Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Και μάλιστα σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες οι κοντές,οι γεματούλες και οι κάπως ασχημούλες είναι φωτιά στο κρεβάτι!!!!

Και γω το εχω ακουσει αυτο.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Ε καλά δεν είναι ανάγκη να είναι όλα αυτά ταυτόχρονα.Μπορεί να είναι ή κοντή ή χοντρή ή άσχημη!!!!

Ευτυχώς εγώ είμαι από ομορφόσογο,οπότε μόνο 2 έχω από τα κουσούρια και το ένα φτιάχνεται κιόλας.Φαντάζεσαι να ήμουν άσχημη???Τι θα έκανα τότε???:tongue::tongue::tongue::tongue:

Εισα πολύ ομορφη και ασε τις βλακειες..Σε ειδα σε φωτο!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Ναι λεω την εχει κανεις;Η δικια μου ειναι απο το λιντλ και μερικες φορες σφηνωνει το πατζουρι στο ανοιγμα

την πήρε ένας φίλος και λέει οτι είναι πολύ καλή...

Κοριτσια παω για ξαπλα.Ξαφνικα μαζευτηκαμε πολλες ε;;Αμα μπορεσω μπορει να μπω απο το κινητο αλλιως αυριο.

Θα λιωσω σπιτι αυριο.Θα παρω εκδικηση για ολες αυτες τις μερες που τρεχω σαν το χαζο δεξια και αριστερα...Καληνυχτα!!!!

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Κοριτσια παω για ξαπλα.Ξαφνικα μαζευτηκαμε πολλες ε;;Αμα μπορεσω μπορει να μπω απο το κινητο αλλιως αυριο.

Θα λιωσω σπιτι αυριο.Θα παρω εκδικηση για ολες αυτες τις μερες που τρεχω σαν το χαζο δεξια και αριστερα...Καληνυχτα!!!!

είναι η δεύτερη φορά που σε βάζω για ύπνο...χεχεχεχε...καλό βράδυ...

Διαφημίσεις

την πήρε ένας φίλος και λέει οτι είναι πολύ καλή...

Ναι ε;;Ειναι μικρη ρε γαμωτο γι αυτο δεν την πηρα.Θα επρεπε να ανοιγουμε τη μιση μπαλκονοπορτα μονο...Και οι αλλες οι τεσα(νομιζω λεγονται) κι αυτες μικρες ειναι...Για τα στρουμφακια τις φτιαχνουν;;;;Νομιζω εδειχνε οτι εχουν σε προσφορα τωρα που τελειωσε το καλοκαιρι ε;

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Ναι ε;;Ειναι μικρη ρε γαμωτο γι αυτο δεν την πηρα.Θα επρεπε να ανοιγουμε τη μιση μπαλκονοπορτα μονο...Και οι αλλες οι τεσα(νομιζω λεγονται) κι αυτες μικρες ειναι...Για τα στρουμφακια τις φτιαχνουν;;;;Νομιζω εδειχνε οτι εχουν σε προσφορα τωρα που τελειωσε το καλοκαιρι ε;

ναι είναι σε προσφορά τώρα....

πως πας με την διατροφή;τα τρως όλα;:D:D

ε οχι..δεν μπορω ρε συ...μου ρχεται να ξερασω ειναι παρα πολλα... :tongue::tongue:

τι άλλο να κάνουμε...αφού δεν δουλεύουμε...:rolleyes::rolleyes:

Ουτε γω δουλευω :(

άρα εσύ δεν κάνεις μια....αχαχαχαχαχα...:tongue::tongue:

Ναι εγω η πανύψηλη, πανεμορφη και αδυνατη! Αει μαρη....

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...