Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Koula - mares

kale

Recommended Posts

κι εγώ μια από τα ίδια...Βαριέμαι.....!!! τόσο πολύ. Δηλαδή ενώ ξέρω ότι αν απασχοληθω με κάτι θα φυγει και το μυαλό μου και δεν θα σκέφτομαι συνεχώς σε ποια εβδομάδα ειμαι και ποσο μου μένει ακόμα κλπκλπ, βαριέμαι να κάνω το οτιδήποτε...Μιλάμε πολύ σαπίλα...Μονο να γραφω εδω με διασκεδάζει...Τι να πω ρε παιδί μου....μεταλαχθηκαμε ομαδικά....Λέτε να φταίει το φόρουμ;

Λες να φταίει το παρεάκι?

Χεχεχεχε!

Κι εγώ τώρα επειδή μιλάμε δεν παω για καρότα.

Όταν διαλυθουμε θα πάω.

Αυτή είναι ζωή.

Ξύσιμο και Άγιος ο Θεός! !

:tongue:

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Ειναι 30% ή μήπως είναι παραπάνω?

Μερικοι λένε ότι είναι παραπάνω.

τα επισημα στοιχεία μεχρι τωρα την εχουν στο 27 και κατι νομίζω. Το 30% το προεβλεψε η ΓΕΣΕΒΕ νομίζω για το 14. Αυτά ειναι τα επίσημα στοιχεία...Αν αρχίσουμε να μετράμε και τα ανεπίσημα, τότε δεν ξέρω τι θα βρουμε...

kOZcp3.png

Πάλι δεν μαγείρεψα. Μου εφερε η πεθερά μου φαγητό για το παιδί, οπότε καθισα και τα έξυνα όλα το πρωί...!Τιποτα δεν έκανα, εχω και τη γυναίκα σημερα που μου καθαρίζει οπότε μιλάμε για πολύ ραχατι...να μη πω πόσο νυστάζω....Θα φαω παλι ντομάτα με τυρακι και παξιμάδι...

kOZcp3.png

Λες να φταίει το παρεάκι?

Χεχεχεχε!

Κι εγώ τώρα επειδή μιλάμε δεν παω για καρότα.

Όταν διαλυθουμε θα πάω.

Αυτή είναι ζωή.

Ξύσιμο και Άγιος ο Θεός! !

:tongue:

Λιγοστέψαμε βλέπω. Δεν πας κι εσύ Δημητρούλα για τα καρότα ; η φασολάδα θέλει και καποια ώρα να γίνει.

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Πάλι δεν μαγείρεψα. Μου εφερε η πεθερά μου φαγητό για το παιδί, οπότε καθισα και τα έξυνα όλα το πρωί...!Τιποτα δεν έκανα, εχω και τη γυναίκα σημερα που μου καθαρίζει οπότε μιλάμε για πολύ ραχατι...να μη πω πόσο νυστάζω....Θα φαω παλι ντομάτα με τυρακι και παξιμάδι...

Τι καλό σου έφερε η μανούλα?

Να σου πω αυτή η κυρία που σου καθαρίζει, είναι καλή?

Ποσα παίρνει?

Έρχεται προς τα εδώ?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

με πήρανε απο τον γιατρό...μου είπανε οτι θέλουνε για την κοπέλα τα ΑΛΤΕΡΜΟΝ....τι είναι αυτά...πρώτη φορά τα ακούω...εσείς

για διέγερση ειναι. Κι εγώ αυτά εκανα. Πόσες μονάδες θα κάνει ξέρεις ή δεν επιτρέπεται;

kOZcp3.png

μόνο για το παιδί έφερε;:shock:γιατί δεν έφερε και για εσένα;:cool:

Λιγοστέψαμε βλέπω. Δεν πας κι εσύ Δημητρούλα για τα καρότα ; η φασολάδα θέλει και καποια ώρα να γίνει.

Ναι θα παω.

Τη φασολάδα τη βάζω στη χύτρα.

Γίνεται σε μισή ώρα και γίνεται γλύκισμα λέμε. .

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

για διέγερση ειναι. Κι εγώ αυτά εκανα. Πόσες μονάδες θα κάνει ξέρεις ή δεν επιτρέπεται;

εεε..δεν ρώτησα...πάντως θα στείλω...60 κουτιά...δλδ...3,500 μονάδες...αυτό εννοείς;:rolleyes::rolleyes:

Τι καλό σου έφερε η μανούλα?

Να σου πω αυτή η κυρία που σου καθαρίζει, είναι καλή?

Ποσα παίρνει?

Έρχεται προς τα εδώ?

είναι πολύ καλή και εμπιστη. Ειναι της οικογένειας πλεον. Απλως ειναι σχετικά μεγάλη και δεν εινα πολύ αποτελεσματική. Αυτό ειναι ενα θέμα. Δηλαδη, όταν δεν ημουν εγκυος εκανα καποια μικρα κι εγω, αλλά μικρά γιατί είμαι και ακαματρα. Εγω δινω 50, και ειναι εδω απο τις 9 μεχρι τις 3 περίπου.

kOZcp3.png

Γειάααα.... πως ειστε? εγω βαριεμαι.... σιδερωνω και νιωθω πτωμα....

κατεβηκα στο κεντρο το πρωι και καθως περιμενα στο παγκακι το λεωφορειο της επιστροφης μου επιασε την κουβεντα ενας παπουλης...

με ρωτησε σε ποιο ετος σπουδων ειμαι και τί σπουδαζω(ημαρτον πια, βαρεθηκα)...

στην συνεχεια με ρωτησε ποσα παιδακια εχω(ητανε σιγουρος οτι εχω).... ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ...

και μετα μου λεει το κορυφαιο..."για γυναικα που δεν εχετε παιδια δειχνετε ΤΟΣΟ ΗΡΕΜΗ" ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΑΛΛΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΜΕΣ ΤΑ ΝΕΥΡΑ".... πού την ειδε την ηρεμία ενας Θεος ξερει..... τελικα παιζω καλό θέατρο....

μετα αρχισε να μου λεει να βαφτισω ενα κοριτσακι και να κληρονομησει την περιουσια μου(τα χρεη μας θα εννοει)...

μετα του ειπα οτι θελουμε παιδι αλλα δεν ετυχε ακομη και αρχισε να μου λεει για την επιστημη και τις εξωσωματικες.... να μην το αφησουμε και να το κυνηγησουμε!!

ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.... ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ, ΕΧΩ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ... ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΟΛΟ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΡΩΤΑΝΕ ΠΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ!!

ΑΜΑΝ ΠΙΑ

δεν μου ζήτησε κανένα άλλο φάρμακο...δεν χρειάζεται;πρεγκνυλ ...ας πούμε....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...