Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια μου.

Αθανασία μου τα είπαμε και χθες.Μάζεψε τις εξετασεις σου μίλα με τον Αρκ και βλέπεις τι θα κάνεις με την επιτροπή.Άσχετα με το πόσο καιρό θα πάρει ο άντρας σου αντιβίωση καλό είναι να έχεις τα φάρμακα τις επιτροπής.Τώρα το αν θα σου δώσει ο γιατρός το παραπεμπτικό ή όχι για ανεξήγητη υπογονομότητα δεν το ξέρω.Ψάξτο πρώτα γιατί αν δουν 2 διαφορετικά αποτελέσματα στα σπερμοδιαγράμματα ίσως σας πουν να προσπαθήσετε ξανά.Δεν το ξέρω,απλά το λέω για να μην βρεθείς μπροστά σε δυσάρεστες εκπλήξεις.Ρώτα καλύτερα τον Αρκ.Οι εξωσωματικοί ξέρουν να μας καθοδηγούν καλύτερα.

Ειρηνάκι μου χάρηκα πολύ με τα νέα σου.Θα κάνεις αρκετά και καλά αβγουλάκια!!!!Με το καλό!!!

Κορίτσια εμένα μου τις ζήτησαν και τις κράτησαν τις ορμονολογικές εξετάσεις του άντρα μου.Στην εγκύκλιο δεν αναφέρεται σαφώς.Λέει απλώς ορμονολογικές εξετάσεις χωρίς να προσδιορίζει αν μιλάει για άντρα ή γυναίκα ή και για τους 2.Γι'αυτό καλό είναι να τις έχουμε γιατί ποτέ δεν ξέρουμε με ποιούς μπορεί να μπλέξουμε.

Φιλιά σε όλα τα κοριτσάκια μου!!!

Διαφημίσεις

Ναι τα μισα διαβαζω γιαυι απο το κιν δεν μπορω

Κολλαει η βλακεια.Ζεττα αν το ικολι ηταν στο στομαχι δεν θα υπηρχε και προβλημα αν θα το ετρωγες....

σε τσάκωσα πάλι ...

υπάρχουν διάφοροι τύποι του ecoli ... υπάρχει σε όλους τους οργανισμούς ...

Τα βακτηρίδια Escherichia coli αποτελούν μια ομάδα βακτηριδίων με πολλές υποομάδες. Οι περισσότερες από αυτές "κατοικούν" στο στομάχι των θερμόαιμων (ενδοθερμικά) ζώων, κυρίως πτηνών, θηλαστικών αλλά και των ανθρώπων. Η ομάδα αυτή των βακτηριδίων πήρε το όνομά της από τον γερμανο-αυστριακό παιδίατρο και καθηγητή του πανεπιστημίου του Μονάχου Theodor Escherich (1857-1911) ο οποίος και τα ανακάλυψε.

Τα περισσότερα είδη του Escherichia coli είναι αβλαβή, ακόμα και επωφελή για τον οργανισμό του ξενιστή. Υπάρχουν όμως κάποιοι τύποι τους, όπως τα O157:H7, O121, O26, O103, O111, O145,και O104:H21 που μπορούν να προκαλέσουν σοβαρές τροφικές δηλητηριάσεις στους ανθρώπους, ακόμη και θάνατο, καθώς παράγουν επικίνδυνες τοξίνες.

anyway, φτάνει το μάθημα .. στο λέω γιατί το είχα ψάξει πολύ πριν καιρό ...

όσον αφορά το πως βρίσκεται στο στομάχι ... δεν ήξερα όμως οτι πάει και ... παρακάτω ...

url]

ΔΥΣΤΥΧΏΣ Αννούλα μου, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που έχουν στραφεί σε αυτούς τους αλήτες.

Είναι πολυδιάστατο το θέμα, ας μη το ανοίξουμε.

Symfwnw na mhn to anoixoume alla edaxei den eimastan emeis telioi kai irthan oi alloi gia mas gamisan.

Kaname APEIRES malakies.

Kai sthn telikh emeis tou kalesame na rthoun. Den mas epivlithikan. Asxeta an einai malakes

Alla eidika tous fasistes emeis oi idioi tous psifisame.

Asxeto alla na sou pw exesi dei ayto to site http://www.babyzone.gr/

Xarizodai APEIRA pragmata sxetika me tis egymosynes.

Διαφημίσεις

καλημέρα....καλά είναι πολύ μαλάκες αυτοί που κλείνουν ραντεβού για τους γιατρούς...

πήρε η μάνα μου σήμερα το πρωί τηλ.να μου κλείσει ραντεβού....τις κλείσανε για σήμερα.....πάω στο ικα...σχεδόν τρέχοντας να προλάβω...η γιατρός άφαντη...ρωτάω...μου λένε έχουν απεργία οι γιατροί σήμερα.....γιατί ρε μ....κλείνετε ραντεβού αφου έχουν απεργία;τα νεύρα μμου...τσάμπα το τρέξιμο....

Έλα ρε έλεος!!!Μα καλά δεν τους είχαν ενημερώσει ποιοί γιατροί απεργούν???Τζάμπα τρέξιμο ρε Μορφάκι.

αααα κοιτα στο κιν μια βλακεια θα ειναι μαλλον.Εμενα το σιμς μονο στον υπολογιστηη μ αρεσει.Και στο playstation που το ειχα δεν μου αρεσε

Δεν ειναι το ιδιο.Αμα κανεος κεφι κατεβασε στο pc σου να το δεις.

Αααααα οκ.. θα πω στον αντρα να το κατεβάσει.Εεεε εννοώ δηλαδή θα παω να το αγοράσω νόμιμα απο ενα μαγαζί! :tongue:

X8R8p2.png

uHpXp2.png

μη το λες μαρή.....δεν είναι υποχρεωτικό....ααααααα...μας έσκασες...:D:D:D:D
Pes ta vre Morfaki !!!!

Zettaki den tha se rotame pleon tipota ...

:o:o :):):)

ε τώρα ησύχασα .... σε εσάς λοιπόν δεν θα το πω ...

url]

Αααααα οκ.. θα πω στον αντρα να το κατεβάσει.Εεεε εννοώ δηλαδή θα παω να το αγοράσω νόμιμα απο ενα μαγαζί! :tongue:

μάρη μην γράφεις τέτοια ... θες να δεις τον Στουρν@ρ@ έξω απο την πόρτα σου ...

και επίσης τώρα που το θυμήθηκα .... να μην τρως φτερούγες απο το κοτόπουλο ...

url]

Καλημέρα και απο μενα κουκλες!!!

Αθανασουλα εμεις τα ειπαμε και τηλεφωνικως! Μιλα με Αρκ και αν ειναι αναγκη καντε fake αποτελεσματα.

Ζεττακι κανε οπως νιωθεις καρδια μου, και τη χοριακη σου στα 180 να μου πεις εγω θα χαρω! ;)

Ε-coli!!! Μεγαλη ιστορια! Κια γω το κολλησα και εκανα πανω απο χρονο να φυγει....ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ! Τελικα εξαφανιστηκε μια μερα...ετσι ξαφνικα....

Παω να κανω καμια δουλιτσα! Σημερα ξυπνησα καπως...τα εβαλα και με το μωρο....εχω τα κυκλοθυμικα μου! Τρελη!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Athanasia mou,

Mipos na peraseis gia proklisi asxeta pou eklises rantevou gia ekso?

Na mazepseis ta xartia kai parapemptiko gia proklisi kai na kaneis to kinezo???? Exeis ena kalo spermodiagramma kai einai vasiko.

Θα μπορούσε να το κάνει αυτό.Όταν πέρασα εγώ στην ίδια επιτροπή περνάγανε για έξω και για πρόκληση.Απλά δεν ξέρω τι δικαιολογητικά χρειάζεται η πρόκληση για να σε περάσουν και αν σε περνάνε πιο εύκολα.

Symfwnw na mhn to anoixoume alla edaxei den eimastan emeis telioi kai irthan oi alloi gia mas gamisan.

Kaname APEIRES malakies.

Kai sthn telikh emeis tou kalesame na rthoun. Den mas epivlithikan. Asxeta an einai malakes

Alla eidika tous fasistes emeis oi idioi tous psifisame.

Asxeto alla na sou pw exesi dei ayto to site http://www.babyzone.gr/

Xarizodai APEIRA pragmata sxetika me tis egymosynes.

Κοίτα. ...

Υπαρχουν ελληνες που ειναι κωλοφ@ρα... Λαμογια, κλέφτες και καλοπερασακιδες!

Σαπιοι ως το κόκαλο. Κομματοσκυλα που το μόνο που τους ένοιαζε ήταν να μπουν στο δημόσιο για να ξύνουν τα @ρχιδια τους...

Μίζες. ..

Κλεφτες. .. ψεύτες. ..

ΟΜΩΣ μου κάνει εντύπωση πως γίνεται αλλα κράτη να χρωστάνε περισσότερα λεφτά και να μη τους ακουμπάει κανείς. ..

Γιατί έμας να μας γ@μανε τοσο πολύ?

Επίσης, εγώ είμαι εντελώς αντίθετη με τη ΧΑ και γενικά με τους δεξιούς κλπ.

ΟΜΩΣ δυστυχώς υπάρχουν γέροι και γριές που ζουν σε περιοχές γ@μησε τα και δε μπορούν να πάνε τράπεζα να πάρουν τη σύνταξη τους. ..

Αυτούς προσέγγισε αρχικά η ΧΑ.

Κατι γέρους ανυμπορους που χεστηκαν για το αν αυτός που τους παει με ασφάλεια στην τράπεζα είναι φασίστας. .

Αυτούς προσέγγισαν αρχικά.

Με την ανοδο τους βέβαια, απέκτησαν """"""κύρος"""""" κλπ και στράφηκαν κυρίως σε αμόρφωτα άτομα και στρατοκ@υλους.

Πολλα είπα.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Η πρόκληση τι ακριβώς ειναι; Αυτό που παίρνεις καποια φάρμακα για να κάνεις πολλά ωάρια και μετά κάνεις sex; Αν παει γι'αυτό δεν θα τις δώσουν ασχετα φάρκαμα από αυτά που χρειάζεται;

kOZcp3.png

Athanasia mou,

Mipos na peraseis gia proklisi asxeta pou eklises rantevou gia ekso?

Na mazepseis ta xartia kai parapemptiko gia proklisi kai na kaneis to kinezo???? Exeis ena kalo spermodiagramma kai einai vasiko.

Το σκέφτηκα και εγώ χθές.

Γιατί ο Δημήτρης χλωμό το βλέπω να ξαναπάει για fake.

Έχω και ραντεβού με τον Λυκ.. αρχές Οκτώβρη και ότι γίνει.

Θα πάρω και τον Αρκ το απόγευμα αλλά θέλω να δώ

τί ορμονικές θα έχω.

Κοίτα που καταντήσαμε να θέλουμε κακά αποτελεσματα...την τρέλα μου μέσα...:evil::evil::evil:

Έλα ρε έλεος!!!Μα καλά δεν τους είχαν ενημερώσει ποιοί γιατροί απεργούν???Τζάμπα τρέξιμο ρε Μορφάκι.

έλα μου ντε...και αυτή στην γραμματεία απόρησε που μου το έκλεισαν και σήμερα...που ήξεραν.....οτι απεργούν.....μαλάκες...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...