Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλα ναι τοτε εγω δεν ειχα ιδεα τι επαιζε με το θυρεοειδη.Μετα που διαβαζα και μαθαινα τι θα μπορουσα να ειχα παθει ψιλοχαζεψα.Αργοτερα εμαθα και το λογο που ειχε παθει το πνευμονικο οιδημα η θεια μου γιατι δεν ηξερα τι το ειχε προκαλεσει.Κι αυτη τυχερη ηταν αφου δεν πεθανε τοτε...Γενικα ο θυρεοειδης ειναι ατιμο πραγμα.Τωρα ομως ειναι ολα καλα και ρυθμισμενα:-D:-D Δε βαριεσαι που επαθα οτι επαθα ξεχειλωσα εκανα ραγαδες επεσε το βυζι και ολα αυτα τα ωραια μαζι και με αλλα που τωρα δεν μπορω να σκεφτω:roll::roll:

αφού είσαι καλά...τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες...;);)

αφού είσαι καλά...τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες...;);)
Ε ναι ετσι λεω κι εγω..παλι καλα...και η αληθεια ειναι οτι απο εκει κι επειτα μετρουσα ορμονες καθε χρονο και ειδαμε το μαυρο το χαλι της fsh καποια στιγμη...

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Δεν το ξέρω αυτό ρε κοπελιά.Εγώ πάντα είμαι πιο ελαφριά το πρωί και νηστική παρά μέσα στην ημέρα.Απλά για να έχει κανείς σωστό αποτέλεσμα πρέπει να ζυγίζεται μια φορά την εβδομάδα,πρωί και νηστικός.Έτσι ξέρω τουλάχιστον.

ΕΓΩ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ! :oops:

τι λες μαρή;εγω που ζυγίστηκα μια φορά...πριν και μετά...είχα διαφορά...

:tongue::tongue::tongue::tongue:

Εγώ όμως μπορεί να μην πάω πάω πάντα πρωί στην τουαλέτα.Μπορεί και να μην πάω και κάθε μέρα τουαλέτα.Τι να κάνω να μην ζυγιστώ???

Και γω το ιδιο...δεν παω καθε πρωι...:cool:

Καλα προς τοπαρων δεν με καιει κιολας γτεχω μεινει οπως ημουν και να πηρα και λιγο δε με νοιαζει σιγα...Απλα το θυμαμαι που ειχα ζυγιστει πριν και μετα και καποιες φορες ημουν περισσοτερο:lol::lol:μονο σε μενα συμβαινουν αυτα ε;

:P:p:p:p

Άσε είπε 47 και μας έκανε τη μούρη κρέας.Θα την ακούσει και η άλλη η τρελάρα η Έφη και τότε ζήτω που καήκαμε!!!

ΠΑΡΟΥΣΑ! :P

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

σιγά μην έχανες....:D:D:D

Μ' εφαγες κακουργα!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...