Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Είδατε διαφορά με την αντιβίωση δλδ;Αμαρωτιεμαι αν θα δω καλύτερη βλαστοκύστη μετά από αυτό.

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Μια μεγαλη μεγαλη καλησπερα!!!!!!!!!!!!!!!!Ελπιζω να μην με ξεχασατε!!επανηλθα!Σορυ αν χαθηκα κοριτσια ειχα αναγκη ομως απο ηρεμια.....Το αποτελεσμα για οσες θυμουντε δυστηχως ειναι ασχημο ..Ηχοριακη δεν ειχε φυσιολογικες τιμες μια διλασιαζοταν και μια οχι καναμε υπερυχο ειδαμε σακο αλλαοχι αιματωμα στο σακο και επρεπε να το βγαλω..βεβαια η πρωτη προσπαθεια του γιατρου με ενδοφλεβια μεθοτρεξανη για να αποβαλω δεν ηταν επιτυχεις οποτε καναμε χειρουργιο..Στειλαμε δειγμα για ιστολογικη δεν ηταν εξωμητριο... Ογιατροσ ειπε να μη στεναχωριεμαι οτι ισως ετσι επρεπε να γινει αφου δεν ηταν καλο..Αφου μαζεψα τα κομματια μου λοιπον γυρισα!Με καλη διαθεση!!ΚΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ περιμενω να ακουσω απο ολες ευχαριστα νεα και μονο παρακαλω!!!!!!!Σας φιλω ολες το βραδακι θα μπω να τα πουμε !!

Ροδο μου χαιρομαι πολύ που επανήλθες...πολλες φορές σε αναφεραμε ολα τα κορίτσια....

Χαιρομαι που εισαι καλα στην υγεια σου! Ψυχολογικα καταλαβαινω οτι δεν ειναι ευκολα...:(:(:( Πρεπει να προχωρησουμε ομως...μονο αυτο τον δρομο εχουμε αν θελουμε να γινουμε μανούλες!!

Παρε τον χρονο σου και μετα ξανα προς τον στοχο μας! ;););) Είμαστε εδώ για ότι θέλεις!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

κοριτσια για ποτε λετε? πρωι η απογευμα? εγω πρωινα δουλευω

RODOOOOOOOOOOOOOO πολυ χαιρομαι που ξαναγυρισες

Pepsi μου επειδη εγω θα ειμαι μονο τι πρωϊ Θεσσαλονίκη γι αυτο το κανουμε πρωί.....Δεν μπορεις ε? :(

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Αυριο θα κανω βραστο,εγω δεν το τρωω αλλα αρεσει στον αντρα μου

Θέλω και γω λίγο.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Καλημέρα απο Βορρά ως Νότο και από Ανατολή ως Δύση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν μπήκα πολύ εχθές γιατι ειχα πολλή δολειά :( το απόγευμα και το βραδυ πήγαμε στα πεθερικά μου.

PEPSI αν μπορεσεις αλλαξε το...και πες μας...μακαρι να μπορέσεις να ρθεις!!!

ΖΕΤΤΑ και EVMORFIA εστειλα μηνυμα στη Χαρά (ΗΑRRΥ) και μπορει να ερθει και αυτη!!! :tongue::tongue::tongue:

Αν δε σας πειράζει μάλλον για Αριστοτέλους για να μπορέσω να παω στο Μακεδονίας μετα...να μην ψάχνομαι....:oops:

Εγω θα φυγω για το Μακεδονίας...κατά τις 13:00 - 13:15...Άρα να πουμε 10:30?? Αλλα σε ποιο σημείο? :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Αν φτάσετε νωρίτερα και θέλετε να καθήσετε καπου καθήστε και θα έρθω..

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Καλημέρα φιλενάδες μου!

Tί ωραία νέα διάβασα!!!!

Labrinipo μου μπράβο στην Αθηνά! Ακούσατε κοπέλες όσες έχουν αμφιβολίες για το γιατρό που θα πάνε να πάνε στης Λαμπρινης, ΑΝΙΤΆΚΙ, να πάρεις τον άντρα σου και να πάτε!!!!

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ μου μπράβο και για τη φιλη σου! Χάρηκα πάρα πολύ! Γιούπι κι αλλη διδυμομαμά! Αντε κορίτσι σου εύχομαι και σένα το ίδιο σύντομα!

zetta μου και γω σε σκέφτομαι πάντα! Θα φιλήσω τα αγόρια από όλες ΤΩΡΑ!

RODO μου χάρηκα πολύ που επέστρεψες και κυρίως χάρηκα που είσαι ευδιάθετη και θετική. Μακάρι μόνο καλά να έχεις από τώρα και στο εξής.

leutaki μου καλημέρα! Τί νέα???

Kορίτσια, η ΑΛΕΧ πού είναι?????????? Η λουλουλικα?????

χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα φιλενάδες μου!

Tί ωραία νέα διάβασα!!!!

Labrinipo μου μπράβο στην Αθηνά! Ακούσατε κοπέλες όσες έχουν αμφιβολίες για το γιατρό που θα πάνε να πάνε στης Λαμπρινης, ΑΝΙΤΆΚΙ, να πάρεις τον άντρα σου και να πάτε!!!!

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ μου μπράβο και για τη φιλη σου! Χάρηκα πάρα πολύ! Γιούπι κι αλλη διδυμομαμά! Αντε κορίτσι σου εύχομαι και σένα το ίδιο σύντομα!

zetta μου και γω σε σκέφτομαι πάντα! Θα φιλήσω τα αγόρια από όλες ΤΩΡΑ!

RODO μου χάρηκα πολύ που επέστρεψες και κυρίως χάρηκα που είσαι ευδιάθετη και θετική. Μακάρι μόνο καλά να έχεις από τώρα και στο εξής.

leutaki μου καλημέρα! Τί νέα???

Kορίτσια, η ΑΛΕΧ πού είναι?????????? Η λουλουλικα?????

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΑ!!!!!!!!!!!!!

Καλά ειμαι κοριτσάρα μου...τρώω το πρωινό μου στο γραφείο και εχω γεμισει παντού ψωμιά και τυριά!!! :oops::oops::oops::oops:

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Ανιτάκι, γερά με τσαμπουκά στον γιατρό το dvd είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να στο δώσει, εγώ δεν το είχα ζητήσει καν, μου το έδωσαν απο μόνοι τους.

..... Ααααα και που είσαι, σε αγαπάω τρελοζακυνθινια, είσαι λόλα σαν κι εμένα..;)

ΚΙ ΕΓΩ ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ ΤΡΕΛΕΓΚΟ ΜΟΥ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ...!!!!!!!!:P:p

ΘΑ ΤΟ ΔΩΣΕΙ ΤΟ DVD, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ OΛΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.....ΛΑΜΠΟΓΙΑΛΟ....!!!!!!!!!:evil::evil:

Και εμείς οι θαλάσσιες τι θα κάνουμε ρε κορίτσιά? Τηλεδιάσκεψη?????

Όλες για διακοπές Ζάκυνθο, Σάμο και Χίο παρακαλώωωωω

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ....ΠΑΝΩΚΑΒΑΛΙΩΤΙΣΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΩΚΑΒΑΛΙΩΤΙΣΕΣ.....ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ.....ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ.....ΕΕΕΕ.....ΣΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ...;);)

Και μένα μου αρέσει αυτή η σειρά,αλλά η αδυναμία μου είναι τα αστυνομικοδικαστικά τύπου law and order.

ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣOYN KAI ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ CSI KAI TO NCIS KAI O MENTALIST...!!!!!:P:p

Καλημέρα φιλενάδες μου!

Tί ωραία νέα διάβασα!!!!

ΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ....ΘΑ ΠΑΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΛΑ ΜΑΣ...ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΜΑΣ!!!!!!!

ΦΙΛΟΥΘΚΙΑ ΣΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΣΟΥ ΜΩΡΟ ΜΟΥ...!!!!!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΑ!!!!!!!!!!!!!

Καλά ειμαι κοριτσάρα μου...τρώω το πρωινό μου στο γραφείο και εχω γεμισει παντού ψωμιά και τυριά!!! :oops::oops::oops::oops:

ΛΕΤΑΚΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ...!!!!!!!!!!

ΑΡΧΙΣΑ ΚΙ ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΑ ΚΙ ΕΦΑΓΑ ΓΙΑ ΠΡΩΙΝΟ:

ΜΑΥΡΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥ ΤΟΣΤ ΜΕ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ

ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ....!!!!!!!!!!!

ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ..????????

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Καλημέρα απο Βορρά ως Νότο και από Ανατολή ως Δύση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν μπήκα πολύ εχθές γιατι ειχα πολλή δολειά :( το απόγευμα και το βραδυ πήγαμε στα πεθερικά μου.

PEPSI αν μπορεσεις αλλαξε το...και πες μας...μακαρι να μπορέσεις να ρθεις!!!

ΖΕΤΤΑ και EVMORFIA εστειλα μηνυμα στη Χαρά (ΗΑRRΥ) και μπορει να ερθει και αυτη!!! :tongue::tongue::tongue:

Αν δε σας πειράζει μάλλον για Αριστοτέλους για να μπορέσω να παω στο Μακεδονίας μετα...να μην ψάχνομαι....:oops:

Εγω θα φυγω για το Μακεδονίας...κατά τις 13:00 - 13:15...Άρα να πουμε 10:30?? Αλλα σε ποιο σημείο? :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Αν φτάσετε νωρίτερα και θέλετε να καθήσετε καπου καθήστε και θα έρθω..

ΚΑΛΗΜΕΡΑ γιατι μαρη σουσουραδα 10'30;αφου θα ερθεις πιο νωρις;Θελεις να κανεις βολτιτσα στα μαγαζια εεεε;πονηρη.Ναι πουλι μου Αριστοτελους θα κατσουμε,μου αρεσει που κανονιζω αν δεν με αφησει να δεις γλεντια

Σαλονικές σας ζηλευωωωωωω!!πόσο θα ηθελα να ειμαι μαζί σας και να πιω το καφεδάκι μου στην Αριστοτέλους! Να περασετε καλά και να πίετε μαι γουλία καφέ στην υγειά μου.

Εμεις εδω κατω τι θα κάνουμε; Θα βρεθούμε τελικά στις 14; Αν ναι πρέπει να το κανονίσουμε άμεσα γιατι 14 ειναι αυτή την Κυριακή!

Χάρηκα πολύ που επέστρεψες rodo μου. Πιστεύω οτι τωρα που ανοιγει και ο καιρός, μπηκε η άνοιξη για τα καλά θα σε βοηθήσει πολύ στην ψυχολογία. Ασε που στη Ροδο που εισαι (καλά θυμαμαι ε;) ειναι ακόμα καλυτερα τα πραγματα. Μη σε παίρνει από κάτω. Ξεκουρασου και απόλαυσε τις μερες που ερχονται. Μπορεί να ειμαστε χωρα που χρωσταει παντου αλλά από ήλιο και θαλασσα δεν θα στερηθουμε ποτε!!

kOZcp3.png

υπάρχει τέτοιο πραγμα; τι ειναι η μαρμελαδα χωρίς ζάχαρη; πως τη φτιαχνουν δηλαδη; βραζουν σκετα τα φρουτα;

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Επισης να σημειωσω σε εσας τις Σαλονικίες που μιλάτε και με την Ηarry , πειτε της οτι την σκεφτομαστε και οτι θα χαρουμε να εχουμε νεα της. Που χάθηκε αυτή η ψυχη;

kOZcp3.png

Καλημερα!

Αποφαασισα να ξεκουράζομαι λίγο παραπάνω για αυτο δεν πολυμπαινω λεω μην κανω καμια βλακεια και κουραζομαι και μετα τραβαω τα μαλλια μου.

Απορω πως αντεχετε και ξενυχτατε ευμορφία και Rika ειστε duracel εγω μετα το Σουλειμαν πεφτω ξερή αλλα σηκωνομαι το βραδυ γιατι η μικρη βήχει εγω παω τουαλέτα κι ετσι ολη νυχτα κοιμαμαι με διακοπες.

Αννιτακι μου θα κλεισω παρασκευη απογευμα που θες να συναντηθούμε? απεξω? η διευθυνση ειναι Σαχτουρη 24 Πειραιας, εσυ που θα μεινεις? αν εισαι κοντα μου περναω και σε περνω.

Dada μου κι εγω Σάγαπω και παρακαλάω το θεό σύντομα να γίνεις μανούλα αν και ειμαι πολύ σίγουρη οτι αυτη τη φορα θα πανε ολα μια χαρα, απλα εννοουσα οτι στους φυσικούς δεν καταφέρνουμε να παρουμε καθε μήνα το ωαριο στο ειπα για να μην απογοητευτεις γιατι εγω ετσι νομιζα και μετα επεφτα οταν εβλεπα ενα μηνα να μην παμε καλα, μακάρι εσύ να τα πάρεις ολα και να γονιμοποιηθουν και γρήγορα γρήγορα να τα βαλετε να κολλησουν, ο γιατρος σου σίγουρα ξέρει τι κανει ειναι καλος απο οσα εχω ακουσει.

Zetta μου εννοειται οτι δεν σε ξέχασα αλλα ενταξει δεν επιμενω καταλαβαίνω οτι καθε κοπελα ισως να μην προλαβαίνει να γραψει να θελει λίγο το χρονο της την ηρεμία της για αυτο δεν ειπα κατι. αλλα τωρα θα πω ΕΙΣΑΙ ΠΕΝΤΑΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ.

Rodo καλωσήρθες παλι μακαρι να μην το ειχες ζησει ολο αυτο αλλα τωρα ηρθες δυνατή και ετοιμοπολεμη. πολλα φιλια

Φιλια σε ολες!!!

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

:(:(:(:(:( ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!

ΟΧΙ! ΟΧΙ! ΟΧΙ!

Το ψωμί το μαύρο ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΠΑΧΟ ΤΥΡΙ και λαχανικά! :(:(:(:(

ΟΜΑΔΑ 1

ΜΑΥΡΟ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΜΑΥΡΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ-ΡΥΖΙ: ΤΑ ΣΥΝΔΥΑΖΕΙΣ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΑΧΟ ΤΥΡΙ (ΣΑΛΤΣΑ ΧΩΡΙΣ ΛΑΔΙ)

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΧΩΝΕΨΗΣ 2 ΩΡΕΣ

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

ΚΑΛΗΜΕΡΑ γιατι μαρη σουσουραδα 10'30;αφου θα ερθεις πιο νωρις;Θελεις να κανεις βολτιτσα στα μαγαζια εεεε;πονηρη.Ναι πουλι μου Αριστοτελους θα κατσουμε,μου αρεσει που κανονιζω αν δεν με αφησει να δεις γλεντια

Λεω πατριωτάκι μου 10:30 για 2 λογους.

Λεμε να ξεκινήσουμε στις 8 απο Σέρρες να παμε στο COSMOS να δει παπούτσια το αδερφάκι μου και μετα να με αφησει εμενα κεντρο και να παει αυτος που εχει στις 10 μάθημα. Επειδη ομως παντα υπαρχει μια καθυστερηση απο το COSMOS ως το κέντρο...μη σας πω 10 και με περιμένετε.....

ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΠΕΙΣ? Μη σε πει οχι και δεν ερθεις! :evil::evil::evil:

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...