Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Symfwnw 100%. vevaia o evrwpoios leei apelyse sto dhmosio ki oi dikoi mas gi ana mh xasoun ta pelatakia protimoun na armegoun aytous me ta liga.

Tespa na sou pw to site pou sou pa to eides?

Na sou pw.

Με είχε παρασύρει η κουβέντα, παω να το δω κι έρχομαι.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

το αν θα απεργήσει ο συγκεκριμένος γιατρός ή όχι δεν είναι δουλειά του ιδίωτη με το 5ψηφιο να το γνωρίζει...!!!

Έπρεπε να τους έχουν ενημερώσει να μην τρέχει ο μ@λακας ο ασθενής.

Μόρφω γενικά μιλάω δε σε είπα εσενα μ@λακα. :tongue:

X8R8p2.png

uHpXp2.png

χαχαχχααχαχχα ναι κατεβασε το και μετα ρωτα με οτι θες.Εκτος απο το να τους ελεγχω κλπ μ αρεσει πολυ και να τους σκοτωνω(οταν τους βαρεθω καποιους)

Το πιο πετυχημενο που πιανει σχεδον παντα ειναι οταν καποιος ασχετος παει να φτιαξει το πλυντηριο πιατων.Πεθαινει απο ηλεκτροπληξια.

Κοριτσια με το ικολι δεν ειχατε συμπτωματα;τιποτα;Στα ουρα ας πουμε δεν δημιουργει ουρολοιμωξη;Δεν το καταλαβαινεις;;;:confused:

Stis gynaikws den xerw an dhmiourgei symptwmata padws stous antres de nomizw oti to katalavainoune. Sto sperma xtypaei vasika.

το αν θα απεργήσει ο συγκεκριμένος γιατρός ή όχι δεν είναι δουλειά του ιδίωτη με το 5ψηφιο να το γνωρίζει...!!!

ναι στο πενταψήφιο πήρε...νομίζω όλοι οι γιατροί απεργούν σήμερα...

Α ναι να πω για το E. Coli ζει στο εντερο οπως ειπε και η Cacao. Δεν μπορει να βρισκεται στο στομαχι γιατι εχει οξινο περιβάλλον. Το Ε. coli θελει αλακαλικο pH ...μαλιστα ζει και στα χαμηλότερα κομματια του εντέρου, στο παχυ...!!!

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

έλα μου ντε...και αυτή στην γραμματεία απόρησε που μου το έκλεισαν και σήμερα...που ήξεραν.....οτι απεργούν.....μαλάκες...

Kala h gramateia profanws tha prepe na xerei oti apergei o giatros. Ela panagia mou!!!! talaipwria xwris logo!!

ναι στο πενταψήφιο πήρε...νομίζω όλοι οι γιατροί απεργούν σήμερα...

Έτσι είναι όπως το λέει η Πηνελόπη γι'αυτό και εγώ απόρησα και είπα μα καλά δεν τους είχαν ενημερώσει???Μπορεί κάποιος να απεργούσε μπορεί και όχι.Αν δεν τους είχαν στείλει ενημέρωση με το ποιός γιατρός απεργεί που να το ξέρουν αυτοί???

Διαφημίσεις

Έπρεπε να τους έχουν ενημερώσει να μην τρέχει ο μ@λακας ο ασθενής.

Μόρφω γενικά μιλάω δε σε είπα εσενα μ@λακα. :tongue:

αυτό σημαινει οτι ενας ιδιωτης θα εχει αρχείο για το πότε απεργεί ο καθένας... δεν νομίζω οτι ειναι σωστό κατι τέτοιο.

kOZcp3.png

Έτσι είναι όπως το λέει η Πηνελόπη γι'αυτό και εγώ απόρησα και είπα μα καλά δεν τους είχαν ενημερώσει???Μπορεί κάποιος να απεργούσε μπορεί και όχι.Αν δεν τους είχαν στείλει ενημέρωση με το ποιός γιατρός απεργεί που να το ξέρουν αυτοί???

να το κλείσουν αν δεν μπορούν....αντε μη πω τίποτα πιο βαρύ....δεν με πειράζει που πήγα και απεργούσε.....με πειράζει που περπάτησα έντονα...γιατί δεν κάνει...:evil::evil:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...