Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Ναι ναι ξέρω πως ρώτησες!!!!Παρακάτω ρωτάς αν είναι ακριβά γιατί δεν έχεις πολυκυστικές.Μου αρέσει που και η άλλη αντί να σε ξεχ.... κάθεται και σου δίνει συμβουλές!!!Θα με τρελάνετε εσείς οι δύο!!!!

Ρίκα βοήθεια!!!!Έμπλεξα με παλαβιάρες!!!!

Ααα εγω της ειπα οτι δεν ειναι ακριβα και οτι μαλλον βοηθανε.Δεν της ειπα να παει να παρει:?Κι αυτη που της το εδωσαν για το λιπος...της τα εδωσε γιατρος δεν τα πηρε για να πεσει ο κωλος

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Εγω εφαγα λιγα μακαρονια που εφτιαξα και το μεσημερι.Ολικης;)
Μαρή σοβαρέψου!!!
Πάλι καλά το φτιάχνεις σιγά σιγά!!!Μην δίνεις θάρρος σε αυτήν είναι τρελή σου λέω!!!!

μακαρόνια ε;βαριέμαι να κάνω...:evil::evil:

δεν έκανα τίποτα...τρελή εγώ;εγώ;τστστστστστστσ...

:D:D:D

ΜΑΛΛΟΝ....καλά εσύ είσαι και 40 κιλά...οπότε γιατί σκας;

Πόσα είναι????Δεν φαντάζομαι να μιλάς σοβαρά!!!Πάντως από τις περιγραφές καταλαβαίνω πως είναι μια χαρά!!!!

Αλοίμονο από εμάς τις παχουλοκομψές!!!!:tongue::tongue::tongue:

Πάντως τώρα Μόρφω σοβαρά,εσύ δεν είσαι όπως σε περιγράφεις.Είσαι λίγο τραγική στις περιγραφές σου.Όταν ήρθες Αθήνα νόμιζα θα δω το βουνό το ίδιο.Για όνομα πια!!!

Διαφημίσεις

Ααα εγω της ειπα οτι δεν ειναι ακριβα και οτι μαλλον βοηθανε.Δεν της ειπα να παει να παρει:?Κι αυτη που της το εδωσαν για το λιπος...της τα εδωσε γιατρος δεν τα πηρε για να πεσει ο κωλος

Ναι αλλά αυτή είναι τρελάρα και μπορεί να κάνει και καμία μακακία!!!Δώσε θάρρος στο χωριάτη να σου ανέβει στο κρεβατι!!!!

Πόσα είναι????Δεν φαντάζομαι να μιλάς σοβαρά!!!Πάντως από τις περιγραφές καταλαβαίνω πως είναι μια χαρά!!!!

Πάντως τώρα Μόρφω σοβαρά,εσύ δεν είσαι όπως σε περιγράφεις.Είσαι λίγο τραγική στις περιγραφές σου.Όταν ήρθες Αθήνα νόμιζα θα δω το βουνό το ίδιο.Για όνομα πια!!!

ναι ναι 39μισο χαχαχαχαχα

δε ξερω 48 ημουν αλλα τελευταια φορα μετα την αποξεση που πηγα στο νοσοκομειο με ζυγισε ο ενδοκρινολογος και μου λεει 47 οτι θα εχανα κιολας μετα απο εγκυμοσυνη-ορμονες και τρελο σαβουρωμα απο τη στενοχωρια μου δεν το περιμενα...Δεν εχω ζυγιστει.Απο τα ρουχα μου θα το καταλαβω αν παρω ισως.Το ιδιο μου ειναι οποτε...

3231580x15ta1yz3w.gif

καλά...43...μην την κλέβω κιόλας...περιγράφω...αυτό που βλέπω..και αισθάνομαι...:rolleyes::rolleyes:

μακαρόνια ε;βαριέμαι να κάνω...:evil::evil:

δεν έκανα τίποτα...τρελή εγώ;εγώ;τστστστστστστσ...

:D:D:D

Φάε καμία σαλατούλα.Φάε ένα τοστάκι.Φάε ένα ντάκο.Φάε γιαούρτι με μέλι.Φάε φρυγανιές με λίγη φέτα.Τίποτα από αυτά δεν χρειάζεται τρελή προετοιμασία!!!

Ναι αλλά αυτή είναι τρελάρα και μπορεί να κάνει και καμία μακακία!!!Δώσε θάρρος στο χωριάτη να σου ανέβει στο κρεβατι!!!!

Στο κρεβατι της Κακαο δεν ανεβαινει κανενας χωρις αδεια:lol::lol::lol::lol::lol:θα φαει παντοφλα χαχαχαχ

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

ναι ναι 39μισο χαχαχαχαχα

δε ξερω 48 ημουν αλλα τελευταια φορα μετα την αποξεση που πηγα στο νοσοκομειο με ζυγισε ο ενδοκρινολογος και μου λεει 47 οτι θα εχανα κιολας μετα απο εγκυμοσυνη-ορμονες και τρελο σαβουρωμα απο τη στενοχωρια μου δεν το περιμενα...Δεν εχω ζυγιστει.Απο τα ρουχα μου θα το καταλαβω αν παρω ισως.Το ιδιο μου ειναι οποτε...

Πόσα???Τόσα πρέπει να ήμουν στο δημοτικό!!!

Αη μαρή που κάθομαι μαζί σου και συζητάω για διατροφή και δίαιτες!!!!:tongue:

Φάε καμία σαλατούλα.Φάε ένα τοστάκι.Φάε ένα ντάκο.Φάε γιαούρτι με μέλι.Φάε φρυγανιές με λίγη φέτα.Τίποτα από αυτά δεν χρειάζεται τρελή προετοιμασία!!!

μάλλον θα φάω πίτσα....είναι πιο εύκολο....:D:D...σπάνε τα ράμματα:D:D

καλά...43...μην την κλέβω κιόλας...περιγράφω...αυτό που βλέπω..και αισθάνομαι...:rolleyes::rolleyes:

Άσε είπε 47 και μας έκανε τη μούρη κρέας.Θα την ακούσει και η άλλη η τρελάρα η Έφη και τότε ζήτω που καήκαμε!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...