Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Έλεος ρε συ!!!!!!Τι κυκλοφορεί πια!!!Γι'αυτό το πλέον απαραίτητο πράγμα είναι το ιστορικό!!!

Χμμμ δεν εχει να κανει.Το οτι εγω εχω προπτωση(και παρα πολλες γυναικες αλλα σε καποιον να δημιουργει θεμα και σε καποιον αλλο οχι) δεν εχει να κανει με το οικ.ιστορικο.Ισα ισα που το εδωσα κιολας χαχχαχα γι αυτο σου λεω ωρες ωρες το ιστορικο δεν εχει σημασια.Αυτη απλα δεν με προσεξε ρε συ.Μου εδωσε σχετικα ψηλη δοση για αρχη με το σκεπτικο οτι θα το αυξησουμε κιολας μετα.Οτι δεν με καλυπτει δλδ.Κι εγω κανονικα επρεπε να παρω λιγοτερο απο αυτο που με ξεκινησε και αρα να ξεκινησω με ακομα πιο λιγο φαρμακο...

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Χμμμ δεν εχει να κανει.Το οτι εγω εχω προπτωση(και παρα πολλες γυναικες αλλα σε καποιον να δημιουργει θεμα και σε καποιον αλλο οχι) δεν εχει να κανει με το οικ.ιστορικο.Ισα ισα που το εδωσα κιολας χαχχαχα γι αυτο σου λεω ωρες ωρες το ιστορικο δεν εχει σημασια.Αυτη απλα δεν με προσεξε ρε συ.Μου εδωσε σχετικα ψηλη δοση για αρχη με το σκεπτικο οτι θα το αυξησουμε κιολας μετα.Οτι δεν με καλυπτει δλδ.Κι εγω κανονικα επρεπε να παρω λιγοτερο απο αυτο που με ξεκινησε και αρα να ξεκινησω με ακομα πιο λιγο φαρμακο...

Ναι έτσι μπορεί να λέμε εμείς,αλλά οι γιατροί οφείλουν αν το αξιολογούν σωστά.Και αφού της το είχες δώσει είναι διπλό το λάθος.Το αν δημιουργεί θέμα ή όχι δεν μπορώ να το ξέρω εγώ ή εσύ,αλλά εκείνη που υποτίθεται είναι γιατρός πρέπει να το έχει στο νου της ως παράγοντα,δεν λέω να το μαντέψει,αλλά να το λάβει υπόψη της!!!Και να που δημιούργησε θέμα και μάλιστα σοβαρό.

Διαφημίσεις

Ναι έτσι μπορεί να λέμε εμείς,αλλά οι γιατροί οφείλουν αν το αξιολογούν σωστά.Και αφού της το είχες δώσει είναι διπλό το λάθος.Το αν δημιουργεί θέμα ή όχι δεν μπορώ να το ξέρω εγώ ή εσύ,αλλά εκείνη που υποτίθεται είναι γιατρός πρέπει να το έχει στο νου της ως παράγοντα,δεν λέω να το μαντέψει,αλλά να το λάβει υπόψη της!!!Και να που δημιούργησε θέμα και μάλιστα σοβαρό.

Καλα ναι τοτε εγω δεν ειχα ιδεα τι επαιζε με το θυρεοειδη.Μετα που διαβαζα και μαθαινα τι θα μπορουσα να ειχα παθει ψιλοχαζεψα.Αργοτερα εμαθα και το λογο που ειχε παθει το πνευμονικο οιδημα η θεια μου γιατι δεν ηξερα τι το ειχε προκαλεσει.Κι αυτη τυχερη ηταν αφου δεν πεθανε τοτε...Γενικα ο θυρεοειδης ειναι ατιμο πραγμα.Τωρα ομως ειναι ολα καλα και ρυθμισμενα:-D:-D Δε βαριεσαι που επαθα οτι επαθα ξεχειλωσα εκανα ραγαδες επεσε το βυζι και ολα αυτα τα ωραια μαζι και με αλλα που τωρα δεν μπορω να σκεφτω:roll::roll:

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Καλα ναι τοτε εγω δεν ειχα ιδεα τι επαιζε με το θυρεοειδη.Μετα που διαβαζα και μαθαινα τι θα μπορουσα να ειχα παθει ψιλοχαζεψα.Αργοτερα εμαθα και το λογο που ειχε παθει το πνευμονικο οιδημα η θεια μου γιατι δεν ηξερα τι το ειχε προκαλεσει.Κι αυτη τυχερη ηταν αφου δεν πεθανε τοτε...Γενικα ο θυρεοειδης ειναι ατιμο πραγμα.Τωρα ομως ειναι ολα καλα και ρυθμισμενα:-D:-D Δε βαριεσαι που επαθα οτι επαθα ξεχειλωσα εκανα ραγαδες επεσε το βυζι και ολα αυτα τα ωραια μαζι και με αλλα που τωρα δεν μπορω να σκεφτω:roll::roll:

Άσε ρε κοπέλα!!!Δεν λες που γλυτωσες και εσύ και η θεία σου!!!Αυτή δεν θα έπρεπε να έχει καν άδεια.

Όντως είναι μεγάλο θέμα ο θυροειδής!!!Ευτυχώς είσαι καλά τώρα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...