Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Αααααα οκ.. θα πω στον αντρα να το κατεβάσει.Εεεε εννοώ δηλαδή θα παω να το αγοράσω νόμιμα απο ενα μαγαζί! :tongue:

χαχαχχααχαχχα ναι κατεβασε το και μετα ρωτα με οτι θες.Εκτος απο το να τους ελεγχω κλπ μ αρεσει πολυ και να τους σκοτωνω(οταν τους βαρεθω καποιους)

Το πιο πετυχημενο που πιανει σχεδον παντα ειναι οταν καποιος ασχετος παει να φτιαξει το πλυντηριο πιατων.Πεθαινει απο ηλεκτροπληξια.

Κοριτσια με το ικολι δεν ειχατε συμπτωματα;τιποτα;Στα ουρα ας πουμε δεν δημιουργει ουρολοιμωξη;Δεν το καταλαβαινεις;;;:confused:

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα και απο μενα κουκλες!!!

Αθανασουλα εμεις τα ειπαμε και τηλεφωνικως! Μιλα με Αρκ και αν ειναι αναγκη καντε fake αποτελεσματα.

Ζεττακι κανε οπως νιωθεις καρδια μου, και τη χοριακη σου στα 180 να μου πεις εγω θα χαρω! ;)

Ε-coli!!! Μεγαλη ιστορια! Κια γω το κολλησα και εκανα πανω απο χρονο να φυγει....ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ! Τελικα εξαφανιστηκε μια μερα...ετσι ξαφνικα....

Παω να κανω καμια δουλιτσα! Σημερα ξυπνησα καπως...τα εβαλα και με το μωρο....εχω τα κυκλοθυμικα μου! Τρελη!

Ρε Εφη δε σε πρόλαβα πάλι! ! Αααααααα... είσαι γρήγορη εσύ!

Έτσι είμαστε εμείς οι γυναίκες!

Τρελες!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Θα μπορούσε να το κάνει αυτό.Όταν πέρασα εγώ στην ίδια επιτροπή περνάγανε για έξω και για πρόκληση.Απλά δεν ξέρω τι δικαιολογητικά χρειάζεται η πρόκληση για να σε περάσουν και αν σε περνάνε πιο εύκολα.

Einai pio eukolo gia proklisi.

ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΔΙΕΤΙΑΣ ΌΠΟΥ ΘΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΌΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΛΠΙΓΓΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΝ.

ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ Η ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Η ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΟΠΥΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΙΑΤΡΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟ- ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΟ Η ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΟ

ΥΠΕΡΗΧΟΓΡΑΦΗΜΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΜΕ ΕΚΘΕΣΗ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΑΠΟ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟ Ή ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ Ή ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ.

ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΛΕΓΧΘΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΝΤΑ ΙΑΤΡΟ.

Yv7Sp2.png

χαχαχχααχαχχα ναι κατεβασε το και μετα ρωτα με οτι θες.Εκτος απο το να τους ελεγχω κλπ μ αρεσει πολυ και να τους σκοτωνω(οταν τους βαρεθω καποιους)

Το πιο πετυχημενο που πιανει σχεδον παντα ειναι οταν καποιος ασχετος παει να φτιαξει το πλυντηριο πιατων.Πεθαινει απο ηλεκτροπληξια.

Κοριτσια με το ικολι δεν ειχατε συμπτωματα;τιποτα;Στα ουρα ας πουμε δεν δημιουργει ουρολοιμωξη;Δεν το καταλαβαινεις;;;:confused:

σου αρέσει να σκοτώνεις ανθρώπους;τστστστσ......τι να πω...τστστσ:D:D:D

Κοίτα. ...

Υπαρχουν ελληνες που ειναι κωλοφ@ρα... Λαμογια, κλέφτες και καλοπερασακιδες!

Σαπιοι ως το κόκαλο. Κομματοσκυλα που το μόνο που τους ένοιαζε ήταν να μπουν στο δημόσιο για να ξύνουν τα @ρχιδια τους...

Μίζες. ..

Κλεφτες. .. ψεύτες. ..

ΟΜΩΣ μου κάνει εντύπωση πως γίνεται αλλα κράτη να χρωστάνε περισσότερα λεφτά και να μη τους ακουμπάει κανείς. ..

Γιατί έμας να μας γ@μανε τοσο πολύ?

Επίσης, εγώ είμαι εντελώς αντίθετη με τη ΧΑ και γενικά με τους δεξιούς κλπ.

ΟΜΩΣ δυστυχώς υπάρχουν γέροι και γριές που ζουν σε περιοχές γ@μησε τα και δε μπορούν να πάνε τράπεζα να πάρουν τη σύνταξη τους. ..

Αυτούς προσέγγισε αρχικά η ΧΑ.

Κατι γέρους ανυμπορους που χεστηκαν για το αν αυτός που τους παει με ασφάλεια στην τράπεζα είναι φασίστας. .

Αυτούς προσέγγισαν αρχικά.

Με την ανοδο τους βέβαια, απέκτησαν """"""κύρος"""""" κλπ και στράφηκαν κυρίως σε αμόρφωτα άτομα και στρατοκ@υλους.

Πολλα είπα.

Panta oi fasistes an desi istorika kanane filanthrwpies gia na proselkysoun kosmo kai sysitia giati eiani karga laikistes. Omws o fasismos den eiani POTE h lysh!!

Epishs allo h dexia allo h akrodexia.

Alles xwres mporei na xrwstane pio polla opws h Amerikh px alla exoun viomhxania, exoun isws diko tous nomisma to opoio mporoun kai na typwsoun, exoun exagwges ki as exoun elleimma. emeis den exoume TIPOTA. Den paragoume TIPOTA. Den exoume KANENA eisodhma pera tou daneismou.

Daneizomaste gia misthous kai syntaxeis Kai den meiwnoume kai ton dhmosio tomea. Pou dysthxws prepei na ginei. Pws na to kanoume. Eiani yperarithmoi. Exoun apolythei 1,400,000 idiwtikoi kai KANENAS dhmosios. OK malakia alla ti na kanoume twra etsi einai!!

Kai oxi mono daneizomaste kaname apeires spatales kai nai yparxoun lamogia pou ta perissotera mas kyvernane!!

Apla den ftianei mono oi alloi pou mas katantane etsi, Emesi ftiame panw opo olous!!!! Kai peirssotero giati h pleiospisfia tou laou eiani amwrfwth kai anegkefali!! Na mou peis afou den leitourgoun ta sxoleia pws na morfwthoun. Eiani domino!!

Διαφημίσεις

Η πρόκληση τι ακριβώς ειναι; Αυτό που παίρνεις καποια φάρμακα για να κάνεις πολλά ωάρια και μετά κάνεις sex; Αν παει γι'αυτό δεν θα τις δώσουν ασχετα φάρκαμα από αυτά που χρειάζεται;

Nai auto akrivos.

Apla ginete me ta idia farmaka pou dinoun stin eksosomatiki.

Yv7Sp2.png

έλα μου ντε...και αυτή στην γραμματεία απόρησε που μου το έκλεισαν και σήμερα...που ήξεραν.....οτι απεργούν.....μαλάκες...

Γιατί σου κάνει εντύπωση Μόρφω μου?

Αφού δε ζούμε σε κράτος.

Δε θα βρίσω παλι να πω σε τι ζούμε.

Ξεκινάει απο μπου και τελειώνει σε ρδέλο!

Βρείτε το και κερδίζετε τσίχλα μπανάνα!

:tongue:

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Einai pio eukolo gia proklisi.

ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΔΙΕΤΙΑΣ ΌΠΟΥ ΘΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΌΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΛΠΙΓΓΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΝ.

ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ Η ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Η ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΟΠΥΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΙΑΤΡΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟ- ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΟ Η ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΟ

ΥΠΕΡΗΧΟΓΡΑΦΗΜΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΜΕ ΕΚΘΕΣΗ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΑΠΟ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟ Ή ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ Ή ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ.

ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΛΕΓΧΘΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΝΤΑ ΙΑΤΡΟ.

Vre koritsia pouthena den grafei oti o giatros pou tha dosei parapemptiko prepei na einai tou eopyy !!!!

Yv7Sp2.png

Κοίτα. ...

Υπαρχουν ελληνες που ειναι κωλοφ@ρα... Λαμογια, κλέφτες και καλοπερασακιδες!

Σαπιοι ως το κόκαλο. Κομματοσκυλα που το μόνο που τους ένοιαζε ήταν να μπουν στο δημόσιο για να ξύνουν τα @ρχιδια τους...

Μίζες. ..

Κλεφτες. .. ψεύτες. ..

ΟΜΩΣ μου κάνει εντύπωση πως γίνεται αλλα κράτη να χρωστάνε περισσότερα λεφτά και να μη τους ακουμπάει κανείς. ..

Γιατί έμας να μας γ@μανε τοσο πολύ?

Επίσης, εγώ είμαι εντελώς αντίθετη με τη ΧΑ και γενικά με τους δεξιούς κλπ.

ΟΜΩΣ δυστυχώς υπάρχουν γέροι και γριές που ζουν σε περιοχές γ@μησε τα και δε μπορούν να πάνε τράπεζα να πάρουν τη σύνταξη τους. ..

Αυτούς προσέγγισε αρχικά η ΧΑ.

Κατι γέρους ανυμπορους που χεστηκαν για το αν αυτός που τους παει με ασφάλεια στην τράπεζα είναι φασίστας. .

Αυτούς προσέγγισαν αρχικά.

Με την ανοδο τους βέβαια, απέκτησαν """"""κύρος"""""" κλπ και στράφηκαν κυρίως σε αμόρφωτα άτομα και στρατοκ@υλους.

Πολλα είπα.

Προεδράρα μου έτσι, χώσε στα φασιστόμουτρα....

Να πώ επίσης πως στην Ελλάδα έχουμε μπερδέψει την έννοια του πατριώτη.

Στον εμφύλιο, συμφωνώ, τα κάναμε σκατά αλλά αντίσταση κατά το υ κατακτητή κάνανε όλοι οι ΈΛληνες.

Το γράφει και ο Γλέζος στο δίτομο έργο του για την Εθνική Αντίσταση.

Ο παππούς μου, για παράδειγμα, ήταν δεξιός, οπαδός του Βασιλιά αλλά οι βρωμογερμαναράδες τον εκτελέσανε επειδή ήτανε αντίσταση και παλευε για τη λευτεριά αυτού του έρημου του τόπου.

Ο παππούς του άντρα μου, ήταν αριστερός, συμμετείχε στην αντίσταση και στην ανατίναξη της γέφυρας στον Γοργοπόταμο και κυνηγημένος όλη του τη ζωή.

Σκατά ήταν η ανταμοιβή του ενός , σκατά και του άλλου...

Panta oi fasistes an desi istorika kanane filanthrwpies gia na proselkysoun kosmo kai sysitia giati eiani karga laikistes. Omws o fasismos den eiani POTE h lysh!!

Epishs allo h dexia allo h akrodexia.

Alles xwres mporei na xrwstane pio polla opws h Amerikh px alla exoun viomhxania, exoun isws diko tous nomisma to opoio mporoun kai na typwsoun, exoun exagwges ki as exoun elleimma. emeis den exoume TIPOTA. Den paragoume TIPOTA. Den exoume KANENA eisodhma pera tou daneismou.

Daneizomaste gia misthous kai syntaxeis Kai den meiwnoume kai ton dhmosio tomea. Pou dysthxws prepei na ginei. Pws na to kanoume. Eiani yperarithmoi. Exoun apolythei 1,400,000 idiwtikoi kai KANENAS dhmosios. OK malakia alla ti na kanoume twra etsi einai!!

Kai oxi mono daneizomaste kaname apeires spatales kai nai yparxoun lamogia pou ta perissotera mas kyvernane!!

Apla den ftianei mono oi alloi pou mas katantane etsi, Emesi ftiame panw opo olous!!!! Kai peirssotero giati h pleiospisfia tou laou eiani amwrfwth kai anegkefali!! Na mou peis afou den leitourgoun ta sxoleia pws na morfwthoun. Eiani domino!!

Οταν διάβασα το μήνυμα μου το κατάλαβα οτι θα φανεί καπως το δεξιά - ακροδεξια.

Σαφώς είναι διαφορετικά πράγματα, εγώ είπα ουσιαστικά ότι δεν με αντιπροσωπευει ούτε η δεξιά ούτε η ακροδεξια.

Αλλά το έγραψα κάπως "μπερδευτικά".

Συμφωνω σε όλα οσα λες, δε λέω τίποτα αντίθετο.

Ειδικά με τους υπεραριθμους κομματοσκυλους δημόσιους εχω μεγάλη λύσσα...

Σαφώς υπάρχουν κάποιοι που δουλεύουν και μπήκαν με την αξία τους και μπλα μπλα μπλα μπλα.

Το λέω μην παρεξηγηθώ. ..

ΟΜΩΣ εγώ φίλε που δουλεύω απο 20 χρονών σα το σκυλί όρθια κυρίως, 12ωρα, σπαστά κλπ κλπ, τι φταίω? ???????????

Πάρτα απο αυτούς που τα φάγανε φίλε ευρωπαιε.

Οχι απο εμένα. .

Γατάκι. .

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Προεδράρα μου έτσι, χώσε στα φασιστόμουτρα....

Να πώ επίσης πως στην Ελλάδα έχουμε μπερδέψει την έννοια του πατριώτη.

Στον εμφύλιο, συμφωνώ, τα κάναμε σκατά αλλά αντίσταση κατά το υ κατακτητή κάνανε όλοι οι ΈΛληνες.

Το γράφει και ο Γλέζος στο δίτομο έργο του για την Εθνική Αντίσταση.

Ο παππούς μου, για παράδειγμα, ήταν δεξιός, οπαδός του Βασιλιά αλλά οι βρωμογερμαναράδες τον εκτελέσανε επειδή ήτανε αντίσταση και παλευε για τη λευτεριά αυτού του έρημου του τόπου.

Ο παππούς του άντρα μου, ήταν αριστερός, συμμετείχε στην αντίσταση και στην ανατίναξη της γέφυρας στον Γοργοπόταμο και κυνηγημένος όλη του τη ζωή.

Σκατά ήταν η ανταμοιβή του ενός , σκατά και του άλλου...

ελα ρε στο Γοργοπόταμο; Αρα γνωρισε τον Αρη και τον Ζερβα απο κοντα. Ζει;

kOZcp3.png

Οταν διάβασα το μήνυμα μου το κατάλαβα οτι θα φανεί καπως το δεξιά - ακροδεξια.

Σαφώς είναι διαφορετικά πράγματα, εγώ είπα ουσιαστικά ότι δεν με αντιπροσωπευει ούτε η δεξιά ούτε η ακροδεξια.

Αλλά το έγραψα κάπως "μπερδευτικά".

Συμφωνω σε όλα οσα λες, δε λέω τίποτα αντίθετο.

Ειδικά με τους υπεραριθμους κομματοσκυλους δημόσιους εχω μεγάλη λύσσα...

Σαφώς υπάρχουν κάποιοι που δουλεύουν και μπήκαν με την αξία τους και μπλα μπλα μπλα μπλα.

Το λέω μην παρεξηγηθώ. ..

ΟΜΩΣ εγώ φίλε που δουλεύω απο 20 χρονών σα το σκυλί όρθια κυρίως, 12ωρα, σπαστά κλπ κλπ, τι φταίω? ???????????

Πάρτα απο αυτούς που τα φάγανε φίλε ευρωπαιε.

Οχι απο εμένα. .

Γατάκι. .

Symfwnw 100%. vevaia o evrwpoios leei apelyse sto dhmosio ki oi dikoi mas gi ana mh xasoun ta pelatakia protimoun na armegoun aytous me ta liga.

Tespa na sou pw to site pou sou pa to eides?

Εμένα με ετσουζε το σημείο πάρα πολύ.

Ομωε υπάρχει και ουρολοιμοξη χωρίς σύμπτωματα...

Η λεγόμενη ύπουλη! :tongue:

X8R8p2.png

uHpXp2.png

έλα μου ντε...και αυτή στην γραμματεία απόρησε που μου το έκλεισαν και σήμερα...που ήξεραν.....οτι απεργούν.....μαλάκες...

το αν θα απεργήσει ο συγκεκριμένος γιατρός ή όχι δεν είναι δουλειά του ιδίωτη με το 5ψηφιο να το γνωρίζει...!!!

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...