Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Koula - mares

kale

Recommended Posts

ΛΙΝΑΚΙ οταν πηγαινες αθηνα καθοσουν απο ωοληψια εως εμβρυομεταφορα και μετα εφευγες? Ή καθοσουν και μετα την εμβρυομεταφορα?

Leutaki μου πηγαινα εκανα ωοληψια μεταφορα κ την ιδια μερα εμπαινα στο αεροπλανο και σε μιση ωρα Χιο.

image.php?u=35426&dateline=1369653980

Διαφημίσεις

Όχι ρε γαμώτο δεν σε πρόλαβα να σου τα σούρω λίγο.

Ούτε εσένα πρόλαβα Λινάκι.

Καληνύχτα σας!!!

Ρε Μορφάκι τι βλέπεις???

ξέρωγω...ενα έργο...που μιλάνε κάθε μισή ώρα...αλλά απο γ.....ι...φουλ....δεν είναι πορνό....είναι έργο...:D:D

Διαφημίσεις

ξέρωγω...ενα έργο...που μιλάνε κάθε μισή ώρα...αλλά απο γ.....ι...φουλ....δεν είναι πορνό....είναι έργο...:D:D

Χαχαχαχαχαχα πάντως αυτό που λες μου μοιάζει με τον ορισμό του πορνό!!!

Καληνύχτα φιλενάδα!!!

Όχι ρε γαμώτο δεν σε πρόλαβα να σου τα σούρω λίγο.

Ούτε εσένα πρόλαβα Λινάκι.

Καληνύχτα σας!!!

Ρε Μορφάκι τι βλέπεις???

Εδω ειμαι απαντουσα στο leutaki πκυ δεν το προλαβα.

Πολλα πολλα μακια

Παω γιατι θα κοιμηθω αγκαλια με την οθονη

image.php?u=35426&dateline=1369653980

Χαχαχαχαχαχα πάντως αυτό που λες μου μοιάζει με τον ορισμό του πορνό!!!

Καληνύχτα φιλενάδα!!!

..:D:D:D:D:D.....δεν είναι όμως......:D:D...είναι το αχτίδα ελπίδας...σου κάνει για πορνό;χαχαχα

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!

Έλειπα χθές λόγω απεργίας και σας γράφω καταρχήν τα νέα μου.

Πήρα χθές τα αποτελέσματα του σπερμοδιαγράμματος του άντρα από την Βιοιατρική. Απροσδόκητα, ανέλπιστα, τα επίπεδα -σύμφωνα με τα αποτελέσματα της Βιοιατρικής- είναι στο φυσιολογικό.

Ο αριθμός έφτασε τα 40,7 εκ. , η κινητικότητα την 1η ώρα 38% η ζωηρή,ph 7.7, φυσιολογικές τιμές 4%,χλαμύδια-ουρεόπλασμα-μυκόπλασμα αρνητικό.

Το μόνο ότι βγήκε θετικό σε e-coli και ο όγκος είναι 1ml.

Πιάσαμε τη βάση δηλαδή. Επαναλαμβάνω σύμφωνα με την Βιοιατρική.

Στον ουρολόγο ήταν να πάμε χθές αλλά δούλευε μέχρι αργά ο άντρας και δεν πήγαμε-πάμε Παρασκευή.

Σήμερα θα πάρω και τις ορμονικές. Πέρσι ήταν σε φυσιολογικές τιμές.

Το ζήτημά μου είναι ότι με αυτά τα αποτελέσματα θα κόψουν στην επιτροπή.

Μόνο αν οι ορμονικές δείξουν άλλα ή αν βγάλουμε ψευδές σπερμοδιάγραμμα -με τη μέθοδο της Ειρηνης, κάτι που δεν νομίζω να κάνει ο άντρας μου εύκολα.

Θα δώ. Θα πάρω και τον Αρκ , θα μιλήσω και με τον ουρολόγο.

Αυτά. Πάω να διαβάσω τα νέα και επανέρχομαι..

Φιλάκια.

Διαφημίσεις

καλημέρα Αθανασάκι, τι κάνεις ???

είδες τελικά πήρατε τα up σας ????

Που ξέρεις μπορεί να γίνει και κανένα θαυματάκι ???

Νομίζω (χωρίς να είμαι σίγουρη) πως αν σου δώσει ο ντοκ του Εοππύ το παραπεμπτικό για την επιτροπή ακόμα και αν λέει ανεξήγητη υπογ. σε περνάει πάλι η επιτροπή και οτι δεν έχεις θέμα ...

Μεγάλο άγχος βρε κορίτσια η επιτροπή της Αθήνας, σας έλεγα .. ελάτε εδω πάνω που είμαστε .... χαλαράαααααα

url]

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΙΚΡΕΣ ΜΟΥ ΠΑΠΑΡΔΕΛΕΣ..!!!!!!!!!!!:P:p:p

ΝΤΑΝΤΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ,.....ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ...!!!!!!!!

ΠΟΛΥ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ....ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ...!!!!!!:P:p:p

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΘΕΜΑ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΒΓΗΚΕ ΚΑΘΑΡΗ..!!!!!!:D:D

ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΟΝΟ, ΠΟΥ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΗΜΕΡΑ-ΑΥΡΙΟ..!!!!;);)

ΖΕΤΤΑΚΙ, ΜΑΛΛΟΝ ΞΕΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΣ Ε..?????????:(:(:(

ΛΟΛΙΤΣΑ ΜΟΥ, ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ..!!!:P:p:p

ΛΙΝΑΚΙ, ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΡΑΚΙ ΣΟΥ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΑΣ..!!!!!:tongue::tongue:

ΕΦΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ.....ΦΟΥΣΚΩΣΕΣ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΦΑΓΗΤΟ.?????:P:p

ΜΟΡΦΑΚΙ ΜΟΥ, ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ....ΚΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΓΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ....ΘΑ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΕΓΩ, Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ..!!!!!!!!.

ΘΕΩΡΩ, ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ..!!!;);)

ΑΘΑΝΑΣΙΑ, ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ.....ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΟ ΣΠΕΡΜΑ...!!!!!!!!:P:p:p

ΔΗΛΑΔΗ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ Ε.????

ΕΙΡΗΝΗ, ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ..????? ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΙΠΟΤΑ....ΠΑΩ ΠΙΣΩ ΠΑΛΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΟΙΤΑΞΩ...:(:(

ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΣΤΕΛΝΩ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΡΟΥΦΗΧΤΑ ΦΙΛΑΚΙΑ...!!!!!!!:P:p:p

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

ήταν πολύ ευχαριστημένος γιατί είδε τρία μεγάλα στη μία και 4 μικρότερα και 6 μικρούλικα στην άλλη.... ενδομήτριο λεπτό -αναμενόμενο- και πάμε για ωο τρίτη-τετάρτη:?:-?:?:-?:? άι άι μάμυυυυυυ

ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ...!!!!!!!!!:P:p:p

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Η ΩΟΛΗΨΙΑ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΙΜΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10..!!!!;);)

Καλησπερα ! Δεν προλαβαινω πλεον να τα διαβαζω ολα καθε μερα ειμαι και πιο κουρασμενη σήμερα πλύναμε τα ρουχα του μωρου σεντονακια κτλ σιδερο και αλλα λίγα αυριο και τελος, ψαχνω να βρω και κατι ανταλλακτικα της κούνιας να την συναρμολογήσουμε για νεογεννητο παλι γιατι την ειχαμε κανει κρεβατακι αλλα πολυ κουραση και δεν κοιμαμαι και καλα.

Αννιτακι μου κι εσυ με το καλο να δουμε τα εμβρυακια σου να ειναι γερα και δυνατα να γαντζωθουν.

Πω πω χαμος γίνεται θα γεμισουμε μωρα τι ωραια!

ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ...ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΘΑ ΣΕ ΔΩ ΟΤΑΝ ΕΡΘΩ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ..!!!!!!!!;):P

Εγώ κορίτσια έχω 16 μωρακια στο ψυγείο. .

Και τα σκέπτομαι κάθε μέρα.

Δεν ξέρω τι να κάνω.

Θέλω να τους δώσω ευκαιρία στη ζωή.

Λέω μόλις έρθει στη ζωή με το καλό ο μπεμπούλης, να κάτσω να σκεφτώ σοβαρά τι να κάνω.

Θέλω να τους δώσω ευκαιρία .

ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ....ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΣ ΤΩΡΑ..!!!!:P:p

Καλησπέρα κουκλίτσες, τι κάνετε ???

Αχ βρε Μορφάκι......χθες μάλλον σου έβαλα φωτιές για το συγκεκριμένο θέμα ε ?? μάλλον σε προβλημάτισα, για να το συζητάς κ εδώ με τα κοριτσια...... δεν πειράζει όμως κοριτσάρα...... αυτά τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά κ πρέπει να τα σκεφτείς τώρα που πρόκειται να κάνεις ένα καινούριο ξεκίνημα ...... αλλά στεναχωριέμαι κ απο την άλλη που σε προβλημάτισα-στεναχώρησα......

Πως είστε όλες ?? είστε καλά ???

ΒΡΟΧΕΡΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ.?????

ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ....ΕΙΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙ ΕΙΤΕ ΑΓΟΡΙ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΟ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ..!!!!!!:P:p;);)

CACAO ΜΟΥ, ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ, ΠΟΥ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΟΚ...!!!!!!!!!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ...!!!!!!!!:P:p

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Επανήλθα αφού διάβασα 25 σελίδες!!!

Τρελάρες!!!!

Ανιτάκι τί κάνεις εσύ???

Δεν ξέρω βρε Ανίτα γιατί διάβασα ότι αυτό το σκατό ecoli δεν θεραπεύεται εύκολα, πάλι θα ταλαιπωρηθεί ο καημένος μου!!

Για φυσιολογική σύλληψη -θα προσπαθήσουμε μεν αλλά δεν πιστεύω. γιαυτό δεν θέλω να χάσω την ευκαιρία να πάρω τα φάρμακα από την επιτροπή.

Ζεττάκο μου τί κάνεις?

Δεν μας λές τίποτα, σφήκα κανονική έχεις γίνει.

Μόρφω, τί φωτιά μας άναψες πάλι?

Να σου πώ την άποψή μου.

Μείνε έγκυος με το καλό, γέννησε το παιδί που τόσο επιθυμείς καρδιά μου και το σκέφτεσαι. Συμφωνώ, να το πείς μόνο για ιατρικούς λόγους αν και θεωρώ ότι οι δότες-αν δεν ειναι παράνομοι-δίνουν αναλυτικότατα ιστορικά και δεν υπάρχει ζήτημα.

Βροχερή χάρηκα με τα νέα σου. Με το καλό να έρθει το παιδί - ότι φύλο να είναι - διότι για μας που παλεύουμε για ένα παιδί -το να ασχολούμαστε με το άν είναι αγόρι ή κορίτσι είναι πολυτέλεια. Για μένα και μην παρεξηγηθείς είναι και ανοησία.

Dada, Αναστασία, Lin καλή αρχή!!!

Ρηνάκο μου πολύ καλά τα νέα σου!!!

Καλή συνέχεια αγάπη μου!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...