας στο Λονδίνο?????

Pink hat ναι υπάρχει μαρμελάδα με υποκατάστατο ζάχαρης.

Christine1012 μακάρι να έρθει και σε μένα το μωράκι...αυριο πάω γυναικολόγο για παρακολούθηση ωορηξίας, θα δούμε....

Ανιτάκι,Ζετακι,Λαμπρινή,Ευμορφία,καλε,Ρικα,Rodo,Δήμητρα,Roubies σας αγαπώ και αν ξέχασα κάποια της δίνω και ένα τεράστιο φιλί.

Το zamponelaki, η Κέλλυ και η Αλεξ εξαφανιστήκανε...κορίτσια ελάτε πισω...σας αγαπάμε πολύ...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου..Ορεξάτες μου είστε πάλι σήμερα...

Λοιπόν θέμα δίαιτα...και εγώ το πρωι δεν κάνω την διαιτα, την χαλάω...τρωω μαυρο ψωμί με μαρμελάδα δαμάσκηνο που έφτιαξα πέρσι(με κανονική ζάχαρη) και πίνω και μισό ποτήρι γαλα πλήρες.Αν δεν το κάνω αυτό θα κάνω να πάω τουαλέτα 1 μήνα, είμαι δυσκοίλια, όλη την υπόλοιπη μέρα την κάνω κανονικά, δεν πειράζει ας μην χάσω 3 κιλά τον μήνα ας χάσω 2, βέβαια σε μια βδομάδα έχασα 2 αλλά σήμερα ανέβηκα 300 γραμμάρια, δεν πειράζει θα δούμε...

Leutaki εμεις το κάναμε το 2 στα 2 στην ευρωλιγκα, εσείς τι θα κάνετε θα έρθετε μαζί μας στο Λονδίνο?????

Pink hat ναι υπάρχει μαρμελάδα με υποκατάστατο ζάχαρης.

Christine1012 μακάρι να έρθει και σε μένα το μωράκι...αυριο πάω γυναικολόγο για παρακολούθηση ωορηξίας, θα δούμε....

Ανιτάκι,Ζετακι,Λαμπρινή,Ευμορφία,καλε,Ρικα,Rodo,Δήμητρα,Roubies σας αγαπώ και αν ξέχασα κάποια της δίνω και ένα τεράστιο φιλί.

Το zamponelaki, η Κέλλυ και η Αλεξ εξαφανιστήκανε...κορίτσια ελάτε πισω...σας αγαπάμε πολύ...

ναι πραγματι εξαφανιστηκαν... Η Κελλυ εχει επικοινωνία με την Λαμπρινή όπότε δεν ειναι εντελως χαμενη αλλάόι άλλες πράγματι εχουν ρίξει μαύρη πέτρα. Κοριτσια ελατε πισω ...!!

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σου καλό μου!!!!!!!!!!!!!!!

Θα της το πω...;););););););)

Εσυ αυριο πας στο γιατρο ε?

Ειλικρινα σε σκέφτομαι...ολα θα πανε ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!

ναι αυριο θα παω... περιμενω να δω τι γινεται. Ποιος ξερει!! εχτες ειχα κατι περιεργους πόνους στο στομαχι και λιγακι φοβηθηκα. Ημουν και στη δουλειά πολλές ώρες , με πολλές μετακινήσεις και ζορίστηκα λιγάκι. Σημερα το πρωί δεν ειχα κουραγιο να σηκωθώ να ντυσω το γιο μου που βροντουσε τα καγκελα της κούνιας σαν φυλακισμένος.. Το καημενακι μου, ηθελε να σηκωθεί να παιξει κι εγω η γαιδουρα δεν το κουνησα ρουπι. Εστειλα τον αντρα μου! Θα δουμε ρε κορίτσι αυριο με τι μου επιφυλάσσει η μοιρα.

kOZcp3.png

:(:(:(:(:( ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!

ΟΧΙ! ΟΧΙ! ΟΧΙ!

Το ψωμί το μαύρο ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΠΑΧΟ ΤΥΡΙ και λαχανικά! :(:(:(:(

ΟΜΑΔΑ 1

ΜΑΥΡΟ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΜΑΥΡΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ-ΡΥΖΙ: ΤΑ ΣΥΝΔΥΑΖΕΙΣ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΑΧΟ ΤΥΡΙ (ΣΑΛΤΣΑ ΧΩΡΙΣ ΛΑΔΙ)

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΧΩΝΕΨΗΣ 2 ΩΡΕΣ

ρε κορίτσι, εχεις εντριφύσει... μπορείς να τη στείλεις και σε μενα;

kOZcp3.png

Καλημέρα κορίτσια και από μένα.

Χαίρομαι που ακόμα και τα κορίτσια που δεν μπαίνουν έχουν επικοινωνία με άλλες κοπέλες.Πολύ θα ήθελα να τις ξανακούσω.Τι θα γίνει με εμάς κορίτσια?Θα τα πούμε την Κυριακή?Πρέπει να το κανονίσουμε άμα είναι γιατί οι μέρες φτάνουν!!!!Μας φάγαν οι Βορειοελλαδίτισες!!!!!

Pink hat ελπίζω όλα να πάνε καλά αύριο στο γιατρό.

Λαμπρινούλα είσαι πολύ μεγάλη ψυχή.Χαίρομαι πολύ που θα πας μαζί με το Αννιτάκι στον γιατρό!!!!!

Διαφημίσεις

leuta, εγώ είμαι ΟΚ με την ώρα. Αριστοτέλους που θέλεις Εγνατία, Τσιμισκή ή Μητροπόλεως?

Ευμορφία τι έκανες, την τσίμπησες την άδεια?

Pepsi εσύ θα μπορέσεις τελικά?

Λαμπρινούλα μου πλάκα έκανα, δεν πιστεύω να το πήρες στα σοβαρά... εντάξει?

Έχεις πμ

url]

ρε κορίτσι, εχεις εντριφύσει... μπορείς να τη στείλεις και σε μενα;

ENNOEITAI!!! Στείλε μου το email σου!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Koritsia mou kalhmera !!!!

Eimai grafeio kai varieme, den exoume katholou doulia !!!

Milisa tora me tin Kelly. Einai kala, alakse ta malia tis, kanei dieta kai einai poli xalari. Telika ekane apoksesi ...

An mporesi tha mpei ... Tha erthei kai stin sinadisi mono na tis poume pou kai pote.

ΔΩΣΕ πολλά χαιρετισματα στην kelly απο μένα! Πες της οτι την περιμένουμε!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

leuta το τραγούδι που έγραψες σήμερα το έχω στο ξυπνητήρι μου!!!!!

Τα μεγάλα πνεύματα συναντιούνται!!! :tongue::tongue::tongue:

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

leuta, εγώ είμαι ΟΚ με την ώρα. Αριστοτέλους που θέλεις Εγνατία, Τσιμισκή ή Μητροπόλεως?

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Ουπς! Δεν ξέρω..οπου θέλετε! Θα σας βρω...

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...