Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Einai makria??

De mporeis na pareis apo kana geitona?

Ειναι πέντε λεπτά με τα πόδια.

Φακ. Θα πάω.

Η γειτονισσα μου λείπει για δουλειά . :-(

Δεν πειράζει να ξεμουδιασω και λίγο.

Θα παω σε λίγο.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Stis gynaikws den xerw an dhmiourgei symptwmata padws stous antres de nomizw oti to katalavainoune. Sto sperma xtypaei vasika.

Αννούλα πάντως ο δικός μου δεν έχει γενικά κανένα σύμπτωμα, ούτε με τα χλαμύδια,ούτε με το ουρεόπλασμα ούτε με τούτο πράμα τώρα.

Μήπως επειδή πίνει πολύ νερό δεν έχει τσουξίματα και τέτοια..δεν ξέρω

Όχι Νελλάκι έχει πεθάνει χρόνια τώρα.

Αλλά ξέρει ο πεθερός μου ιστορίες και μας τις λεει καμιά φορά.

Ητανε και απο την περιοχή ο παππούς.

Αχ κρίμα, αν ζουσε θα ηθελα να τον γνωρίσω. Θα πρέπει να καταγραφετε αυτά που λέει ο πεθερός τουλαχιστον... ειναι ιστορικό αρχείο αυτο

kOZcp3.png

συμφωνώ στην ουσία οτι κριμα ειναι που τρεχουν τζαμπα διαφωνω στο ότι για να γίνει αυτό θα πρέπει ενας οποισδήποτε ιδιώτης που εχει ενα 5ψηφιο για να εξυπηρετέι να εχει τευτερια και ντοκουμέτνα με το ποιος απεργεί και πότε. Αυτά ειναι στοιχεία που δεν ξέρεις πότε και πως μπορουν να χρησιμοποιηθούν και βλάψουν τον καθένα...ιδιως τωρα που παιζονται θεματα διαθεσιμότητας, κινητικότητας και απολυσεων .... και φυσικά το τι θα γινει στο μελλον, που με το ζόρι μας αφήνουν να κανουμε εκλογες...

Ναι δε το είχα σκεφτεί έτσι.

Τι να πω ρε γμτ, ολα οι απλοί πολίτες τα τραβάνε.

Και έχουμε και τον πρωθυπουργό να λέει ότι δεν είναι λύση η βία. ..

Ελα ρε φίλε αλήθεια? ? Δε το ξέραμε, καλά που μας το είπες.

Μιλάει ζωντανά στην τηλεόραση τώρα.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια να σας πω κάτι?

Εγώ δουλεύω απο 20 χρονών.

Ούτε 20 δηλαδή πιο λίγο.

Πάντα ήμουν ανεξάρτητη οικονομικά, πάντα δούλευα σα σκυλί, εχω περασει και απο δυο δουλειές με καλά λεφτά, εχω τρέξει πολύ, ποτέ δεν ειχα βοήθεια στο σπίτι για τις δουλειές, μονη καθάριζα, μαγειρευα, ψώνια, σπαστό ωράριο στη δουλειά κλπ κλπ.

Ενέργεια στο φουλ. ..

Επινα και τρεις εσπρέσο την ημέρα και ήμουν τούμπανο..

Ρε παιδιά από τότε που εμεινα εγκυος και πηρα αναρρωτική.... βαριέμαι να κάνω οτιδήποτε! !!!

Ούτε αβγό δε θέλω να βραζω!

Και δεν είναι μόνο που προσεχω για το μωρό.

ΒΑ ΡΙΕ ΜΑΙ!!!!!!!!!

Λες να μου μείνει αυτό?

Μεταλλαχθηκα???

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Αννούλα πάντως ο δικός μου δεν έχει γενικά κανένα σύμπτωμα, ούτε με τα χλαμύδια,ούτε με το ουρεόπλασμα ούτε με τούτο πράμα τώρα.

Μήπως επειδή πίνει πολύ νερό δεν έχει τσουξίματα και τέτοια..δεν ξέρω

Nai oute emena eixe kanena symptwma!!

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια να σας πω κάτι?

Εγώ δουλεύω απο 20 χρονών.

Ούτε 20 δηλαδή πιο λίγο.

Πάντα ήμουν ανεξάρτητη οικονομικά, πάντα δούλευα σα σκυλί, εχω περασει και απο δυο δουλειές με καλά λεφτά, εχω τρέξει πολύ, ποτέ δεν ειχα βοήθεια στο σπίτι για τις δουλειές, μονη καθάριζα, μαγειρευα, ψώνια, σπαστό ωράριο στη δουλειά κλπ κλπ.

Ενέργεια στο φουλ. ..

Επινα και τρεις εσπρέσο την ημέρα και ήμουν τούμπανο..

Ρε παιδιά από τότε που εμεινα εγκυος και πηρα αναρρωτική.... βαριέμαι να κάνω οτιδήποτε! !!!

Ούτε αβγό δε θέλω να βραζω!

Και δεν είναι μόνο που προσεχω για το μωρό.

ΒΑ ΡΙΕ ΜΑΙ!!!!!!!!!

Λες να μου μείνει αυτό?

Μεταλλαχθηκα???

και εγω δήμητρα που ήμουνα στην τσίτα...τώρα που κάθομαι....βαριέμαι...το σπίτι μου είναι πιο βρώμικο...και απο τότε που δούλευα...σπαρίιλα...

Ναι δε το είχα σκεφτεί έτσι.

Τι να πω ρε γμτ, ολα οι απλοί πολίτες τα τραβάνε.

Και έχουμε και τον πρωθυπουργό να λέει ότι δεν είναι λύση η βία. ..

Ελα ρε φίλε αλήθεια? ? Δε το ξέραμε, καλά που μας το είπες.

Μιλάει ζωντανά στην τηλεόραση τώρα.

καλά αυτός ειναι σαν να κατοικεί σε άλλη χώρα...Το 2014 λεει οτι θα περάσουμ στην ανάπτυξη. Πως θα γίνει αυτό με 30 % ανεργία δεν ξερω....τα λεει όμως χωρίς ντροπη...αυτο ειναι που με "συγκινε" στους πολιτικους , καμια αιδό, τιποτα, ακομα και αν το επόμενο λεπτό διαψευσθουν ....

kOZcp3.png

και εγω δήμητρα που ήμουνα στην τσίτα...τώρα που κάθομαι....βαριέμαι...το σπίτι μου είναι πιο βρώμικο...και απο τότε που δούλευα...σπαρίιλα...

Αρα με καταλαβαίνεις τι εννοώ!

Απο 20/05 είμαι Κοκοβίκου... και δε χορταίνω την ξεκούραση λέμε.

Ούτε ποτήρι δε σηκώνω.

Η σπαριλα φέρνει σπαριλα τελικά.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

καλά αυτός ειναι σαν να κατοικεί σε άλλη χώρα...Το 2014 λεει οτι θα περάσουμ στην ανάπτυξη. Πως θα γίνει αυτό με 30 % ανεργία δεν ξερω....τα λεει όμως χωρίς ντροπη...αυτο ειναι που με "συγκινε" στους πολιτικους , καμια αιδό, τιποτα, ακομα και αν το επόμενο λεπτό διαψευσθουν ....

Ειναι 30% ή μήπως είναι παραπάνω?

Μερικοι λένε ότι είναι παραπάνω.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

κι εγώ μια από τα ίδια...Βαριέμαι.....!!! τόσο πολύ. Δηλαδή ενώ ξέρω ότι αν απασχοληθω με κάτι θα φυγει και το μυαλό μου και δεν θα σκέφτομαι συνεχώς σε ποια εβδομάδα ειμαι και ποσο μου μένει ακόμα κλπκλπ, βαριέμαι να κάνω το οτιδήποτε...Μιλάμε πολύ σαπίλα...Μονο να γραφω εδω με διασκεδάζει...Τι να πω ρε παιδί μου....μεταλαχθηκαμε ομαδικά....Λέτε να φταίει το φόρουμ;

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...