Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Καλημέρα. Μετά απο την απογευματινή πάρλα περίμενα ενα πιο αργό ρυθμό εναλλαγής σελίδων αλλά μπα....Μιλάμε ετσι οπως παμε το 2χιλιαρο το εχουμε στο πολύ χαλαρο...

Ειρηνη πολύ καλά τα νέα σου. Πλησιαζει και η μερα για την ληψη...ετσι οπως τα λες πιστευω οτι 10 αντε 8 στη χειρότερη θα τα εχεις...! Οπότε ίσως να πας και για βλαστοκύστες. Εχω πολύ αγωνία...! Αντε να ερθει η επόμενη εβδομάδα....

Εσύ Ανίτα πως τα πάς; Εγραψες τόσα και τόσα για όλες και δεν μας είπες κανένα δικό σου νέο...!

Σε 2-3 μέρες ξεκινάει και η Αναστασία, σε 4-5 η Λιν, και σε 10 η Nταντα οταν δηλαδη θα ειναι για μεταφορά η Ειρήνη...Κυλιόμενες λοιπον οι εξωσωματικές ετσι για να μη βαριόμαστε....Πραγματικά ειμαι πολύ ενθουσιασμένη με τις προσπάθειες όλων των κοριτσιών. Να μας λέτε τα νεα σας μόνο...

Εμείς εχτές πηγαμε σε κάτι φιλους στα Βρυλησσια. Οταν γυρίζαμε ειχε αρκετη κίνηση στην Κηφισίας και ημασταν για αρεκτη ωρα στο 1η-2α, σταματαμε...Ο μικρός ελιωσε στον εμετό φυσικά (τωρα ειμαστε στη φαση που δεν αντεχουμε το αυτοκίνητο) και εγω να σκεφτομαι τι θα γινει αν μου σπάσουν τωρα τα νερα....με επιασε φρίκη. Εβαλα τα κλαμματα μεσα στο αυτοκίνητο....Γιος και συζυγος με κοιτουσαν με τα ματια γουρλωμένα...Αποφασισα λοιπόν οτι σε αυτοκίνητο δεν θα ξαναμπω μέχρι να γεννησω εκτός και αν πρόκειται να παω στο γιατρο που ευτυχως και οι δυο ειναι πολύ κοντα μας....Αυτά. Εχω λαλήσει..

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Επανήλθα αφού διάβασα 25 σελίδες!!!

Τρελάρες!!!!

Ανιτάκι τί κάνεις εσύ???

Δεν ξέρω βρε Ανίτα γιατί διάβασα ότι αυτό το σκατό ecoli δεν θεραπεύεται εύκολα, πάλι θα ταλαιπωρηθεί ο καημένος μου!!

Για φυσιολογική σύλληψη -θα προσπαθήσουμε μεν αλλά δεν πιστεύω. γιαυτό δεν θέλω να χάσω την ευκαιρία να πάρω τα φάρμακα από την επιτροπή.

Ζεττάκο μου τί κάνεις?

Δεν μας λές τίποτα, σφήκα κανονική έχεις γίνει.

Μόρφω, τί φωτιά μας άναψες πάλι?

Να σου πώ την άποψή μου.

Μείνε έγκυος με το καλό, γέννησε το παιδί που τόσο επιθυμείς καρδιά μου και το σκέφτεσαι. Συμφωνώ, να το πείς μόνο για ιατρικούς λόγους αν και θεωρώ ότι οι δότες-αν δεν ειναι παράνομοι-δίνουν αναλυτικότατα ιστορικά και δεν υπάρχει ζήτημα.

Βροχερή χάρηκα με τα νέα σου. Με το καλό να έρθει το παιδί - ότι φύλο να είναι - διότι για μας που παλεύουμε για ένα παιδί -το να ασχολούμαστε με το άν είναι αγόρι ή κορίτσι είναι πολυτέλεια. Για μένα και μην παρεξηγηθείς είναι και ανοησία.

Dada, Αναστασία, Lin καλή αρχή!!!

Ρηνάκο μου πολύ καλά τα νέα σου!!!

Καλή συνέχεια αγάπη μου!!!

ρε συ Αθανασία, μηπως εχει δίκιο η Ανιτα. Με τέτοια βελτίωση μήπως αντι για επιτροπη να το ρίχνατε στο γουτσου γουτσου;

Παντως νομίζω οτι η Ζεττα εχει δίκιο. Αν σου γραψουν γνωματευση ανεξηγητη υπογονιμότητα πάλι θα σε περάσουν μην σε ανησυχεί αυτό...

kOZcp3.png

Επανήλθα αφού διάβασα 25 σελίδες!!!

Τρελάρες!!!!

Ανιτάκι τί κάνεις εσύ???

Δεν ξέρω βρε Ανίτα γιατί διάβασα ότι αυτό το σκατό ecoli δεν θεραπεύεται εύκολα, πάλι θα ταλαιπωρηθεί ο καημένος μου!!

Για φυσιολογική σύλληψη -θα προσπαθήσουμε μεν αλλά δεν πιστεύω. γιαυτό δεν θέλω να χάσω την ευκαιρία να πάρω τα φάρμακα από την επιτροπή.

Ζεττάκο μου τί κάνεις?

Δεν μας λές τίποτα, σφήκα κανονική έχεις γίνει.

Μόρφω, τί φωτιά μας άναψες πάλι?

Να σου πώ την άποψή μου.

Μείνε έγκυος με το καλό, γέννησε το παιδί που τόσο επιθυμείς καρδιά μου και το σκέφτεσαι. Συμφωνώ, να το πείς μόνο για ιατρικούς λόγους αν και θεωρώ ότι οι δότες-αν δεν ειναι παράνομοι-δίνουν αναλυτικότατα ιστορικά και δεν υπάρχει ζήτημα.

Βροχερή χάρηκα με τα νέα σου. Με το καλό να έρθει το παιδί - ότι φύλο να είναι - διότι για μας που παλεύουμε για ένα παιδί -το να ασχολούμαστε με το άν είναι αγόρι ή κορίτσι είναι πολυτέλεια. Για μένα και μην παρεξηγηθείς είναι και ανοησία.

Dada, Αναστασία, Lin καλή αρχή!!!

Ρηνάκο μου πολύ καλά τα νέα σου!!!

Καλή συνέχεια αγάπη μου!!!

Kalhmera koukla !!!

Ax auti e coli :( Taleporoume pola xronia !!!!

Auti panta girnaei ... Prepei na ksekinisi antiviosi AMESOS !!!!

Den nomizo oti prepei na kaneis prospathia mexri na to tsekarete.

Kalhmera se ola ta koritsia !!!!

Yv7Sp2.png

Καλημέρα σε όλες!

Αθανασία μου το σπέρμα τελικά έχει τα πάνω και τα κάτω του! Είναι πως θα το πετύχεις.

Οσο για το ecoli, θέλει αντιβίωση οπωσδήποτε για να περάσει.

Αλλά πρέπει να γίνει καλλιέργεια για να δείτε ποια αντιβίωση το εξουδετερωνει.

Δεν είναι μια για το ecoli.

Ανιτάκι μου, έτυχε να μπεις και να λειπουμε, χθες ήμασταν όλη μέρα μέσα, εσυ που ήσουν? ? Οεο??? Γραψε μας νεα σου καλα λέει η Πινκ.

Ζεττάκι μου ετοιμάζεις κατι βρε κρυψίνους? Καλά κάνεις και δε λες, αν δε θες. Εγώ σου εύχομαι καλή επιτυχία!

Pink μου... κρίση ήταν αυτό χθες. Ορμόνες? Αγωνία? Κούραση? Κάτι τέτοιο. Κι εγώ μια μέρα μεσα στο αμάξι μαλωσα με τον άντρα και πηγα να άνοιξω την πόρτα εν κίνηση και να φύγω. . Ποιος το κάνει αυτό αν είναι στα καλά του?

Βέβαια να ξέρεις αν στο αμάξι συμβεί κάτι, βαζεις αλαρμ, πας αριστερή λωρίδα και ο κόσμος κάνει άκρη.

Σε πολλές περιπτώσεις έρχεται και κάποιος ζητάς για υποστήριξη.

Αυτά..

Εγω. .. τίποτα. Τα ίδια.

Περιμένω να φάω την πρωινή μου κλωτσιά για να χαμογελασω. Μέχρι τότε έχω μαυρίλες.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και στα υπόλοιπα κοριτσάκια ....

ΑΠΟΡΙΑ

:confused::confused::confused::confused:

αυτό μπιμπ ecoli ... που "κατοικεί" ???

Εγώ ήξερα για το στομάχι ... πάει και σε κολπικά / σπερματικά υγρά ???

Επίσης επηρεάζει την προσπάθεια ακόμα και όταν είναι στο στομάχι ???

url]

ΑΠΟΡΙΑ

Nai epireazei to sperma para poly to ecoli. Emena o antras mou to xe kai mas paidepse para poly na fygei sxedon 6 mhnes antiviwsh kai opws leei kai h dimitra diaforetikoi syndyasmoi analoga me thn kaliergeia!!

Twra tou fyge alla panta mporei na xanarthei. pote den feygei gia panta.

Twra gia to stomahi kai exwsw den xerw an epireazei.

Διαφημίσεις

ΑΠΟΡΙΑ

Εμένα το ecoli είχε περάσει στο σημείο, επειδή ειχα σκουπίστει άτσαλα. .

Σόρυ κιόλας που το λέω πρωι πρωί.

Τώρα στους άντρες δεν ξέρω πως μπορεί να παει απο τον ποπο στο σημείο τους.

Άγνωστο.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Emeis pigame to proi gia eksetasis. Ekane ormonologikes o Zaxos, dosame oura kai egw ekana test pap kai oles kaliergies.

Tin triti tha exo ta apotelesmata.

Ti Deutera tha paei gia spermodiagrama kai kaliergies spermatos.

Auta ...

Geia sou Dadidious. Ti ormonologikse zitise gia ton Zaho? Emas tou antra (opws leei kai h D) den mas zitisane tpt pote.

ΑΠΟΡΙΑ

E coli den exei kami sxesi me to stomaxi nomizo. Zei "pisw" kai einai xrisimo mikrovio ekei ala an skoupistis lathos - anapoda pernaei kai apo mprosta kai ginete thema.

Egw eixa kai sta oura kai sta kolpika ugra.

Yv7Sp2.png

Εμένα το ecoli είχε περάσει στο σημείο, επειδή ειχα σκουπίστει άτσαλα. .

Σόρυ κιόλας που το λέω πρωι πρωί.

Τώρα στους άντρες δεν ξέρω πως μπορεί να παει απο τον ποπο στο σημείο τους.

Άγνωστο.

Den xriazete na to "metaferis" esu, pernaei kai mono tou !!!!!

Yv7Sp2.png

E me ola ayta pou ginontai. Diladi ta xei klasei o kosmos!!!!!

Γ@μησε τα ρε...

Εντωμεταξύ ανοίγω τηλεόραση και λένε οι κατινες "έχουμε γίνει ρεζίλι διεθνώς"!!!

Και λεω αυτο σε νοιάζει μωρη κ@ριόλα????? Το ρεζίλι? ???

Πέθανε νέος άνθρωπος ρεεεεεεε!!!! Δολοφονήθηκε!!!!! Ξυπνα ζώον ...

Και στο κατω κατω αυτοί στους οποίους "γίναμε ρεζίλι"μας έφεραν σε αυτή την κατάντια. ...

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...