Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Koula - mares

kale

Recommended Posts

αυτό σημαινει οτι ενας ιδιωτης θα εχει αρχείο για το πότε απεργεί ο καθένας... δεν νομίζω οτι ειναι σωστό κατι τέτοιο.

στην γραμματεία το είπα οτι πήρα στο πενταψήφιο....και πάλι απόρησε....

Διαφημίσεις

αυτό σημαινει οτι ενας ιδιωτης θα εχει αρχείο για το πότε απεργεί ο καθένας... δεν νομίζω οτι ειναι σωστό κατι τέτοιο.

Οχι, αλλά για τώρα που είναι μέρες απεργίας, ΕΚΤΑΚΤΩΣ , θα μπορούσαν να έχουν μια λίστα με το ποιοι απεργούν. ..

Ή αν θες μια λίστα με το ποιοι ΔΕΝ ΑΠΕΡΓΟΥΝ και είναι διαθέσιμοι.

Κρίμα δεν είναι για τους ασθενείς να τρέχουν τσάμπα?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Πηνελοπάκι κατ'ουσίαν έχεις δίκιο,όμως και ο ασθενής δεν μπορεί να ταλαιπωρείται έτσι.Ας βρεθεί μια φόρμουλα.Ας μην κλείνουν ραντεβού τα 5ψήφια ημέρες απεργιών π.χ ή κάτι άλλο που ίσως να είναι πιο σωστό και από αυτό που μόλις μου ήρθε στο μυαλό.

μάρη μην γράφεις τέτοια ... θες να δεις τον Στουρν@ρ@ έξω απο την πόρτα σου ...

και επίσης τώρα που το θυμήθηκα .... να μην τρως φτερούγες απο το κοτόπουλο ...

Ζεττάκι μου τώρα το είδα αυτό το μήνυμα.

Γιατί να μην τρωω φτερούγες?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

στην γραμματεία το είπα οτι πήρα στο πενταψήφιο....και πάλι απόρησε....

το 5ψηφιο το πολύ να σου προειδοποιήσει ότι υπάρχει γενική απεργία. Από εκεί και περα δεν μπορει να κάνει κάτι άλλο. Μπορεί να συγκερκιμένος να μην απεργούσε. Τα 5ψηφια ειναι ιδιωτες με μια βαση δεδομενων γιατρων και διαθέσιμων ωρών τους. Από εκεί και πέρα το ποιος και πότε απεργεί δεν ειναι δουλειά τους να το ξέρουν. Και φυσικά υπάρχουν τόσο πολλά νουμερα που δεν ξερω πως θα ενημερωθουν όλοι αυτοι...

kOZcp3.png

Πηνελοπάκι κατ'ουσίαν έχεις δίκιο,όμως και ο ασθενής δεν μπορεί να ταλαιπωρείται έτσι.Ας βρεθεί μια φόρμουλα.Ας μην κλείνουν ραντεβού τα 5ψήφια ημέρες απεργιών π.χ ή κάτι άλλο που ίσως να είναι πιο σωστό και από αυτό που μόλις μου ήρθε στο μυαλό.

Ναι, όπως μια λίστα με το ποιοι ΔΕΝ απεργούν και είναι διαθέσιμοι.

Εξαλλου λίγοι θα είναι. .

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Οχι, αλλά για τώρα που είναι μέρες απεργίας, ΕΚΤΑΚΤΩΣ , θα μπορούσαν να έχουν μια λίστα με το ποιοι απεργούν. ..

Ή αν θες μια λίστα με το ποιοι ΔΕΝ ΑΠΕΡΓΟΥΝ και είναι διαθέσιμοι.

Κρίμα δεν είναι για τους ασθενείς να τρέχουν τσάμπα?

συμφωνώ στην ουσία οτι κριμα ειναι που τρεχουν τζαμπα διαφωνω στο ότι για να γίνει αυτό θα πρέπει ενας οποισδήποτε ιδιώτης που εχει ενα 5ψηφιο για να εξυπηρετέι να εχει τευτερια και ντοκουμέτνα με το ποιος απεργεί και πότε. Αυτά ειναι στοιχεία που δεν ξέρεις πότε και πως μπορουν να χρησιμοποιηθούν και βλάψουν τον καθένα...ιδιως τωρα που παιζονται θεματα διαθεσιμότητας, κινητικότητας και απολυσεων .... και φυσικά το τι θα γινει στο μελλον, που με το ζόρι μας αφήνουν να κανουμε εκλογες...

kOZcp3.png

ελα ρε στο Γοργοπόταμο; Αρα γνωρισε τον Αρη και τον Ζερβα απο κοντα. Ζει;

Όχι Νελλάκι έχει πεθάνει χρόνια τώρα.

Αλλά ξέρει ο πεθερός μου ιστορίες και μας τις λεει καμιά φορά.

Ητανε και απο την περιοχή ο παππούς.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...