Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Koula - mares

kale

Recommended Posts

είναι πολύ καλή και εμπιστη. Ειναι της οικογένειας πλεον. Απλως ειναι σχετικά μεγάλη και δεν εινα πολύ αποτελεσματική. Αυτό ειναι ενα θέμα. Δηλαδη, όταν δεν ημουν εγκυος εκανα καποια μικρα κι εγω, αλλά μικρά γιατί είμαι και ακαματρα. Εγω δινω 50, και ειναι εδω απο τις 9 μεχρι τις 3 περίπου.

Χμ... οκ.

Έχω μια γνωστή που έχει μια και παίρνει 50 απο 9-4 αλλά τη φοβάμαι να μπει σπίτι.

Θα δω, θα ρωτήσω και μια άλλη φιλη μου.

Σας χαιρετώ , παω για τα καρότα.

♡♡♡♡♡♡♡♡ Μάκια ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

εεε..δεν ρώτησα...πάντως θα στείλω...60 κουτιά...δλδ...3,500 μονάδες...αυτό εννοείς;:rolleyes::rolleyes:

Κατσε βρε 60 κουτιά των πόσων μονάδων; γιατί η διαιρεση δεν μου βγαζει ακεραιο...πολλές δεν είναι ;

kOZcp3.png

Γειάααα.... πως ειστε? εγω βαριεμαι.... σιδερωνω και νιωθω πτωμα....

κατεβηκα στο κεντρο το πρωι και καθως περιμενα στο παγκακι το λεωφορειο της επιστροφης μου επιασε την κουβεντα ενας παπουλης...

με ρωτησε σε ποιο ετος σπουδων ειμαι και τί σπουδαζω(ημαρτον πια, βαρεθηκα)...

στην συνεχεια με ρωτησε ποσα παιδακια εχω(ητανε σιγουρος οτι εχω).... ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ...

και μετα μου λεει το κορυφαιο..."για γυναικα που δεν εχετε παιδια δειχνετε ΤΟΣΟ ΗΡΕΜΗ" ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΑΛΛΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΜΕΣ ΤΑ ΝΕΥΡΑ".... πού την ειδε την ηρεμία ενας Θεος ξερει..... τελικα παιζω καλό θέατρο....

μετα αρχισε να μου λεει να βαφτισω ενα κοριτσακι και να κληρονομησει την περιουσια μου(τα χρεη μας θα εννοει)...

μετα του ειπα οτι θελουμε παιδι αλλα δεν ετυχε ακομη και αρχισε να μου λεει για την επιστημη και τις εξωσωματικες.... να μην το αφησουμε και να το κυνηγησουμε!!

ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.... ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ, ΕΧΩ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ... ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΟΛΟ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΡΩΤΑΝΕ ΠΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ!!

ΑΜΑΝ ΠΙΑ

Egw se tetoies periptwseis apantaw oti den thelw paidia!

δεν μου ζήτησε κανένα άλλο φάρμακο...δεν χρειάζεται;πρεγκνυλ ...ας πούμε....

ισως μετα να σου ζητησουν. Αν θυμαμαι καλά αυτό δεν κοστίζει και πολύ δηλαδη της ταξης των 10 ευρω νομιζω...οποτε ισως αυτό να μη τους νοιαζει..

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάρες μου καλησπέρα....γλώσσα δεν βάζετε μέσα βρε...

Πως να σας προλάβω???

Ελπίζω να μη έχω χάσει κάτι συγκλονιστικό γιατί πραγματικά βαριέμαι να διαβάσω...

Δημητρούλα μου πολύ σε αγαπάω που με σκέφτηκες και με πήρες τηλέφωνο...

Φιλάκια πολλά σε όλες.

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Κοριτσάρες μου καλησπέρα....γλώσσα δεν βάζετε μέσα βρε...

Πως να σας προλάβω???

Ελπίζω να μη έχω χάσει κάτι συγκλονιστικό γιατί πραγματικά βαριέμαι να διαβάσω...

Δημητρούλα μου πολύ σε αγαπάω που με σκέφτηκες και με πήρες τηλέφωνο...

Φιλάκια πολλά σε όλες.

τί κανεις κοριτσαρα? ηρθε η Αλεκα??:P

το σκεφτηκα, αλλα δυσκολευομαι να το πω.... δεν μου αρεσει γιατι δεν το πιστευω:confused:

Egw katholou den dyskolevomai. Kai tous koveis kai ton aera!!

Pes an thelisw pote tha kanw. Twra den thelw. Logariasmo tha sas dwsw?

Afou eimai akoma foithtria pes xaxaxaxaxaxaxaxa Pio meta tha kanw!!

Διαφημίσεις

Γειάααα.... πως ειστε? εγω βαριεμαι.... σιδερωνω και νιωθω πτωμα....

κατεβηκα στο κεντρο το πρωι και καθως περιμενα στο παγκακι το λεωφορειο της επιστροφης μου επιασε την κουβεντα ενας παπουλης...

με ρωτησε σε ποιο ετος σπουδων ειμαι και τί σπουδαζω(ημαρτον πια, βαρεθηκα)...

στην συνεχεια με ρωτησε ποσα παιδακια εχω(ητανε σιγουρος οτι εχω).... ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ...

και μετα μου λεει το κορυφαιο..."για γυναικα που δεν εχετε παιδια δειχνετε ΤΟΣΟ ΗΡΕΜΗ" ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΑΛΛΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΜΕΣ ΤΑ ΝΕΥΡΑ".... πού την ειδε την ηρεμία ενας Θεος ξερει..... τελικα παιζω καλό θέατρο....

μετα αρχισε να μου λεει να βαφτισω ενα κοριτσακι και να κληρονομησει την περιουσια μου(τα χρεη μας θα εννοει)...

μετα του ειπα οτι θελουμε παιδι αλλα δεν ετυχε ακομη και αρχισε να μου λεει για την επιστημη και τις εξωσωματικες.... να μην το αφησουμε και να το κυνηγησουμε!!

ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.... ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ, ΕΧΩ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ... ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΟΛΟ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΡΩΤΑΝΕ ΠΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ!!

ΑΜΑΝ ΠΙΑ

Geia sou Natasoula mou !!!

Egw tous lew xima oti distixos den mporoume na kanoume paidia !!!

Meta menoun kagkelo !!!

EEEEEEEE aide sto ......... Na min pw !!!!

Yv7Sp2.png

Egw katholou den dyskolevomai. Kai tous koveis kai ton aera!!

Pes an thelisw pote tha kanw. Twra den thelw. Logariasmo tha sas dwsw?

Afou eimai akoma foithtria pes xaxaxaxaxaxaxaxa Pio meta tha kanw!!

:P:p:p μαλλον θα λεω οτι τελικα ειμαι φοιτητρια... εχεις δικιο... για να μην με πρηζουνε

Geia sou Natasoula mou !!!

Egw tous lew xima oti distixos den mporoume na kanoume paidia !!!

Meta menoun kagkelo !!!

EEEEEEEE aide sto ......... Na min pw !!!!

Γεια σου Νταντακι μου...

εγω του ειπα οτι θελουμε και οτι το προσπαθουμε....

μετα αρχισε να μου λεει για την κορη του που προσπαθουσε και εκεινη 2 χρονια... ελεος!!!

ο καθενας τα δικα του.... αλλα ητανε μωρε και πολυ ευγενης και ντραπηκα να του μιλησω αποτομα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...