Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:Κι εγω γι αυτο δεν τα εφτιαχνα ποτε με χοντρους.Δεν ηταν θεμα γουστου θεμα διατηρησης σιλουετας ηταν:-D:cool:

Πωπω ρε κορίτσια πως την πάτησα.Πήρα τον άντρα μου που είναι και αυτός φαγανός και ως εκ τούτου παχουλούλης.Και από μοντέλο που με γνώρισε με έκανε.....Αυτός φταίει λοιπόν.Ωραία βρήκα κάπου να ρίξω την ευθύνη!!!

Διαφημίσεις

καλα καθε φορα που γραφετε κατι εδω μου ερχεται ειδοποιηση μεηλ και στο κινητο.Χτυπαει η Πεγκυ Ζηνα ολη μερα εχουν βαρεθει οι γειτονες να το ακουνε χαχαχαχχα

να το διορθώσεις....εγώ το έκανα ...αλλά δεν θυμάμαι πως...:?:?:?:?:?

Πωπω ρε κορίτσια πως την πάτησα.Πήρα τον άντρα μου που είναι και αυτός φαγανός και ως εκ τούτου παχουλούλης.Και από μοντέλο που με γνώρισε με έκανε.....Αυτός φταίει λοιπόν.Ωραία βρήκα κάπου να ρίξω την ευθύνη!!!

χαχαχαχ ετσι να του πεις αμα σου πει τιποτα οτι πηρες βαρος:tongue:Οτι σε πηρε μπουμπουκι και σε καταντησε φαγανη:lol::lol::lol::lol:

Κι εμενα ο δικος μου ενα μαξιλαρακι το εχει αποκτησει.Λες να φταιω εγω που σαβουριαζα οτι να ναι και απλα δεν παχαινα;:rolleyes:

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

ναι δεν φταίει που τρώμε....δείρτον...:D:D:D

Διαφημίσεις

να το διορθώσεις....εγώ το έκανα ...αλλά δεν θυμάμαι πως...:?:?:?:?:?
Δε πειραζει.Αστους να ακουνε τραγουδακια:tongue: καλα τωρα το βραδυ πρεπει να ακουγεται παρα πολυ ετσι;Στους διπλα εννοω

3231580x15ta1yz3w.gif

Οχι αλλα ενταξει μετα τριτονει το κακο.Κοντη και χοντρη το αντεχω αλλα και ασχημη;;;Ε οχι:tongue::lol::lol:

Ε καλά δεν είναι ανάγκη να είναι όλα αυτά ταυτόχρονα.Μπορεί να είναι ή κοντή ή χοντρή ή άσχημη!!!!

Ευτυχώς εγώ είμαι από ομορφόσογο,οπότε μόνο 2 έχω από τα κουσούρια και το ένα φτιάχνεται κιόλας.Φαντάζεσαι να ήμουν άσχημη???Τι θα έκανα τότε???:tongue::tongue::tongue::tongue:

Κοιτα αν σαβουρωνω κι εγω θα παρω κιλα(με το γκλουκοφαζ κατι παιζει τελευταια και δεν παιρνω μαλλον...)Απλα εγω πηρα πολλα κιλα και δεν θα επαιρνα τοσα με φαγητο μονο.Απο 50 κιλα να φτασω 70...Το κακο ειναι οτι αργησα παρα πολυ να βρω τι εφταιγε και ηταν πολυ απλο...Ειχα και την φοβερη γιατρο ομως που μου αποσυντονισε ολες τις ορμονες...

ξανά ρωτάω...τι έφταιγε;:?:?

Ε καλά δεν είναι ανάγκη να είναι όλα αυτά ταυτόχρονα.Μπορεί να είναι ή κοντή ή χοντρή ή άσχημη!!!!

Ευτυχώς εγώ είμαι από ομορφόσογο,οπότε μόνο 2 έχω από τα κουσούρια και το ένα φτιάχνεται κιόλας.Φαντάζεσαι να ήμουν άσχημη???Τι θα έκανα τότε???:tongue::tongue::tongue::tongue:

χαχαχ καλα ολοι το ιδιο λενε.Οτι ειναι απο ομορφο σοι:tongue:Ο πατερας μου πια εχει πολυ γελιο μ αυτο

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

χαχαχαχ ετσι να του πεις αμα σου πει τιποτα οτι πηρες βαρος:tongue:Οτι σε πηρε μπουμπουκι και σε καταντησε φαγανη:lol::lol::lol::lol:

Κι εμενα ο δικος μου ενα μαξιλαρακι το εχει αποκτησει.Λες να φταιω εγω που σαβουριαζα οτι να ναι και απλα δεν παχαινα;:rolleyes:

Μπα δεν λέει ο κακομοίρης τίποτα,ούτε παράπονα μου κάνει,αλλά εγώ θα τον κατηγορήσω έτσι κι αλλιώς.Τώρα που βρήκαμε παπά να θάψουμε πέντε έξι!!!

χαχαχ καλα ολοι το ιδιο λενε.Οτι ειναι απο ομορφο σοι:tongue:Ο πατερας μου πια εχει πολυ γελιο μ αυτο

Δεν αντιλαμβάνομαι το πνεύμα σου ροζαλίντα!!!Αμφισβητείς την ομορφάδα μου????

ξανά ρωτάω...τι έφταιγε;:?:?

πηγα σε μια βλαμμενη να μου φτιαξει τοθυρεοειδη μου και μου αποτελειωσε ολο το συστημα.Αφου πρωτα μου εδωσε περισσοτερο τ4 και μου δημιουργησε θεμα και στη καρδια γιατι εχω προπτοση μητροειδους και κανω αρρυθμιες:roll::roll:Δλδ αφου μου δημιουργησε θυρεοτοξικοτητα και εκανα 2 χρονια να συνελθω μετα απο αυτο χαλασαν ολες οι ορμονες μου και τελικα καποια στιγμη βρικαμε οτι ειχα προλακτινη καπου στο80+:shock::shock: με οριο το 25....Τελος παντων αφου εζησα και δεν πηγα απο κανενα πνευμονικο οιδημα ρε παιδια τυχερη ημουν με τη τρελη που εμπλεξα:evil::evil:

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...